EuropeanPokerTour Baden

Príspevky zo starej diskusie

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EuropeanPokerTour Baden

Odoslaťod EPT 09 Okt 2007 17:55

jj ja taky dokonce jsem jim polozil otazku na intelipoker.de jestli se bude vysilat EPT praha a zatim to vypada ze ne:-( takze by jsme museli jet do Prahy;-) se koukat. Ale jinak to vypada ze Jiri Vacek vypadl nekde kolem tricateho mista nevim presne takze ne in the money ale tesne pred skoda, ale i tak dobra hra.
EPT

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EuropeanPokerTour Baden

Odoslaťod ayka 09 Okt 2007 18:54

:) jestli vypadl okolo 30 místa,tak je stejně dobrej...já jsem slyšela o té Praze...;-)no uvidíme...za chvilku zase budou vysílat...*THUMBS UP*:)
ayka

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EuropeanPokerTour Baden

Odoslaťod cstrike22 09 Okt 2007 18:58

ayka teba ten poker nejako chytil ne? :-)
cstrike22

Založený: Jan 2007

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EuropeanPokerTour Ba

Odoslaťod ayka 09 Okt 2007 19:20

=-O mě ??? už dávno...ale jen v televizi...s hrou, jako takovou, jsem začala nedávno;-)
ayka

Jiri Vacek

Odoslaťod johnmirow 10 Okt 2007 08:36

skoncil na EPT Baden na konecnom 23. mieste/€12,860; gratulujem;
Obrázok používateľa
johnmirow

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/17 krát

Re: Jiri Vacek

Odoslaťod EPT 10 Okt 2007 08:55

Tak v tom pripade dobry. Ja jen ze na eptlive se o nem vubec nezminovaly a nebyl videt v prubeznych vysledkach mezi poslednima 24 hracama.
EPT

Odoslaťod EPT 10 Okt 2007 08:58

Jinak musim rict ze 12 860eur neni nic moc kdyz se vezme v potaz ze 8000eur zaplatil jako buy in. Myslim si ze struktura ept je nstastna spravne by asi bylo kdyby clovek svuj buy-in zdvojnasobil kdyz uz se dostane in the money.
EPT

Odoslaťod johnmirow 10 Okt 2007 09:50

k tomu jeho miestu mozem ako zdroj uviest pokerlistings.com, kde ide live zapis z EPT;
... co sa tyka vyhry, ano je to "zanedbatelna" vyhra ked bol buy-in €8000, ale otazka je, ci sa nekvalifikoval na tento turnaj z niektorej herne alebo podla toho co mal oblecene, je dost mozne, ze mal sponzora ... aj tak si myslim, ze umiestnit sa na 23 z 282 kvalitnych hracov je skvely vysledok ...
co sa tyka price struktury, nepaci sa ani mne, ale kde je to lepsie? ked sa pozriem na online herne, tak tam tiez clovek vyhra tusim buy-in (+nejake drobne) ked je tesne na peniazoch, alebo sa mylim? mozno by sme mali oslovit Johna Duthie-ho, ktory je tusim riaditelom EPT, nech to zlepsia, kym nezacneme aj my hrat EPT ... lol
Obrázok používateľa
johnmirow

Re: Re: Jiri Vacek

Odoslaťod EPT 10 Okt 2007 10:59

Tak o tom ja nic nevim pac jsem Jiriho vubec nevidel takze nevim co mel na sobe.Akorat vim ze pres P****Stars se nekvalifikoval, ale je to mozny ze pres jinou hernu. No a se strukturou s tebou souhlasim. Ale jak byla konference na startu ept tak tam prave se rikalo ze se zvedl buy in kvuli tomu ze byl velky zajem a buy in se nechal takhle vysoky protoze ten zajem stale je a pokud bude zajem i nadale tak buy in poroste dal. Ale pro Prahu nechaly buy in 5000eur.
EPT

Odoslaťod johnmirow 10 Okt 2007 13:55

www(dot)pokerlistings(dot)com/poker-player_jiri-vacek
Obrázok používateľa
johnmirow

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!