fish donk retard

Príspevky zo starej diskusie

najhorsia ruka

Odoslaťod yegon 12 Aug 2007 16:55

no myslim ze 23o
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: Re: Re: fidelko

Odoslaťod yegon 12 Aug 2007 17:07

co sa tyka postupu v 3handed play tak velmi zavisi od velkosti stackov a ich vzajomnej pozicie

napriklad tu ja mam a aj po prehratom alline budem mat velmi vyhodnu poziciu kedy mozem tlacit na druhy stack. Ak totiz shortstack na buttone foldne a ja idem allin tak BB si moze dovolit callnut len so silnymi kartami ktore sa ale tak casto neobjavuju cize dlhodobo je pre mna allin vyhodny. Ak sme v pozicii ja na buttone a idem allin zase SB nemoze callnut lebo shortstack na BB by mohol zlozit a on by tym riskoval ze vypadne este pred nim.

Preto v tychto situaciach je najlepsie tlacit na druhy najvyssi stack, ktory riskuje najviac.

Vsetko ale zavisi od konkretnej situacie. Videl som raz jedno video kde chlapik 10 minut analyzoval kazdu ruku ze kto by co mal spravit aby to bolo optimalne - to bolo 4handed ked 3 brali prachy a boli tam 2 extremne shortstacky akoze 1-2BB - no bolo to brutalne ake veci on tam okolo toho navymyslal - ale davalo to zmysel
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Predchádzajúca

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!