Gus Hansen - Malý pohľad do zákulisia
Počet príspevkov: 17 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
svk slovaa :D
ked hravame s chalanmi tak namiesto checku hovorime cakam :D a call dorovnam,fold zlozim...
- 18roben18
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: svk slovaa :D
fold pri malom banku serem na to -pri velkom jebem na to.
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Re: svk slovaa :D
:-D:-D
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
kazdopadne je to
jendo z nejlepsich neli nejlepsi co sem tu cet o nakym hraci zbytek clankuu o hracich ktere tady jsou reknou laikovi jen to kdy se hrac narodil atd...a to myslim neni to co by se chtel kazdy dozvedet..pak je u nej kratka vizitka, nebo znama vec kterou zna stejne i laik...takze dekuju za kvaltini clanek..snad se nekdo dovedel neco zajimaveho...konecne...
jinak resit nake slovickareni mi prijde proste...ja jako cech sem to pochopil hned po druhem pouziti slova zavolal....easy...
jinak resit nake slovickareni mi prijde proste...ja jako cech sem to pochopil hned po druhem pouziti slova zavolal....easy...
- Romanicco
Re: kazdopadne je to
Dik za pochvalu, aj mne sa ten clanok pacil a niekedy davnejsie si naznacil ze by si tiez rad nieco napisal, tak nevahaj, drzime ti u nas miesto :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
jo covece...
na necem sem makal kdyz sem nemel moc prace tady v anglii...ale ted dojdu domu a sem rad ze se najim a mam 6 hodin na psanek a pak zas do prace...takze fakt neni vubec cas...a za dojedu domu tak to taky nevim pac budu shanet naky bydleni s vysokorychlostnim netem...monitor...a pak uz bude jen poker ...a to taky nebude cas na psani...takze mozna nekdy...az mi da pokertsars nakou mesicni dovolenou nebo tak...:)...a nebo muzu poslat ten kousek co sem napsal assi 2*A4...ale podotykam ze by to chtelo tak dalsich 8 aby to za neco stalo a nez to dam do hromady tak ten na tom turnaji budu za par mesicu hrat tak nevim...:)
- Romanicco
Počet príspevkov: 17 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.