Klobasa dnes
Re: AC
No tak se zkus na Sbet lognout chytraku :-) A co se Klobasky tyce myslim ze vis, ze ja byl pomalu jediny kdo se tam tyden jako tyden prihlasoval. Az do omrzeni...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: AC
nejsi nejaky nasrany ??? ;-) :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: AC 2
Sbet uninstalation :-D, ja tiez
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Re: Re: Re: AC
NO to si pis ze jsem ale neboj na Tebe ne :-) Ale tak proste jsem si vyclenil ze tento mesic budu tu Profiligu hravat, vynechal jsem jen dvakrat. Pak se nedalo jednou lognout, oni turnaj zapocitali. Takze pevne verim ze tentokrat to neudali, co vim tak bylo prihlaseno 43 lidi a hralo sotva par, zbytek prej sitouteri!!! Jenze ja se tesil, nechybi mi zase tolik abych tu Profiligu vyhral a dneska prijdu o pokus :-( A jestli skoncim treti nebo osmy je mi vcelku jednu, tam az takovy rozdil neni, chci to vyhrat a koupit si novy PC :-D
-
Re: SNG na Titane
stol Ariana-gaming $5+0.5
-
Re: Re: AC 2
Jenze Sbet byla prvni herna, ve ktere jsem hraval kdyz tady poker zacinal - to vy dva jste jeste online ani urcite nehravali :-D Hned prvni freeroll pro Cechy co udelali... takze je tam urcita nostalgie a navic tahle Profiliga je zajimava soutez diky tomu, ze uz je tam i buy-in a ze se pocita jen 10 nej vysledku.
-
Re: Re: SNG na Titane
ten je blok , soorac
-
ac
tak to si sa trochu kopol ;-)
-
Re: ac
Sbet bola moja domovska herna asi 3 roky , a pokial sa nespojila s paradis , tak bola VG
-
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.