BRATISLAVA
Počet príspevkov: 27 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
BRATISLAVA
expekt pripravuje exkluzivny cash stol 0.10 / 0.20 pre SK / CZ hracov only, ktory bude otvoreny nonstop pre pozvanych hracov. Budete si moct kedykolvek prisadnut a zahrat si s "nasimi". Ak ste neboli aktivny na expekt pokri pocas poslednych 90 dni, ale chceli by ste mat pristup na tento stol, vlozte mi prosim do tejto rubriky vas expekt nick. Pripravujeme mnozstvo zabavy pocas hier pri tomto stole! Dakujem expekt
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
BRATISLAVA - Novinka pre "nasich" hracov
vid text k rubrike
- expekt
Re: BRATISLAVA - Novinka pre "nasich" hracov
bude-li nas vic, pujdou stoly rozsirit ? napr. na Brno, Kosice, Ostrava, Nitra, Zlin apod? *JOKINGLY*
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: APminer
Mne by zajimalo to mnozstvo zabavy pri stoloch :-) Bude to neco na zpusob Binga, kde budou vyhlasovane ruzne souteze o drobne bonusy? :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Bratislava
vkladam moj nick :P
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
acvonmilan
Pod pojmom zabava mame na mysli z casu na cas ucast vybornych pokrovych hracov, od ktorych je mozne ziskat skusenosti a rady, odmeny za vyborné vysledky pri tomto stole, ceny utechy za bad beats, alebo odmeny za pekne hands, chat v SK/CZ jazyku. Atraktívne bude uz aj samotne obmedzenie ucasti hracov mimo Cesko/Slovenska cez nicknames. Extra aktivity su zavisle od zaujmu hracov a tak nebude ziadny fixny program akcii, ale tieto budu ohlasovane s dostatocnym casovym predstihom. expekt
- expekt
Re: xx
NO, mozna cas od casu i ja :-D I kdyz jsem uz s pokerem skoncil, tak tento stul si urcite zkusim, kdyz tam maji byt nejake souteze atd...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Počet príspevkov: 27 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.