LIBEREC 1.000.000
Počet príspevkov: 21 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
LIBEREC 1.000.000
tak co mate uz potvrdene rezervacie? ja ano, uz sa neviem docakt
- zvedavecAA
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Liberec?
... WSOP London Europe... nebo blizici se Barcelona 4...to jsou turnaje do kterych se vyplati investovat...do liberce mozna jen omrknout hrace kdyby se nahodou nekdo vydal v prosinci do Prahy... urcite se jich tam 3-5 majde...8-)
- Romanicco
- Založený: Jan 2007
Re: Liberec?
No akurat zajtra odlietam na dovolenku a vraciam sa tesne pred tak neviem neviem ale kazdopadne ak mi to casovo vyda tak sa tam chystam ponahanat miestnych borcov ;-)
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
Re: Liberec?
no romanicco hovoris tu o dvoch roznych svetoch :)
je dost rozdiel dat buyin 30k a 500k
to iste kvalifikacie na liberec bezi online za 60$ (1 z 10) a na EPT a WSOP za 400-1000$ (1 z 20 az 1 z 50)
ja by som si v Liberci zahral ale buyovat priamo sa tam nebudem takze skusim ten online satelit a ked sa zadari tak sa zadari, ak nie plakat nebudem :)
je dost rozdiel dat buyin 30k a 500k
to iste kvalifikacie na liberec bezi online za 60$ (1 z 10) a na EPT a WSOP za 400-1000$ (1 z 20 az 1 z 50)
ja by som si v Liberci zahral ale buyovat priamo sa tam nebudem takze skusim ten online satelit a ked sa zadari tak sa zadari, ak nie plakat nebudem :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
equal?????
jj uplne 2 neporovnatelne turnaje liberec a ept...tu sa niet o com bavit ......ja uz mam potvrdenu rezervaciu tak uvidim co to tam bude:)
- tomique
- Založený: Apr 2007
fok fok fok velka krivda sa stala
hram si kvaldu na liberec a v najtuhsom mi vypadla elektrina, ked znova nabehla zistim ze som vypadol odblindovanim 11-ty (4 postupovali)
FOK FOK FOK FOK FOK FOK FOK
no a najvacsi gol je ze presne kvoli takymto pripadom mam zalozne mobilne pripojenie a notebook a akurat dnes ako na potvoru ho KTOSI (v dobrom i v zlom - bla bla bla ...) nechal zapnuty na stole nepripojeny v elektrine a samozrejme bol uplne vybity ked som ho chcel pouzit a turnaj dohrat
FOK FOK
ten liberec mi nebol sudeny proste
FOK FOK FOK FOK FOK FOK FOK
no a najvacsi gol je ze presne kvoli takymto pripadom mam zalozne mobilne pripojenie a notebook a akurat dnes ako na potvoru ho KTOSI (v dobrom i v zlom - bla bla bla ...) nechal zapnuty na stole nepripojeny v elektrine a samozrejme bol uplne vybity ked som ho chcel pouzit a turnaj dohrat
FOK FOK
ten liberec mi nebol sudeny proste
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: fok fok fok velka krivda sa stala
drzim ti palce yegon,taktika re-rais all-inov vychadza,a nakoniec manzelka vybije notebook...
za vsetkym hladaj zenu :))
inak cstrike prakticky vypadol kvoli strate pri rovnakom re-rais all-ine po jeho 4xBB raise,kedy zlozil a uz mu ostalo len asi 5 BB.
v takom pripade si vravel ze ak mas menej ako 10 BB tak treba raisovat len ak si ochotny ist all-in,nie?
za vsetkym hladaj zenu :))
inak cstrike prakticky vypadol kvoli strate pri rovnakom re-rais all-ine po jeho 4xBB raise,kedy zlozil a uz mu ostalo len asi 5 BB.
v takom pripade si vravel ze ak mas menej ako 10 BB tak treba raisovat len ak si ochotny ist all-in,nie?
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Počet príspevkov: 21 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.