Cruise to the Top
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Cruise to the Top
mam stejny problem, pri registraci jsem pouzil bonus kod ONPOKER depozit jsem taky udelal a nemuzu se zaregistrovat. Minulej turnaj jsem hral bez problemu
- karlosj
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Cruise to the Top
Turnaj v Karibiku mi ani nespominajte, v novembri som po postupnye vyhranych kvalifikaciach skoncil vo finale na 6 mieste na P****Stars. Prvy isiel na Karibik za nejakych 12,000 USD, druhy 1000 USD. Hral som to dokopy 9,5 hodiny, moj vklad bol 3 USD. Taky som bol nasraty na druhy den v robote,spal som 2 hodiny. Uz to nehram....
- cercerBTS_SK
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Cruise to the Top - to all
vlade pisal managerovi titanu, dufame ze to bude v kratkom case v poriadku...je tam zatial iba 18 registracii, takze este je miesta dost...
ja si myslim ze sa to urcite spojazdni a budete sa moct prihlasit, dufam ze uz zajtra
ja si myslim ze sa to urcite spojazdni a budete sa moct prihlasit, dufam ze uz zajtra
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Cruise to the Top
Jsem tam taky ;-) ...díky
- karlosj
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
token WPS $30 SNG
nevi nekdo co s zetonem, ktery ma jeste platit do 1.4. ale uz se ten turnaj neporada ??
- PROXIK
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: token WPS $30 SNG
ak chces, napis nam ttr cislo na email, skusim zistit od manazera titanu ze co sa da robit s tym tokenom ;)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.