expekt

Príspevky zo starej diskusie

nick

Odoslaťod relkam 27 Feb 2007 23:41

dovolili mi zmeniť nick z expetxxxxxx na relkam ale relkam bol obsadený aj relkam1 tak som si dal relkam2. Takže by som poprodil 5dol odškodné ak to ešte platí ;-)
relkam

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Update

Odoslaťod expekt 27 Feb 2007 23:49

Prosim vas ak narazite na akekolvek problemy nevahajte a napiste na centralny support poker(zavinac)expekt.com, mozete kludne aj v slovencine alebo cestine, odpoved pride sice neskorsie (kolegovia si to preposlu najskor k nam na prelozenie) ale bude to zaevidovane. Ak to napisete sem, tak to nemusi byt vyriesene nakolko tu nie som non-stop. K poslednym par problemom v herni prislo z dovodu migracie dalsich herni do siete iPoker a na odstraneni sa pracuje. Expekt je velmi seriozna herna a v ziadnom pripade zakaznik financne nedoplati na pripadne technicke problemy. Je potrebne ich vsak reportovat, uvedte vzdy nazov stola / turnaja, cas, odkial ste pripojeny, vas operacny system, atd. co najviac informacii, ktore mozu pomoct identifikovat problem. Dakujeme Expekt support
expekt

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

pokerportal.sk tournament na expekt

Odoslaťod rza 28 Feb 2007 13:17

ahoj kolegove ,prosim nevite nekdo heslo na turnaj na expekt pokerportal.sk 5000??
dekuji
rza

rza

Odoslaťod GusTapka14 28 Feb 2007 13:22

heslo ti poslu na mail v Nedelu tesne pred turnajom
Obrázok používateľa
GusTapka14

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

tapka14

Odoslaťod rza 28 Feb 2007 13:25

ok.diky:)
rza

Buddy List

Odoslaťod Giro 28 Feb 2007 21:40

Pánové, hledám výše uvedenou funkci v nové herně fungující přesně na stejném principu jak ve staré a nenacházím ji (tzn. že si pamatuje jména hráčů a vyhledá je). Je tam nebo není? :-)
Giro

to EXPEKT

Odoslaťod Tomda888 01 Mar 2007 19:37

Sakra dokedy bude tak srat ten vas novy server?Dneska sa my uz druhy krat stalo za sa zamrzlo a nic dalej a ja stale hravam sitngo raz som bol treti na 6/6stol 10$ a vypad samozrejme po 10 min ked som sa uz pripojil tak to nezmenilo a vypadol som 3. A dvakrat 5$sit kde sme boli uz iba dvaja a to uz ani nezmenilo stale som skoncil ako druhy samozrejme.A to ma nasere ide iba o 20-30$ ale ajtak!!!
Tomda888

pre: Tomda888

Odoslaťod expekt 01 Mar 2007 22:31

Mrzi nas ze mate takuto skusenost s novym softverom, ale v takychto pripadoch je nutne okamzite napisat na poker(zavinac)expekt.com, uviest nazov stola pripadne hand ID a jednoduchy popis zavady. Nasi technici su k dispozicii 24/7 a ihned vedia skontrolovat zapis hry a v pripade chyby na nasej strane je tato vzdy kompenzovana. Ak email neposlete a vyjadrite nazor iba v tomto fore, nic sa s tym uz neda urobit. Dakujeme za pochopenie, opakujeme to neustale, je nutne poslat email na nas support. V pripade ze sa nepotvrdi vypadok na serveroch iPoker Network, dalsia moznost takehoto spravania sa vasho klienta je konflikt s inym programom na vasom pocitaci, pripadne nevhodne pripojenie s dlhou latenciou - odozvami. Ak mate podobne problemy aj s hernou Titan Poker, na 99% je to u vas. Expekt support
expekt

to Expekt

Odoslaťod Tomda888 01 Mar 2007 23:08

S TITANOM to este nestalo.Ked este raz zistim nieco podobne tak to budem hlasit na support.Ale kazdy na stole mal podobny problem chat to islo a nic viac potom uz len server xxxxx daco neviem a nedalo sa prihlasit na stol .No nic uvidime ze ako a co dalej .A este teraz ten PLAYER RANKING ud polovici sa mi nadalo pozierat poradie ,statistiku a info.
Tomda888

Erorr

Odoslaťod bedlak 01 Mar 2007 23:51

Zdravim. Kamosovi nejde herna expekt a neviem ani preco. Konkretne sa jedna o tuto chybu. Stiahne si instalacny subor klienta. Otvori ho a vypsie tuto chybu: "
Cannot connect to master download server. Either Your Internet connection is not function or the master download server is busy. Check your internet..."
Chyba je na strane expektu alebo ako ?
bedlak

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!