Klobasa dnes
lol mr.statistik
tak ty set chytis len v 0,01% pripadov - clovece mal by si s tym nieco robit :)
pri hrani parov vsetko zavisi od toho kolko mas chipov a kolko protihracov, s vela chipmi a vela protihracmi mozes raisovat a callovat raisy, s malo chipmi a malo protihracmi mozes ist allin
pri hrani parov vsetko zavisi od toho kolko mas chipov a kolko protihracov, s vela chipmi a vela protihracmi mozes raisovat a callovat raisy, s malo chipmi a malo protihracmi mozes ist allin
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: 15BB
Yegon, mas bohate sakusenostiu zo SNG. Nenajdes si cas a nenapises nam niektore veci do jedneho clanku. Nehovorim, ze to co napises musi byt modlou, ale urcite by to mnohym pomohlo a myslim si, ze SNG su najbezpecnejsim sposobom ako cosi vyhrat, ak sa aspon trochu dodrziavaju zakladne pravidla.
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: 15BB
aj ja som za,suhlasim so zartom ze STG je pre amaterov asi jedina moznost pravidelneho zarobku.Clovek sa sice nadrie ako kon na tych nizkych limitoch aby zarobil par dolarov denne,ale na lozdiel od cash a multi je zisk kontinualny, bez velkych vykyvov a relativne isty.Nebolo by zle yegon keby si nas zasvatil. *THUMBS UP*
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
SNG
lol chlapci a dievcata ja mam daleko od toho aby som vysvetloval SNG, sam sa stale len ucim ako ich hrat. Mozem spisat nejake zaklady ktore najdete aj v anglickych konferach ale nic svetoborne to nebude len to co vie polovica ludi s vami na stole. Nuz ale prilezitostne skusim a uvidim ako sa mi to bude pozdavat :)
Druha vec je ta predstava ze v sng nie su vykyvy :) lol
co k tomu povedat, hram SNG vo velkych mnozstvach cca 500-600 mesacne a mal som napriklad seriu 18-tich turnajov po sebe ked som nevyhral ani $ - vynasobte si to x33$ buyin a viete o akych vykyvoch hovorime :)
moj najvacsi downswing zatial je okolo 40x buyin (27$) v priebehu cca 150 odohratych turnajov
(inak stale nechapem preco tie downswingy pridu vzdy na najvyssich buyinoch ktore hram - preco nie v 3$-kach :) )
cash game ma ovela mensie vykyvy nez SNGcka
Druha vec je ta predstava ze v sng nie su vykyvy :) lol
co k tomu povedat, hram SNG vo velkych mnozstvach cca 500-600 mesacne a mal som napriklad seriu 18-tich turnajov po sebe ked som nevyhral ani $ - vynasobte si to x33$ buyin a viete o akych vykyvoch hovorime :)
moj najvacsi downswing zatial je okolo 40x buyin (27$) v priebehu cca 150 odohratych turnajov
(inak stale nechapem preco tie downswingy pridu vzdy na najvyssich buyinoch ktore hram - preco nie v 3$-kach :) )
cash game ma ovela mensie vykyvy nez SNGcka
-
Re: Re: SNG
A to v ktorej herni su take?
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: SNG
sportingbet a bodog
- fidelko
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
SNG
cim viac platenych miest tym mensie vykyvy, 10/5 by malo byt na tom najlepsie aj ja som ich par hral a do penazi sa dostanes skoro vzdy takze moze byt
ja vacsinou hravam 9/3 tam sa da v 8 turnajoch spravit aj 10-15 buyinov do plusu cize to potesi
samozrejme zavisi aj od toho kolko mas odohrate, ja som tiez mal fazy 300-500 turnajov kedy som isiel stale hore a ziadne vykyvy neboli ale zase mal som aj take kde po 500 som bol rad ked som sa z tazkeho minusu dopracoval aspon k nule - vsetko zavisi od velkosti vzorky
ja vacsinou hravam 9/3 tam sa da v 8 turnajoch spravit aj 10-15 buyinov do plusu cize to potesi
samozrejme zavisi aj od toho kolko mas odohrate, ja som tiez mal fazy 300-500 turnajov kedy som isiel stale hore a ziadne vykyvy neboli ale zase mal som aj take kde po 500 som bol rad ked som sa z tazkeho minusu dopracoval aspon k nule - vsetko zavisi od velkosti vzorky
-
Re: este priklad
..ja si zo zaverecnej fazy turnaja, ked sme boli posledny traja spominam, ze si mi stalymi all-inmi kradol BB, zamerne som necalloval so srotom typu 25o a pod., vtedy mi nechodila ani jedna vysoka karta a nechcel som to skratka nechavat na nahodu proti Tvojim napriklad T-8 (neviem s cim si all-inoval, ale bolo to kazdu handu, tak moznoze aj s niecim horsim ;) )ale pockal som si na dobru kartu (je to myslim viac pokrove, ako ked matematicky len cakam na vysledok s 25o na ruke, ked si stale dokola hovoril, ze v tejto faze je to uz len o stasti a coinflip). Prislo mi 22, tu som Ta dorovnal, Ty si otocil myslim QK a vydrzal som az po river, kde Ti prisla kralovna. Takze aj ked som hral viac poker, stastie sa odo mna odklonilo,hm :)
Len sa chcem spytat, kedze si myslim, ze Ti neslo o tych $60, ak by to bol velky turnaj, kde napriklad prvy bere $25K, druhy $15K a treti $7,5K, hral by si to rovnako ?
