i4poker Team Challenge
Re: Re: strategie
Já když si dám lahvinku Chardonay, tak jsem moc rozkurážněný.Šel bych do Olina i s 93o.Radši čistá hlava.
- algec111
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
System
hraju za druhy tym, ale pravidla turnaje sem si precetl az nedavno podrobne, no to je hruza.. da se rict ze to je akorat takovy slusnejsi i4poker freeroll, nejak nechapu co je na tom týmového, pure luck, navic jestli jste se někdo dívali na strukturu blindů, aspon ta mohla to trochu vytrhnout a udelat z toho slusnou zabavu ale kratke levely a opravdu vyrazne navysovani blindu.. nemuzu rict nic jineho nez GL pokerportal team II, snad to vyhaluzi nekdo od nas..
- hokejkamail
- Založený: Júl 2007
Re: System
ja jsem si prave otevrel *DRINK* takze jsem zahajil soustredeni :-D
GL pokerportal team II 8-)
GL pokerportal team II 8-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
IRC kanal
Pro team I i II jsem "zalozil" irc kanal #poker.cs v siti IRCnet takze kdo chcete pripojte se :) nech muzete teamove nadavat.
Pro ty kteri se doted nesetkali s irc tak muzou pouzit http://webchat.xs4all.nl/ kde vyplni IRCnet, svuj nick (pozor musi byt unikatni radeji vyplnte neco exoticke pak si to zmenite az budete pripojeni) a kanal other a pote #poker.cs
Team I to dostal emailem :) team II je vitan ;)
Pro ty kteri se doted nesetkali s irc tak muzou pouzit http://webchat.xs4all.nl/ kde vyplni IRCnet, svuj nick (pozor musi byt unikatni radeji vyplnte neco exoticke pak si to zmenite az budete pripojeni) a kanal other a pote #poker.cs
Team I to dostal emailem :) team II je vitan ;)
- dizzi
Re: IRC kanal
proc mluvis hotentotsky =-O vubec navim o co jde, co s tim (i kdyz jsi to popsal), na toto jsem totalni blb :-!
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
jak se tam posila vzkaz? ja neco nepisu, stisknu enter, ale ono se to tam neobjevi?
- balak55
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Tak mi to chvilku seper chodilo a pak tato hláška: You (51130c21@webchat.xs4all.nl) are banned from this server: DNSBL listed. Check ircnet.com/cgi-bin/bl.cgi?ip=81.19.12.33 for removal.
Na té adrese se nic neověřilo...
Na té adrese se nic neověřilo...
- Allex12
- Založený: Feb 2007
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.