expekt

Príspevky zo starej diskusie

Pro Apuk 2.

Odoslaťod Giro 27 Feb 2007 00:13

Zkus se na svůj účet přihlásit z počítače (IP), u kterého máš jistotu, že z tohoto se do nové herny nikdo nepřihlašoval před tebou. V podstatě stejná "ochrana" je i u sportingbetu, paradise herny a podobně. Na jednu stranu má to svoje opodstatnění, na druhou stranu je to někdy zábrana nesmyslná, kterou ten kdo chce podvádět u pokru, tak ji obejde.
Giro

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

nemaš ICQ ? Apuk

Odoslaťod Giro 27 Feb 2007 00:15

nemaš ICQ ? 212-887-811
Giro

to expekt

Odoslaťod Haga41 27 Feb 2007 11:52

tak včera se mi konečně povedlo rozchodit novou hernu a večer mi ze supportu rozchodili i nový nick. takže místo původního Haga41 mě tam teď budete potkávat jako HagaYZF.
ještě jednou chci poděkovat těm, kteří nás tu nenechají na holičkách a snaží se nám ze všech sil pomoci. díky moc! :-)
Haga41

to expekt

Odoslaťod Haga41 27 Feb 2007 11:52

tak včera se mi konečně povedlo rozchodit novou hernu a večer mi ze supportu rozchodili i nový nick. takže místo původního Haga41 mě tam teď budete potkávat jako HagaYZF.
ještě jednou chci poděkovat těm, kteří nás tu nenechají na holičkách a snaží se nám ze všech sil pomoci. díky moc! :-)
Haga41

sorry

Odoslaťod Haga41 27 Feb 2007 11:54

hodilo mi to chybové hlášení a poslalo se to dvakrát :-) nebyl to záměr, ale myslím že to dvojnásobné poděkování expekt přežije :-)
Haga41

TITAN a EXPEKT

Odoslaťod GOLDJACK 27 Feb 2007 21:08

Zkoušeli jste najednou otevřít TITAN a EXPEKT?
nejde to, píše mi to, že klient může být otevřený pouze jednou! Smůla, už si dva turnaje najednou nezahraju.
A ještě něco:
Poslal jsem na suport pět jmen, jedno mi schválili, ale pořád mě to přihlašuje pod tím číslem! Co s tím?
GOLDJACK

Stabilita herny

Odoslaťod Giro 27 Feb 2007 21:20

Bohužel musím konstatovat, že v současné době hraní turnajů na expektu asi nemá smysl. Během půl hodiny vám čtyřikrát herna "zamrzne", potom nastane problém se znovu přihlásit, což se nakonec za několik dlouhých minut podaří. U herny Titan jsem v těchto okamžicích tento problém nezaznamenal. Škoda případných dolarů za přihlašování a případný add-on. I ti kteří dostanou zdarma ticket do turnaje tak jako já, asi musí být zklamáni. To samé se mi stalo při CZSK v neděli, tam to však nebylo tak časté. Samozřejmě neměl jsem spuštěny obě herny v jeden okamžik.
Giro

Jednalo se

Odoslaťod Giro 27 Feb 2007 22:16

konkrétně o 5 K gar Pl Ran 28.2.07, člověk asi takto ztrácí čas, celej denní program podřídí jednomu turnaji, celkem se mu daří a nakonec to může po 2 hodinách zabalit je 22:15 a nejede to.
Giro

loading table

Odoslaťod EIKON 27 Feb 2007 22:59

dneska po spuštění trvá věčnost než nahraje stoly,a když se to po několika pokusech podaří a já se k nějakému stolu přihlásím tak se mi nezobrazí hráči a ani volné místo u stolu. Vše ostatní jede normálně,můžu kliknout na Auto muck,Sit out,Auto post........
EIKON

Přes problémy nové herny

Odoslaťod Giro 27 Feb 2007 23:37

se expekt zachoval velmi solidně a připsal zřejmě všem hráčům dolary na účet. Rozdělili rovným dílem celý prize pool mezi hráče, kteří do okamžiku totálního kolapsu turnaje zůstali ve hře. V mém případě to bylo cca 55$ za dvě hodiny útrap. Turmaj zkolaboval, když nás zústávalo 130 ve hře. Takže nakonec přes to všechno spokojenost.
Giro

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!