BRATISLAVA
Počet príspevkov: 27 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Re: xx
tak tam budem hrat aj ja, aby som sa od nizsie diskutujucich panov nieco nazcil*JOKINGLY*
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: xx
No vsak jasne Zarte, prave od toho ten stul bude, aby sis nechal od nas ostatnich poradit a odkoukal nejake triky :-D A na oplatku nas zase muzes naucit jak vyhrat turnaj jen na dve tlacitka - FOLD nebo ALL IN :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: xx
:-D ze dve tlacitka, to je dobre :), fakt to zart vcera hral takym sposobom..., Predtym tak hral Zbyssek a tiez vyhral, takze nieco na tej taktike bude...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Re: Re: xx
Ha, najprv musis neprijemne prehrat a potom dostanes vnuknutie, to je jednoduche*JOKINGLY*
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
2 tlacitka :)))
a ja ze preco je zart na tom tak dobre a zatial, co si my vsimame len zbyssska a bavime sa na nom, on ho kopiruje !!! :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
BRATISLAVA - BRNO - PRAHA
Takze takto budu nazvane cash stoly len pre pozvanych SK / CZ hracov a dostupne v expekt klientovi od zajtra. Podarilo sa vytvorit pre vas miesto, kde si mozete kedykolvek zahrat a dohodnut si nonstop suboje. Stoly su odstupnovane takto - Brno 0.05/0.10 - Bratislava 0.10/0.25 - Praha 0.25/0.50. Ak by ste nahodou nemali moznost na tieto stoly vstupit, znamena to, ze nie ste na zozname pozvanych (aktivny hraci za poslednych 90 dni) a prosim vas o zaslanie username/nickname v expekte na nas support email support.cz(zavinac)expekt.com. V kratkom case budete pridany na zoznam. Good luck a vela zabavy praje expekt!
- expekt
cstrike22
Zdravim, otazku evidujem len som nechcel strielat naslepo a cakame este potvrdenie ucasti. Chceli by sme priviest k stolom ako prveho Martina Wendta a potom hracov, ktory nas zastupuju na EPT a chceme tiez pozvat najlepsich slovakov a cechov, ktori zial nenavstevuju pokerportal.sk a zatial o nich neviete. Medzi hracmi z celej Europy maju ale vynikajuce vysledky. V tomto pripade prosime este o trpezlivost, nie kazdy sa chce prezentovat verejne. expekt
- expekt
Počet príspevkov: 27 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 3 hostí.