Jen takova myslenka k OPT
Počet príspevkov: 28 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Re: Poharky
Tyjo tam je to hrozne drahe ten Victorysport. Ale divejte co jde uz udelat i na stitek: http://www.sportovnitrofeje.cz/data/graw.jpg
To bude lahudka pro pristi rocnik :-D Nejaky barevny graficky obrazek s pokerovou tematikou, to bude bomba!
To bude lahudka pro pristi rocnik :-D Nejaky barevny graficky obrazek s pokerovou tematikou, to bude bomba!
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: ja by som ocenil
Ja jsem si skmatte rikal presne to same - ze proc se nehraje v klasickych hernach atd. Ale hlavni je, ktere herny daji dotaci! Navic moje osobni zkusenost je takova, ze jsem si napr. Carbon velice oblibil. Expekt uz nehraji vubec... Takze nebat se neznamych heren, vsechny maji Moneybookers a prevody behem chvilicky, vse probehlo bez problemu.
-
nj snad si niekedy zvyknem
no len mna najviac sere ten moneybookers keby setko slo tak ako ked si hodis cash cez kreditku behom sekundy to tam mas lenze ked cashoutujes tak to trva 4 dni na to nemam motivaciu
- skmatt
- Založený: Apr 2007
mne zas padli do oka tieto ;)
http://www.victorysport.sk/index.php?cat=3&PHPSESSID=284ded3cb7237275701376a813d9443e
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: nj snad si niekedy zvyknem
Ja jsem si proste poslal 30usd na kazdou hernu kde se OPT hraje, hraji tam pouze OPT a jsem spokojeny. Zatim jsem vubec neresil jak s vyberem penez atd :-)
-
Re: mne zas padli do oka tieto ;)
Hmmm to je krasne :-) Ale drahe, myslim ze bude stacit neco symbolickeho, at pak zbude neco i na cash odmeny :-D
-
Re: nj snad si niekedy zvyknem
Co sa tyka vkladu cez moneybookers, tak je to rovnako rychle ako kreditka a vyber na kreditku je pomalsi ako vyber na moneybookers, aspon podla mojich skusenosti, navyse naposledy ked som vyberal z moneybookers na ucet v banke tak to trvalo menej ako 24 hodin.
Takze moneybookers jednoznacne vrelo odporucam, podla mna je to momentalne najlepsia internetova penazenka.
Takze moneybookers jednoznacne vrelo odporucam, podla mna je to momentalne najlepsia internetova penazenka.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Jen takova myslenka k OPT
Asi viem preco nehra pravidelne viac ludi OPT. Aj ked sa vam nezda, ze buy in 5 + 0,50$ je vysoky, tak pre mnohych je. Kto skusil napriklad takych 10-krat turnaj s podobnym buy in a premenil tych 55$ na 0$, takeho tazko nalaka premia za 2 vyhrate turnaje po sebe :)
A ti ostatni, ktori by aj dali, mozno o OPT ozaj nevedia. Ale tych je ovela menej.
A ti ostatni, ktori by aj dali, mozno o OPT ozaj nevedia. Ale tych je ovela menej.
-
Rissso - Príspevky: 88
Re: Re: Re: Jen takova myslenka k OPT
Pro nekoho to opravdu muze byt hodne, na druhou stranu jsou to jen tri turnaje tydne. A at si kazdy sahne do svedomi: neprohraje snad i na blbem 0,10/0,20 NL stole behem dvou, tri her nekdy daleko vice USD? Ja se obavam, ze pokud by byl vklad 3usd tak to zase az takovy stimul pro hrace nebude. Spis to lidi nevedi, budeme to muset nejak zpropagovat :-)
-
Re: Re: Re: Re: Jen takova myslenka k OPT
Ja si nemyslim ze by to ludia nevedeli, dost sa o tom diskutuje, takisto je tu zalozka OPT v menu, keby niekto ani len netusil tak hadam aspon zo zvedavosti by tam klikol, navyse sme poslali vsetkym SK/CZ u nas registrovanym email (skoro 1500 mailov).
Takze ze by o tom ludia nevedeli to asi nie, skor maju nejaky iny dovod, mozno ten ze to neni uplne zadarmo, ako su ludia zvyknuti na freerolloch, alebo je ten buy in fakt dost vysoky pre vacsinu hracov (ako spominal Rissso)
Takze ze by o tom ludia nevedeli to asi nie, skor maju nejaky iny dovod, mozno ten ze to neni uplne zadarmo, ako su ludia zvyknuti na freerolloch, alebo je ten buy in fakt dost vysoky pre vacsinu hracov (ako spominal Rissso)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Počet príspevkov: 28 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 6 hostí.