60K guaranted Blava sobota

Príspevky zo starej diskusie

Re: K zamyšlení všem

Odoslaťod pavjan 22 Máj 2007 13:44

presne tak. ale s tymi celymi menami uplne nesuhlasim. pre mna osobne staci nick name a hrac ako taky sa mi okamzite vybavy. dokial ho teda poznam, alebo mam aspon v hlave to, ze si nanho mam davat pozor... na turnajoch sa stretavaju perfektne partie ludi a kazdy sa oslovuje nickmi a nikomu to v nicom neprekaza, kazdy vie o kom je rec (teda vacsinou...) a zaroven to hracov oslobodzuje od starosti spojinych s odhalenim celeho mena.
pavjan

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod keso26 22 Máj 2007 13:51

JosefKauc *THUMBS UP* ..pekne napisane, len by som dodal, ze je viac sportov, kde sa tocia obrovske peniaze a nie su vnimane ako hazard. Tiez, ked niekomu vysvetlujem, ze hram poker, tak k tomu musim pripojit asi polhodinovu prednasku o com poker je ako sport a kedy sa stava hazardom. Skoda, ze ludia to tak vnimaju, casto dostavam protiagrument, ze su to "len" karty a tym padom je to o stasti, ale v kazdom sporte je potrebne mat aj trochu stastia. Dufam ale, ze casom sa to zmeni, poker sa dostane viac do povedomia ludi a ti ho zacnu brat ako sport. Ja na tom pracujem :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod bacill_tt 22 Máj 2007 14:37

Tak ja sa vobec nehanbim ani za meno ani za moje meno :-D Medzi moje najvacsie uspechy patri 1 miesto na turnaji zo serie TSOP kde bol buy-in 50k ale nemusi ti vediet kazdy.
Vysvetlivky:
TSOP: Trnava series of poker
k: korun :-D :-D :-D

Ale teraz seriozne, podla mna je uplne v pohode ked niekto povie ako sa mu dari, kebyze ma byt poker anonymny tak neexistuje ani tento web a osobne si myslim, ze by sa o tom malo hovorit, aspon mame mi ostatny motivaciu. Urcite bude lepsi pocit ked vyhrate na cstrikom22, ktory vyhral x turnajov ako nad cstrikom o ktorom neviete nic ;-)
bacill_tt

Založený: Feb 2007

wow

Odoslaťod GusTapka14 22 Máj 2007 18:05

moje vysledky v LIVE tour :
Austria Open 2004 356.
Austria Open 2006 155.
Deutschland Open 2004 221.
Deutschland Open 2005 74.
SVK Honoria 1.Tour 38. asi
SVK Honoria 2.Tour 3.
SVK Honoria 3.Tour niekde v strede
CZ Honoria Tour 9. (posledny)
CZ Honoria Master 10.
SVK BA SPZ 60Gar. 5.

Dufam ze ta to nenasere :-D
Obrázok používateľa
GusTapka14

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

ospravedlnujem sa nechcem nikoho nasrat:D

Odoslaťod pavjan 22 Máj 2007 18:26

SVK Honoria 1. Tour v Nitre 1.
SVK Honoria 2. Tour v BB asi 13.
SVK Honoria 3. Tour v PB 9.
SVK BA SPZ 60Gar. 10.

okrem toho od septembra 13. minivitaztiev(minivitazstiev preto lebo nikdy nehra viac ako 15-20 ludi, ale kvalita pomerne solidna) v PBSOP (povazska bystrica series of poker). pripojte sa dasli. chcem vediet s kym kecam...
pavjan

No sice skromne ale takto

Odoslaťod vlade 22 Máj 2007 18:42

Sme si mohli zvlast temu spravit ;-)

Honoria Zlin - 1.miesto
Honoria Nitra - posledne miesto

:-D
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Predchádzajúca

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!