NAHODICKA???
To snad nie
Asi o 3 hry tam jeden dal na 46 srdcia posledne 5$ a tie srdcia mu prisli?!
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Stastie by expekt
Na zaciatku som isiel all in na KK vs nevim co a neviem co ale myslel som si ze ma rozbiju bo tam bolo aj A na turne a ziadne K ale tak nikto nemal nic lespie. Vyckaval som na nieco dobre a zrazu som mal SB a prisla 39 vo farbe nikto raise len zopar callov. Mam 2500 chipov blindy su 15/30 tak si hovorim docallujem. Flop risa snov 339 si hovorim idem vymamit co najviac chipov ved existuje daco sillnejsie v tej chvili som neveril. Tak som len checkol nikto nic jeden tipek bet 30 tak som len callol ostali sme 3-ja. Turn 7 nic neriesil iba som dufal mozno dakto chce poskladat straght podari sa mu to a mozem vyhrat pekny obnos chipov. Vsetci check. River 8 no pekna snaca na straight dufam ,ze ho dakto ma. Napriek tomu davam len check dufam v raise superov ja check druhy tipek check treti co stale daco betol bet 135 parada. Raisujem ho na 950 aby musel ist all in. A v tej chvili zrazu tipek co len checkoval abo callova all in pozeram parada ma straight. Po rychlom calle pozeram chipy sa sunu k nemu pozeram co ma v ruke a nechapem 99. Statisticka sanca po rivri na prehru 0.7 percenta na remizu 0.1 percenta pri neznalosti kariet super. Taky je poker:)
- Rkc189
- Poďakoval/li: 4 krát/5 krát
to LUMP
:) Krasny poker(Parada ze taky isty ako moj)!A to si prestav ze som hral mynule na Expekte s typkom z Madarska(Zsolt71) na stoly 0.50/1.00 mal za 1Hod. dvakrat ROYAL a nakoniec obydve z jednej farby.Tak to je uz brutalne stastie!
- Tomda888
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.