EuropeanPokerTour Baden
Počet príspevkov: 46 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Re: lol
Promin ayka ale asi umim lip nemecky nez ty on nerikal ze si neumi predstavit EPT v Praze ale ze si nevi jestli bude EPTlive v Praze vysilat! zil jsem 10let v nemecku tak me ver. Jinak ty nemci co to moderujou jsou v poho
- EPT
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: lol
:-D opravdu rozumíš německy? tak si to pusť ještě jednou...;-) ...a pak pokecáme ;-) ... i o tom kde si 10 roků žil...O.K.? a já ti prozradím, kde jsem žila já...:)
- ayka
Re: Re: Re: Re: lol
Nebudu se s tebou hadat ja proste vim jak umim nemecky a nepotrebuju poslouchat jak si myslis ze ses dobra! "A pokud jde o to co rikaly tak jsem asi slysel neco jinyho" kazdopadne si ja taky nedovedu predstavit EPT v Praze kdyz si vezmu jak se na poker v CZ sere! Und wo du uberall gelebt hast interresiert mich ein schei3! Du kleines madl wei3t uberhaupt nichts uber poker aber machst hier eine auf gro3e Klappe! Nachstes mal hlat lieber deine Fresse!
- EPT
Re: Re: Re: Re: Re: lol
*JOKINGLY*...každý hájí svůj názor jak umí...a na rozdíl od tebe se nepotřebuji předvádět, nebo být na tebe drzá...a o tom,kdo je malé děvče, bychom mohli diskutovat...;-)
- ayka
Re: Re: ept
ayka je urcite uz velika slicna slecna a ne zadne male devce ;-)
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
Re: Re: Re: Re: Re: lol
;-) jen doufám, že v dalším vzkazu budeš slušnější...nejsem ani tvoje kamarádka, ani tvoje rodina...já se k tobě chovám slušně, tak buď tak laskav a praktikuj slušnost i ke mně.;-) dík
- ayka
Re: EPT Baden
;-):) dík*JOKINGLY*
- ayka
Počet príspevkov: 46 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.