60K guaranted Blava sobota
MEGA GIGA HYPER ULTRA zaujmavym FINAL table
neni sa cim chvalit , 5.miesto *SLZA* na to ze som isiel na FT ako Nr.3 , ale aj tak GG
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Re: BA Guaranteed 60 000
Ospravedlnujem sa hracovi s nickom LUBEN , ktorý sa umiestnil na 3. mieste a nie Lugan sorry ale písala som to po turnaji a únava urobila svoje
- GIA
- Založený: Máj 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: BA Guaranteed 60 000
tak znova sorry, ale myslim ,ze to prežije ved za 1/2 boli slusne peniaze gratulujem este raz
- GIA
Pavjan
njn keby sa mi to podarilo vyhrat tak by som vyhral 2 turnaje po sebe a to by bolo zaujimave, skoda no snad nabuduce. Ale karieru LIVE turnajoveho hraca som rozbehol dobre aj ked stale za povazujem ovela viac za cashgame hraca. Vsetky moje doterajsie LIVE turnaje na SVK:
Honoria BB 2. miesto
Honoria PB mimo prizepool
SPZ BA 30K guaranted 1. miesto
SPZ BA 60K guaranted 3. miesto
Honoria BB 2. miesto
Honoria PB mimo prizepool
SPZ BA 30K guaranted 1. miesto
SPZ BA 60K guaranted 3. miesto
- cstrike22
Re: Pavjan
vysledky fakt impozantne...
- pavjan
RE: cstrike
Počúvaj ty lolec... Čo si o sebe myslíš? Teraz keď si dačo vyhral, tak čo teraz? Si myslíš že si king alebo čo? Teraz sa ti máme klaňať alebo čo? Si strašne namyslený... Keby pýcha fakt smrdela, ako sa hovorí, ty by si bol riadne chodiace smetisko!!! Za zamysli nad sebou ty chudák. Ja sa neposkladám z toho, že vieš lepšie hrať poker.. Niekomu to ide lepšie, niekomu horšie... Mal by si sa čím skôr spamätať... Podľa mňa si riadny chuj, a tý čo ťa aspoň trocha poznajú, mi dajú za pravdu... Frajeriť môžeš keď budeš na EuroŠporte alebo v inej TV... A keď to vyhráš tam... Zato, že na nete oberáš malé deti, ešte nie si Hráč... Tak pouvažuj nad sebou ty chujo a uvedom sa trochu... Trochu DOSŤ!!!
- wow
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.