Klobasa dnes
Klobasa dnes
Kurnik sopa zabudol som ze mam zakazane chatovat na titane :(, lebo ma nejaky amik natrel ked som chatoval s ksoiramom na nejakom inom turnaji... :(
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Klobasa dnes
Tak to doufej ze Ti to zrusi ten ban, ze budou trosku pruznejsi nez na Sbetu kde mi netusim za co zakazali chat a prej to zrusit nejde...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Klobasa dnes
:-D:-D:-D:-D, ze vraj normalnou cestou mi to spravia o mesiac, ale na buducej klobaske uz budem chatovat, predpokladam...
- vlade
Re: Re: Re: Klobasa dnes
Meli by Ti radeji zakazat Klobasky hrat, tohleto je hrozne co jsi mi zase udelal, pak neni divu ze jsem z Klobasek na prasky jen k tomu sednu :-( Kuaaaaaaaaaaaaaaa :-D
-
Re: vlado
Bych se primlouval, defakto zart vyhral turnaje pro 10+12 lidi... takze by se to mohlo secist :-)
-
Re: Re: vlado
Ok, poslem nejaky bonus :)
- vlade
Re: Re: vlado
AC, dakujem za podporu. K tomu lottu, z poslednych 7 SNG, som bol 5x-1., 1x-2. a 1x3. takze celkom sa to da aj takto....
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: vlado
Mas stesti casto, tak jako mival Zbyssek zkraje. Vsak i na Tebe prijde hodina temna a pockej to Ti pak budu slapat na paty :-D Videl jsi co mi to dneska delalo... Q Q 3x a nikdy nic z toho, pak takovy ojeb s vladem... proste Klobaska.
-
Re: Re: Re: Re: vlado
Suhlasim, bez stastia sa to samozrejme neda, velakrat pomohol az river, aj dnes 2x postupka, tusim s tebou a s Vladom, aj ked ta bola uz na turne, ale vzdy to bolo spravne rozhodnutie
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.