cashback tourney hand

Príspevky zo starej diskusie

cashback tourney hand

Odoslaťod yegon 01 Sep 2007 20:14

chybycka se vloudila, nezahral som to dobre, skusim sa nad tym zamysliet a napisat to sem ked na nieco pridem, uvitam aj dalsie komentare

** Game ID 1587922150 starting - 2007-09-01 20:25:53
** PokerPortal.sk Cashback Freeroll[1138489]:Table 3 [Hold 'em] (30.00|60.00 No Limit - MTT) Real Money

- yvo2121 sitting in seat 1 with $1145.00 [Dealer]
- Bullear sitting in seat 2 with $1715.00
- RestaSK sitting in seat 4 with $1500.00
- Maveno sitting in seat 5 with $1945.00
- MatejNR sitting in seat 6 with $1135.00
- yegon sitting in seat 7 with $1705.00
- EUpoker sitting in seat 8 with $885.00

Bullear posted the small blind - $15.00
RestaSK posted the big blind - $30.00
** Dealing card to yegon: Ace of Hearts, Ace of Clubs
Maveno called - $30.00
MatejNR folded
yegon raised - $100.00
EUpoker folded
yvo2121 folded
Bullear folded
RestaSK folded
Maveno called - $100.00

** Dealing the flop: 5 of Clubs, Queen of Clubs, 6 of Diamonds
Maveno checked
yegon bet - $170.00
Maveno called - $170.00

** Dealing the turn: 2 of Spades
Maveno checked
yegon bet - $500.00
Maveno called - $500.00

** Dealing the river: King of Spades
Maveno checked
yegon bet - $792.50
Maveno went all-in - $1175.00
yegon went all-in - $142.50
Maveno shows: 3 of Clubs, 4 of Clubs
Maveno wins $3455.00 from the main pot

End of game 1587922150
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

No

Odoslaťod fidelko 01 Sep 2007 20:35

to sme presne tam,kde sme skoncili diskusiu o cash game:
ci tlacit na pilu ,ked mame po flope top par a super dorovna pot size bet.
fidelko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Re: cashback tourney hand

Odoslaťod yegon 01 Sep 2007 20:51

takze za prve chyba bola ze som sa na ruku vobec nesustredil, Stans stoly su pre mna velmi nesympaticke, nehravam na nich a neorientujem sa teda dobre vo velkostiach vsadzok atd. Nepodarilo sa mi nastavit aby mi zobrazovalo kto kolko vsadil a potom to kde kade hladam az mi to zacne pipat ze prekracujem cas - no proste v tejto herni som uplna lama.

Preto aj moj raise pred flopom je taky od veci, za normalnych okolnosti davam po limpe 5xBB ale nejak kym som zistil ze co vlastne super spravil ci len call alebo raise tak uz mi to zase pipalo a musel som strielat od pasa :)

cize mal som dat raise na 150, to ale nebola nejaka uplne podstatna chyba

ked ma super dorovnal po tom ako limpol tak automaticky uvazujem ze ma nejaku spekulativnu ruku nieco v duchu suited connector alebo nizky az stredny par. Kedze je UTG tak uplne drobne connectory by som vylucil ( co zjavne bola chyba :) )

cize range ruk na ktore ho davam je

22 az 99
78 az KQ suited
A2 az AT suited - toto vacsinou uvazujem tiez lebo su hraci ktori to radi hraju

silnejsie ruky (AQ,AK, TT+) by zrejme raisoval, limpovat by mohol este KK alebo AA ale to by ma urcite re-reraisol a pekne mastnucko :)

na flope samozrejme je velmi vela draws i ked na straight draw to nevyzera, maximalne tak gutshot ale je tam flushdraw takze vsadzam cca 2/3 potu - super call

to mi len potvrdzuje ze bud uz som pozadu a super slowplayuje alebo je na nejakom draw pravdepodobne flush draw lebo tych je v jeho range viac a hraci velmi casto netahaju na postupku ked na boarde hrozi flush takze niektore z ich outs mozu byt dead

predpokladal by som ze silnejsia ruka alebo silny draw (to co mal napriklad on v reale) by ma na flope reraisly takze som po jeho dorovnani nemal dovod verit ze som pozadu a dalej som teda vychadzal z toho ze moja ruka je najlepsia

turn 2s z mojho pohladu jeho ruke nijako nepomohol, flush draw stale ostavalo hrozbou preto som musel vsadit. 500 bolo podla mna zbytocne vela tak ci tak mal implied odds na to aby tahal na flush a kedze uz mi ostavalo malo chipov v pomere k velkosti potu tak mal aj velku sancu ze zo mna ten zvysok vytiahne ak ho trafi, stacilo by zrejme aj 350-400 ale tych 500 tiez nie je ziadna tragedia

river Ks - cize flush nedocvalal, postupky takisto nie, jedina hrozba bola ak ma doteraz super dorovnaval s KQ a chytil druhy par, po tom ako super checkol (co mimochodom podla mna bola od neho s jeho kartami chyba) teda som sa musel rozhodnut ci vsadit a kolko. Tu som podla mna spravil v tejto ruke chybu.

