Jen takova myslenka k OPT

Príspevky zo starej diskusie

Jen takova myslenka k OPT

Odoslaťod acvonmilan 20 Jún 2007 11:15

Napadla mne jen takova myslenka, nevim do jake miry by to bylo komplikovane... ale co takhle snizit celkovou dotaci o par dolaru a pro prvni tri mista vyhotovit nejake pametni poharky? Takove ty male na policku, na ktere se vyryje nejaky napis? Ono to stoji pakatel a byla by to hezka pamatka a urcite by to znamenalo pekne vzpominky na takovy projekt, jako je OPT, i kdyz by pak byla vyhra treba o pet dolaru nizsi? :-)
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
OPT1 - 2. miesto (2)

hehe

Odoslaťod keso26 20 Jún 2007 11:39

dostane sa na tretie miesto a uz vymysla :-D ..ale paci sa mi ta myslienka *THUMBS UP* Ak ked raz niekto z nas vyhra napriklad WSOP :-P , ten poharek s OPT bude vzdy prvy :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

No jisteeee

Odoslaťod acvonmilan 20 Jún 2007 11:44

Tak tohle jsem si rikal ze to si hned nekdo rypne :-D Ze jen na chvilicku nakouknu na bednu, tak dostanu takovy napad :-) Jen mne to tak proste napadlo, navic tak jako jsem byl 7. pred nedelnim turnajem, tak muzu byt 7. za tyden znova - tam je to silene nadupane a staci dvakrat vypadnout brzy a jsem kde jsem byl... Kazdy ma jeste sanci, Vlado ma sice naskok a asi vyhraje, muze uz hrat jen na pul plynu, ale od druheho mista je to otevrene :-)
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

xx

Odoslaťod cstrike22 20 Jún 2007 12:18

osobne si myslim, ze je to dobry napad!
cstrike22

Re: Jen takova myslenka k OPT

Odoslaťod vlade 20 Jún 2007 12:20

Tento rocnik uz skor nie, ale sem sa s napadmi do dalsieho rocnika ak nejake mate. Neviem co treba spravit aby nas hralo viac.

Teraz su premie 1500$, dalsich 10000 SKK pre kazdeho co vyhra 2 resp. 3 turnaje po sebe, udaje aktualizovane do 15 minut od odohrania, neviem co este viac vymysliet aby nas bolo aspon 30. Ten pohar by bol urcite spestrenie, ale chcelo by to viac napadov, mozno aj od tych co doteraz nehraju alebo nehrali alebo nechcu hrat, ze co by sa malo zmenit...
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: Re: Jen takova myslenka k OPT

Odoslaťod acvonmilan 20 Jún 2007 12:27

Taky nerozumim tomu, proc nehraje vice lidi. Kdyz vidim, kolik nadsencu zkousi pokerligu? Samozrejme, hodne lidi hraje jen freerolly, ale i tak! Jak je to vubec s navstevnosti tohoto portalu? Vi o nem dost lidi? Vi o nem treba vitez kvetnove pokerligy yorksir? Nebo dalsi hraci co se umistili, jfantom, Sobokan atd.? Pro dalsi rocnik by to chtelo vice hracu, aby se na to pak herny s dotacema nevybodly.
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

ja si myslim,

Odoslaťod keso26 20 Jún 2007 12:30

..ze premia 10.000,- Sk za dva, al. 3 vyhrate turnaje, je dost motivujuca aj pre tych, co OPT nezacali hrat uz od zaciatku, tak sa pridajte k nam, vzdy je kopec srandy a stoji to za to !!! ;)

..ak by sa predsa len s tymi poharmi este dalo nieco spravit, tak tu v BA viem o jednom obchode, kde ich predavaju, mozem sa skusit spytat na ceny, neskor ich kupit, pripadne objednat jeden s uz vygravirovanym mojim menom :-D
Obrázok používateľa
keso26

Poharky

Odoslaťod acvonmilan 20 Jún 2007 12:40

Ono to fakt nestoji moc: http://pohary-bauer.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=2059
Jen nevim kolik stoji vyryti takove te desticky s popisem ale to by snad taky nebylo moc :-)
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

Re: Poharky

Odoslaťod keso26 20 Jún 2007 12:45

http://www.victorysport.sk/index.php?content=grav
Obrázok používateľa
keso26

ja by som ocenil

Odoslaťod skmatt 20 Jún 2007 12:51

keby sa hralo napr v herniach typu expekt , B**n , sportingbet ja nevim proste lebo ma to moxc nelaka hrat na bodog a podobne to je len moj laicky nazor
skmatt

Založený: Apr 2007

Ďalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!