expekt a jeho (neocakavany) bonus

Príspevky zo starej diskusie

pre Expekt

Odoslaťod RoMi26 11 Mar 2007 21:25

mam taky problem, ze posielam na ucet peniaze a tie sa mi velmi neskoro objavuju na ucte, okrem toho uz som dost vela hral na expekte, ale ani uvitaci BONUS som nedostal, nechapem kde je chyba
RoMi26

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

pre RoMi26

Odoslaťod expekt 11 Mar 2007 22:09

Pri bankovom prevode zavisi rychlost pripisania od rychlosti bank. Standardne pride platba vramci Slovenska do 2 az 3 pracovnych dni. Zial toto nevieme ovplyvnit. Rychlejsie je to jedine pri vklade kartou alebo Moneybookers. Co sa tyka uvitacieho bonusu tak pre jeho pripisanie je potrebne nahrat urcity pocet FPP bodov v urcitom casovom obdobi. Stav bonusu je mozne kedykolvek vidiet v pokrovom klientovi v casti BONUSES. Je tam vidiet kolko FPP bodov este potrebujete aby ste hotovost ziskal. Ak ich ale nenahrate v urcitom casovom obdobi (vzdy je to urcene pre ten ktory bonus) tento bonus vam prepadne. Pre konkretnejsiu odpoved zial potrebujeme detailnejsie informacie o vasom ucte, registracii a vklade. Poslite nam to pripadne na support.sk(zavinac)expekt.com a pozrieme sa na to. Expekt support
expekt

Založený: Jan 2007

Dakujem

Odoslaťod RoMi26 11 Mar 2007 22:50

Poslal som uz mail, mne vo VUB povedali ze na HVB Bank prejdu peniaze za 1den, v den spatnosti, .. co sa tyka BONUSov, ja tam nic nemam napisane, len to ze kolko mi este treba na dalsi VIP level, a kolko mam FPP, ja chapem ten system navratnostneho BONUSU, ale ja som si myslel ze pri prvom vklade dostanem nejaky "uvitaci" aspon... nho ja zatial ziadne vyhody som nemal, a pri tom dost hrajem Cash!! Dikes. .. moje ID: 5835504
RoMi26

ziadny BONUS :o(

Odoslaťod RoMi26 12 Mar 2007 15:38

Hlavne pre Expekt, mozte sa na to pozriet ,ako to ja mam s tym BONUSom ??????? vdaka
RoMi26

pro EXPEKT

Odoslaťod apuk 13 Mar 2007 00:02

diky za vyreseni problemu,uz jsem prestal doufat,tak jsem tady dlouho nebyl,vsechno funguje jak ma,myslim,ze vstupenka byla na turnaj 500 guaranteed,jeste jednou diky
apuk

expekt

Odoslaťod Speeddy 14 Mar 2007 14:30

Jen takovy maly ze nemam ucet dkud bych penize na expekt prevedl takze jak muzete pomoct nejsem proti
Speeddy

problem po upgrade

Odoslaťod VooDooMaster 14 Mar 2007 15:25

po vcerejsim upgrade poker herny expekt se nemohu dostat na svuj ucet , pokud kliknu na tlacitko my account objevi se teplomer s napisem o downloadu a nic vice . Mate nekdo stejny problem ?
VooDooMaster

Založený: Mar 2007

pre Speeddy

Odoslaťod expekt 14 Mar 2007 15:30

Jednou z moznosti je vlozit si peniaze v hotovosti priamo na nas ucet v HVB Banke - v Cechach aj na Slovensku. Nezabudnite ako variabilny symbol uviest vase ID cislo na Expekte. Peniaze budete mat pripisane na ucte do 24 hodin. Zoznam pobociek najdete tu: http://www.hvb.cz/cz/branches/branches.asp Podla textu ste asi z CZ, tak prikladam cesky link. s pozdravom Expekt support
expekt

pre VooDooMaster

Odoslaťod expekt 14 Mar 2007 15:31

Preverime a budeme informovat . Expekt support
expekt

pre VooDooMaster

Odoslaťod pollux 14 Mar 2007 16:48

Presne to iste bolo vcera aj u mna. A dnes sa navyse ani nemozem prihlasit. Po spusteni vidim v okne len ako sa loaduje bez toho aby nieco nacital a po zadani hesla definitivne zamrzne. Nie je padnuty server alebo pretazeny?
pollux

Založený: Mar 2007

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!