LIBEREC 1.000.000
Počet príspevkov: 21 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Re: fok fok fok velka krivda sa stala
no ja som skor hovoril ze ked mas menej ako 10xBB tak treba ist rovno allin samozrejme su stoly kde sa da foldnut a ostat s mensim stackom, zavisi od superov
no a okrem toho kvalifikacne turnaje sa ku koncu hraju ultratight, jedno miesto pred postupom je niekedy treba foldnut aj AA
4xBB raise a potom fold s 5xBB si ale neviem predstavit, to je uplny Phil Hellmuth move :) mozno nam strike napise co sa dialo
no a okrem toho kvalifikacne turnaje sa ku koncu hraju ultratight, jedno miesto pred postupom je niekedy treba foldnut aj AA
4xBB raise a potom fold s 5xBB si ale neviem predstavit, to je uplny Phil Hellmuth move :) mozno nam strike napise co sa dialo
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
btw
fidel tie reraisy all in aj mensie co som robil a co mi vysli som chytil asi 3x AK z piatich po sebe iduchich ruk takze to bolo pomerne jednoduche a neda sa to priposovat mojim schopnostiam, proste som hral karty co prisli
myslim ze len 2x som hral po flope o velky pot a vzdy som to zobral continuation betom ked sme bud obidvaja netrafili alebo mal super mensi par a na flope bolo eso ktoreho sa bal
potom tam bola jedna ta ruka kde som nakrmil cstrika ked on UTG limpol, SB ho dorvnal a ja som checkol v BB - ak si videl strika hrat jeho ultraaggresive style tak myslim ze bolo jasne ze jeho snad prvy limp turnaja o 1/4 jeho stacku nemoze byt nic ine nez monster ruka :) no ale ked som na flope chytil flush draw a inside straight draw a v pote uz bolo tolko isto kolko cstrikovi ostavalo tak nebolo inej cesty nez dat allin. Myslim ze som nemal uplne odds ale:
- prehra ma neohrozila, stale mi ostal velky stack
- bola mikroskopicka sanca ze obaja superi zlozia = fold equity
- bola sanca ze vyradim jedneho alebo dvoch superov
- bola sanca ze sa zbavim cstrika ktoreho som mal hned po lavej ruke cize som mal asi tak najhorsie miesto pri stole :)
ked som si teda zobral ze riskujem malo pre to aby som ziskal vela tak nebolo o com
myslim ze len 2x som hral po flope o velky pot a vzdy som to zobral continuation betom ked sme bud obidvaja netrafili alebo mal super mensi par a na flope bolo eso ktoreho sa bal
potom tam bola jedna ta ruka kde som nakrmil cstrika ked on UTG limpol, SB ho dorvnal a ja som checkol v BB - ak si videl strika hrat jeho ultraaggresive style tak myslim ze bolo jasne ze jeho snad prvy limp turnaja o 1/4 jeho stacku nemoze byt nic ine nez monster ruka :) no ale ked som na flope chytil flush draw a inside straight draw a v pote uz bolo tolko isto kolko cstrikovi ostavalo tak nebolo inej cesty nez dat allin. Myslim ze som nemal uplne odds ale:
- prehra ma neohrozila, stale mi ostal velky stack
- bola mikroskopicka sanca ze obaja superi zlozia = fold equity
- bola sanca ze vyradim jedneho alebo dvoch superov
- bola sanca ze sa zbavim cstrika ktoreho som mal hned po lavej ruke cize som mal asi tak najhorsie miesto pri stole :)
ked som si teda zobral ze riskujem malo pre to aby som ziskal vela tak nebolo o com
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: btw
fidelko: strike skor pozeral tv ako hral ten turnaj co bola celkom chyba ale uroven tych hracov tam nebola nic moc az na par vynimiek takze som si myslel, ze to odohram aj s odpozeranym filmom :-) ten 4xBB raise a potom fold bola samozrejme chyba som si nevsimol a zabudol som, ze par hier predtym som prehral veky pot a tak sa moj stack docela zmensil. Ale ja nehram standartne podla pouciek, navodou a pod takze obcas robim aj taketo tahy.
yegon: ako jeden z mala si tam hral dobre 2 krat som na teba narazil na flope ked som sa ti pokusal ukradnut pot ale vzdy si bohuzial pre mna ten flop trafil a to boli celkom velke hry. Raz som ti musel zlozit na cont. bet ked som si bol na 90% isty, ze nic nemas ale stymi kartami som proste nemohol ist do all inu. nic mi tam poriadne nechodilo raz to KK co spominas. Ten flop si samozrejme zahral dobre to si musel ist do all inu, keby sme mali vatsie stacky obaja to by bolo samozrejme ine.
Pice som sa vratil z dovolenky a ten liberec je uz full. No nic idem aspon na vikend do Ba a do Viedne spravit si chut na live cash a v sobotu je vo Viedni 50K eur turnaj.
yegon: ako jeden z mala si tam hral dobre 2 krat som na teba narazil na flope ked som sa ti pokusal ukradnut pot ale vzdy si bohuzial pre mna ten flop trafil a to boli celkom velke hry. Raz som ti musel zlozit na cont. bet ked som si bol na 90% isty, ze nic nemas ale stymi kartami som proste nemohol ist do all inu. nic mi tam poriadne nechodilo raz to KK co spominas. Ten flop si samozrejme zahral dobre to si musel ist do all inu, keby sme mali vatsie stacky obaja to by bolo samozrejme ine.
Pice som sa vratil z dovolenky a ten liberec je uz full. No nic idem aspon na vikend do Ba a do Viedne spravit si chut na live cash a v sobotu je vo Viedni 50K eur turnaj.
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
cstrike
turnaj vo W je uplna supa, EPT struktura, 10.000 chips, levely 45 minut, zahrajes si do syta, na minulom som skoncil 6. isiel by som tam hned, ale liberec je liberec :)
- zvedavecAA
Re: Re: btw
zdravim , pocuj ceky , do tej viedne by som siel , zastav sa v caesare ked tu budes , dohodneme sa nejak
...inac super nick boris
...inac super nick boris
- grobar_82
- Založený: Aug 2007
Re: Re: Re: btw
caf no ja by som isel do viedne aj dnes. dnes je kvalifikacia na ten 500eur turnaj a potom by som dal cash vo viedni alebo v ceasars. Idem este zavolat aj orbitovi a fredymu ci chcu ist. daj nejaky kontakt a mozeme sa dohodnut
- cstrike22
Re: Re: Re: btw
nemenovat :)
- zvedavecAA
Re: Re: Re: Re: btw
wtf? :-)
- cstrike22
Re: report
Robo (Floby) 8.miesto ak sa nemylim
- cstrike22
Počet príspevkov: 21 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.