Ja som mal cca 2000 chips a Ty s fidelkom cca 4250 pri blindoch 150/300 ? Na klobaske bolo regnutych 7 hracov, takze vo velkom turnaji, kde by bolo regnutych 700 hracov by to zodpovedalo 200K chips pre mna a 425K chips pre vas pri blindoch 15000/30000 (blinds samozrejme zavisia od dlzky turnaja, tie tomu nemozu zodpovedat, ale dajme tomu, ze je to tak). Hral by si v tej chvili rovnako agresivne ?
Len sa chcem spytat, kedze si myslim, ze Ti neslo o tych $60, ak by to bol velky turnaj, kde napriklad prvy bere $25K, druhy $15K a treti $7,5K, hral by si to rovnako ?
Ja som mal cca 2000 chips a Ty s fidelkom cca 4250 pri blindoch 150/300 ? Na klobaske bolo regnutych 7 hracov, takze vo velkom turnaji, kde by bolo regnutych 700 hracov by to zodpovedalo 200K chips pre mna a 425K chips pre vas pri blindoch 15000/30000 (blinds samozrejme zavisia od dlzky turnaja, tie tomu nemozu zodpovedat, ale dajme tomu, ze je to tak). Hral by si v tej chvili rovnako agresivne ?
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: este priklad
no predpokladam ze ak by islo o velke prachy tak by som male plne gate a sedel by som ticho ako myska v snahe doblindovat sa o miesto vyssie :)
ale ja som nehovoril o tom ze si hral malo agresivne ked si mal uz len 7BB, tam ako som pisal uz si velmi vyskakovat nemozes a ja takisto - ak som SB a BB ma 7xBB stack tak musim do neho tlacit s hocicim inak by som spravil chybu. Ty samozrejme nemozes callnut bez aspon semi dobrej ruky a s 22 si callol co je ok.
Problem bol skor v tom ze tebe sme my kradli blindy s fidelkom a ty si nekradol dost blindov zartovi a nam
Ked si si vsimol riskoval som vela aj proti fidelkovi ktory mal zhruba rovnako chipov ako ja, 2x som ho reraisol allin ked on raisoval z buttonu a raz som s nim isiel do flopu a tiez som ho vytlacil po flope ked checkol. Proste bez rizika to nejde.
Ak sa raz dostanem do takej situacie ako si pisal na velkom turnaji tak dufam ze sa neposeriem a budem schopny hrat rovnako agresivne pretoze bez toho sa na prve miesto da dostat iba stastim a na to sa spolahnut neda.
ale ja som nehovoril o tom ze si hral malo agresivne ked si mal uz len 7BB, tam ako som pisal uz si velmi vyskakovat nemozes a ja takisto - ak som SB a BB ma 7xBB stack tak musim do neho tlacit s hocicim inak by som spravil chybu. Ty samozrejme nemozes callnut bez aspon semi dobrej ruky a s 22 si callol co je ok.
Problem bol skor v tom ze tebe sme my kradli blindy s fidelkom a ty si nekradol dost blindov zartovi a nam
Ked si si vsimol riskoval som vela aj proti fidelkovi ktory mal zhruba rovnako chipov ako ja, 2x som ho reraisol allin ked on raisoval z buttonu a raz som s nim isiel do flopu a tiez som ho vytlacil po flope ked checkol. Proste bez rizika to nejde.
Ak sa raz dostanem do takej situacie ako si pisal na velkom turnaji tak dufam ze sa neposeriem a budem schopny hrat rovnako agresivne pretoze bez toho sa na prve miesto da dostat iba stastim a na to sa spolahnut neda.
-
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.