Super totiz na flope a turne dorovnava:

a) s rukou ktora je lepsia a on slowplayuje (napriklad set) a v takom pripade nema zmysel mu tlacit do gagora viac chipov - i ked on checkol a check so silnou rukou v ocakavani raisu od supera sa velmi na riveri neprevadzkuje lebo ak super checkne stracame hodnotu

b) s rukou ktora ma nadej sa zlepsit a porazit supera (ako flush draw a pod.) - ked ale je out of position a na riveri checkne tak nema zmysel vsadzat lebo urcite nedorovna pretoze nic nema

c) s rukou o ktorej si mysli ze je najlepsia ale nie si je isty (v nasom pripade napriklad QJs) - v tomto pripade ma zmysel vsadit na riveri pretoze moze este raz dorovnat a ziskame nejkae chipy - problem v tomto konkretnom pripade je ze prislo na riveri K cize aj ak super mal top par tak ho to K moze nastrasit a nedrovna nas vklad

cize ked to zosumarizujem tak nevidim jedinu ruku ktora bola pozadu a mohla dorovnat moj bet

takze som mal checknut river

no co uz - chyba ktora ma stala turnaj ale poucil som sa :)

napiste co si myslite vy a ci suhlasite s touto mojou analyzou - mozno su to nezmysly, nie som si uplne isty
Obrázok používateľa
yegon

yegon

Odoslaťod fidelko 01 Sep 2007 21:02

neda sa statisticky vycislit,ak mas proti sebe jedneho supera,ako casto trafi na flope,resp.flope+turne set alebo dva pary?
Ak to nie je velke cislo,potom by malo zmysel
na turne betovat a kontrolovat si obe draw.
fidelko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Re: Re: cashback tourney hand

Odoslaťod APminer 01 Sep 2007 21:13

sedel jsem u toho (EUpoker) a i kdyz neumim vse rozebrat tak jak ty, tak si myslim, ze uz po turne, kdy Maveno dorovnal jsi mozna mohl tusit straith -a tady pises, ze mu podle tebe nijak nepomohl - vzhledem k jeho stacku dorovnat preflop nebylo nic moc a po flopu to taky nebylo tak hrozne (mel uz 3,4,5,6) a navic 4x clubs - tedy mohl vyhrat na 2, 8 a jakoukoli clubs (ja to neumim jinak vysvetlit) a tvuj raise byl "jen" 2/3 potu coz bylo jeho pouze mene nez 1/10 stacku a turnu uz vedel, ze ma nejvic, takze by jiste dorovnal kazdou sazku - dal by jiste i All in
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Re: yegon

Odoslaťod yegon 01 Sep 2007 22:02

betovat na turne urcite zmysel ma ked je na stole flushdraw a super ta len dorovnal, dorovnanie na flope nemusi znamenat vobec nic, preto to casto dobri hraci pouzivaju pretoze tym superovi nepovedia o svojej ruke takmer nic nove a cim dlhsie super nevie co mas tym vyhodnejsie pre teba
Obrázok používateľa
yegon

Re: APminer

Odoslaťod yegon 01 Sep 2007 22:13

Maveno to hral dobre, neda sa mu nic vycitat, svoju rolu tam zohral aj moj prilis maly raise pred flopom sposobeny "technickymi problemami" ;)

myslim si ale ze po turne podozrievat supera z postupky cize ze ma vyslovene 34 na ruke je nerealne, to uz pravdepodobnejsie je ze ma set 55 alebo 66. Ale s tym som ja problem nemal, v podstate na riveri ma to ze ma lepsiu ruku vobec netrapilo a ani nehralo rolu pretoze on checkol. Cize pre mna ostavalo len posudit ci moze mat ruku ktora je horsia nez moja, zodpovedalo by jej jeho spravanie pocas hry a dorovnal by s nou moj pripadny bet. Ak by som take ruky nasiel a bol by ich dostatok (cize zhruba rovnako alebo viac nez moznych ruk za ktorymi som pozadu) tak by moj bet mal zmysel. Ja som sa na toto uvazovanie ale vyflakol, videl som len ze mam AA tak som vsadil. Ked nad tym ale spatne uvazujem tak som pozadu za

QK, 55, 66, 43

a jedina ruka ktora este dava zmysel QcJc by ma asi nedorovnala lebo prislo K na riveri

keby aj to K neprislo tak stale je to len jedna ruka proti styrom ktore ma biju, a aj ak by som vobec nebral do uvahy ze super moze mat 43 tak stale je to 1 ruka k trom rukam cize stale podla mna by som mal checknut a nie vsadzat na riveri
Obrázok používateľa
yegon

to yegon

Odoslaťod APminer 01 Sep 2007 22:33

maly raise preflop - jaky by tedy mel byt ? myslim, ze byl schopen (rozhodnut) dorovnat i 150
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Re: to yegon

Odoslaťod yegon 01 Sep 2007 22:44

raise preflop mal byt 150 ale ako som uz pisal nebola to zasadna chyba, pravdepodobne by dorovnal aj to a mal by aj implied odds
Obrázok používateľa
yegon

Re: Re: to yegon

Odoslaťod bedlak 01 Sep 2007 23:37

Yegon ako tak pozeram, tak vidim ze sa v pokri vyznas, ci uz teoria alebo aj analyza hier. Ja som v pokri zaciatocnik tak dufam ze ta neprecenujem. A prejdem k veci. Ze ake limity hravas a ci ti to aj sype na tych stoloch ked si vies rozanalyzovat hru atd.*JOKINGLY*
bedlak

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Ďalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!