expekt a jeho (neocakavany) bonus
Počet príspevkov: 46 • Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
pre apuk
Teraz vecer som s najvacsou prioritou reportoval problem s prihlasenim. Nakolko sa na tento ucet neviem prihlasit ani sam, jedna sa jednoznacne o blokovanie zo strany prevadzkovatela a nie o technicky problem herne. K blokovaniu uzivatela dochadza vylucne z dovodov porusenia podmienok herne. V pripade, ze sa problem neodstrani do 48 hodin, kontaktujte prosim poker(zavinac)expekt.com priamo emailom (nemusi byt v anglictine). Dakujem Expekt support SK
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
pre duracell
Pred par sekundami som sa prihlasil na poker klienta pod vasim username a heslom a opatovne (uz asi 10-ty krat za 2 tyzdne) mi vyskocilo okno s podmienkami, ktore je nutne odsuhlasit. KYM NEODSUHLASITE PODMIENKY HERNE, nemozete byt prihlaseny a ani premigrovany do noveho systemu! Ak sa neviete prihlasit na pokroveho klienta, poziadajte prosim vasho internetoveho providera o uvolnenie vsetkych portov. Mozete tiez navstivit internet cafe a tam si vyskusat, ze klient je v poriadku a mozete dokoncit aj migraciu. V tomto pripade je na strane Expektu vsetko v poriadku a z nasej strany pre vas nemozeme urobit viac. Skutocne nemame moznosti zmenit kvalitu vasho internetoveho pripojenia. Dakujeme za pochopenie, Expekt support
- expekt
pre apuk Problem vyrieseny
Dnes bol vas problem vyrieseny a v tomto momente je mozne sa na ucet prihlasit. Ospravedlnujeme sa za dlhsi cas potrebny k nastaveniu uctu, sposobney nezvycajnou chybou, ktora sa inde nevyskytla. Pri migracii doslo ku chybe z dovodu specialnych znakov, ktore boli pouzite v nazve mesta a transfer uctu sa z tohto dovodu zablokoval. Vyskusajte si prosim prihlasenie a v pripade akychkolvek problemov nas kontaktujte. Pisali ste, ze ste mali na ucte nepouzity token ktory asi vyprsal pocas doby, kedy ste sa nemohli prihlasit. Napiste nam prosim o aky token islo a dame vam ho este raz, aby ste samozrejme nemali ziadnu skodu z dovodu nemoznosti sa prihlasit. Dakujeme, Expekt support
- expekt
to ja taky
ja taky nedostal expekt to sliboval za to že těm kterym se to zkazilo ten nick poskytne nahradu tu jsem na svem ucte taky nezaznamenal
- Speeddy
pre zolis, speeddy
Budte trpezlivy, migracia este stale prebieha, nie vsetci uz maju novu hernu a vsetko sa vyhodnoti az po dokonceni migracie, co moze byt za cca. 2 tyzdne. Dakujeme za pochopenie, expekt support
- expekt
pre Speeddy
freerolly sa zial nepocitaju do ziadnych hodnoteni, akykolvek postup na pomyslenom rebricku sa da dosiahnut jedine hrou na cash stoloch. Aky mate problem s vkladom na expekt.com ucet, ak sa smiem opytat. Mozeme nejako pomoct, pripadne poradit? Expekt support
- expekt
Počet príspevkov: 46 • Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 29 hostí.