Cruise to the Top
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Cruise to the Top
Preco nas prislo tak malo, skoncil som na 8.mieste, bez problemov, akurat neviem co som vyhral?
- gigi206
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
pretoze
To bolo pre hracov co pouzili bonus kod onpoker + este nejaky iny bonus kod, z nejakej podobnej zahranicnej stranky.
Skus aj tie ostatne freerolly na ktore vdaka tomu bonus kodu mozes ist, aj tam chodi pomenej ludi.
gratulujem.
Co si vyhral?
Skus aj tie ostatne freerolly na ktore vdaka tomu bonus kodu mozes ist, aj tam chodi pomenej ludi.
gratulujem.
Co si vyhral?
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
WPS Cruise MTT pre 6 dollarov
asik som sa kvalifikovat na ten turnaj lebo mi to umoznuje registraciu
- gigi206
WPS Cruise $30
gigi206: blahopreji.... ja to dopracoval na pate misto... co sem koukal tak je to kvalifikace na hlavni turnaj o listek na poker lod v karibiku :))
- PROXIK
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
WPS Cruise ...
asik hej, lebo som sa registroval aj ja, bol som 9.
- atik
Cruise....
Koukam, ze na hlavni strance je info o dalsim kole turnaje Cruise:
Freeroll je pre tých, ktorí sa registrovali na Titan Poker cez banner na našich stránkach, alebo použili pri registrácii bonus kód: ONPOKER.
Registroval jsem se za pomoci bonus kodu ONPOKER, dokonce jsem hral i predchozi lednovou verzi turnaje, ale na tento breznovy se nemuzu registrovat, kde je chyba ???
Freeroll je pre tých, ktorí sa registrovali na Titan Poker cez banner na našich stránkach, alebo použili pri registrácii bonus kód: ONPOKER.
Registroval jsem se za pomoci bonus kodu ONPOKER, dokonce jsem hral i predchozi lednovou verzi turnaje, ale na tento breznovy se nemuzu registrovat, kde je chyba ???
- PROXIK
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
PROXIK: Cruise
Myslim ze v tom clanku mame chybicku a tento krat je to len pre tych, co na titan pokri pouzili bonus kod ONPOKER a vlozili nejaky ten $.
Ak si teda depozitar, posli nam tvoje ttr cislo mailom na support, obratom ho poslem manazerovi nech zisti kde je problem.
Ak si teda depozitar, posli nam tvoje ttr cislo mailom na support, obratom ho poslem manazerovi nech zisti kde je problem.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Cruise to the TOP
no ani mne sa nedá zaregistrovať a pritom som sa registroval cez banner na stránke pokerpotal.sk a vložil som aj depozit vo výške 50 $. Moje TTR číslo je TTR53958992. Pozrite sa na to, vďaka.
- onlinetip
Expekt vs. Titan
Mam takovy hloupy pocit, ze asi sotva rozjedu v jednom case obe tyto herny, ze? At zije slucovani do jedne pokerove site :-(
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
onlinetip and acvonmilan
onlinetip.sk :) - hm, to je cudne...napiseme manikovi z titanu
ACvonMilan - jj, naraz to nerozchodis...mame dvoch partnerov aj ti sa nevedia dohodnut aby mali ine herne :)...
inak uz mate pripisane volne vstupy na turnaj. mozete vyuzit do dvoch tyzdnov, nie som doma, ale mali by to byt tie tokeny asi...proste kliknete na registraciu do turnaja a pouzijete namiesto prachov tie volne vstupenky...trosku iny system ako v starej herni tusim
good luck
ACvonMilan - jj, naraz to nerozchodis...mame dvoch partnerov aj ti sa nevedia dohodnut aby mali ine herne :)...
inak uz mate pripisane volne vstupy na turnaj. mozete vyuzit do dvoch tyzdnov, nie som doma, ale mali by to byt tie tokeny asi...proste kliknete na registraciu do turnaja a pouzijete namiesto prachov tie volne vstupenky...trosku iny system ako v starej herni tusim
good luck
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.