NAHODICKA???

Príspevky zo starej diskusie

NAHODICKA???

Odoslaťod L_U_M_P 04 Feb 2007 22:20

viem ze sa tu niekde rozoberali pravdepodobnosti,...atd, ale nenasiel som tu temu, tak zakladam novu,...Hral som na titane 2 freerolly a chodili mi strasne podobne karty na ruku, niektore som odfotil, zaujimaju ma vase nazory,..aka je pravdepodobnost?..hmm???..tu su screeny:

[code]http://img24.imagevenue.com/img.php?image=23909_titan_nahodicka_c1_122_184lo.jpg[code]

[code]http://img155.imagevenue.com/img.php?image=23965_titan_nahodicka_c2_122_98lo.jpg[code]
L_U_M_P

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

impossible is nothing (POKER) haha

Odoslaťod alydzi 05 Feb 2007 00:41

uz sa dost hodnu dobu bavim na tom, ako sa tu vsetci stazuju ake su tie generatory a co ja viem co ...

ved si preboha uvedomte kolko trva jeden hand on line a kolko live ...

kolko handov sa odohra live a kolko online (a este ked mas otvorenych 6 stolov)

neviem co sa tu hrajete na statistov ??? ked je to aj tak k nicomu, mam z vas pocit, ze ako nahle je velmi nizka pravdepodobnost, nejakeho javu, tak to hned povazujete za nemozne a nadprirodezny jav :DDD

ako sorry, ale preco by nemohli aj tie iste karty prist 2 krat za sebou ???

pravdepodobnost je tam sice velmi nizka, ale moze sa stat a ked odohras 4000 handov denne tak potom to az take nizke neni... (a sem tam sa to stava, alebo neuveritelne karty na river popripade neviem co)

Zazitok z NR (live turnaj) : asi 3ti hand :) po postupnom raisovani sme isli s chlapikom ALL IN. Odkryli sa karty, ja AA on AA .

Hned ako som to zbadal som mal sto chuti vymenit generator kariet (este 77 a 77 pochopim, ale AA AA to tam musel byt naistalovany nejaky cerv, alebo co ) a preprogramovat, ale az po chvilke som si uvedomil, ze to bol krupier ;) (ale asi nam to tak zamiesal :) aby bolo vzruso no nie ?)

G
alydzi

Poďakoval/li: 3 krát/2 krát

?

Odoslaťod L_U_M_P 05 Feb 2007 12:26

dobre, ale takych okamihov bolo omnoho viac, len som vsetko nefotil...uplne podobne karty K2 vs K3, 78 vs 79, 34 vs 35, (stale aspon jedna rovnaka karta) a stale dookola...aj flopy podobne...to nieje ze sa to stalo raz alebo dva krat...by som to tu nepisal, hram uz nejaky ten piatok a videl som vselico...
L_U_M_P

?

Odoslaťod L_U_M_P 05 Feb 2007 19:48

dalsia podla mna nahodicka, hral som dva turnaje sucasne na expekte,...pozrite tie flopy:

[code]http://img169.imageshack.us/img169/4697/nahodickanaexpektezx3.jpg[code]

+ finale freerollu o 100 dolarov na expekte, obaja hraci all-in, po vylozeni flopu vyhraval chlapik s A4 ale bol som si isty ze na river vyhra chipleader, a tak aj bolo

[code]http://img212.imageshack.us/img212/9307/nenormalnyluckerqk1.jpg[code]

povedzte mi na to niekto nieco...
L_U_M_P

re:alydzi

Odoslaťod motek 05 Feb 2007 21:48

naprosto souhlasím, já tyhle kecy o tom, že to herny ovlivňují považuju za projev demence. Pokud někdo prokáže opak, tak se všem dementům veřejně omluvím a s on line pokrem skončím, protože to potom nemá smysl.

to LUMP : proč to hraješ teda, když to nechodí fér ? to jsi lama ti řeknu :o)
motek

to motek

Odoslaťod L_U_M_P 05 Feb 2007 21:50

je to moj nazor
L_U_M_P

lump

Odoslaťod motek 05 Feb 2007 22:00

ale jo, to já to respektuju, já taky jen reaguju a píšu na to svůj názor. jen ale nechápu, proč ten poker potom hraješ, když je to podvod podle tebe
motek

motek

Odoslaťod L_U_M_P 05 Feb 2007 22:14

nepovedal som ze je to podvod, ale myslim ze ten nahodny generator kariet nemaju dorieseny,...
L_U_M_P

cheaprol

Odoslaťod Giro 05 Feb 2007 22:58

Lumpe, ty ten cheaproll bereš hodně vážně když neodpovídáš v chatu na pozdravy od Kralovny :-)
Giro

:)))

Odoslaťod alydzi 05 Feb 2007 23:17

ten moj prispevok nebol mysleny ako utok na lumpa, ale len tak som sa zamyslel... lebo uz mam toho dost vsade kde idem tak, len pocuvam a citam ake su tie herne nespravodlive a ako divne hadzu karty

ale este som nikoho sa nepocul stazovat, ze mu dosiel poker, alebo str flush.

co sa tyka spravodlivosti tak som rad, ze nie je, nikdy nebude a ani nebola ... to sa neda

nevidim jeden rozumny dovod, preco by herne mali zaujem na tom, aby to tam hadzalo amazing hands ...
dostanu tak ci tak zaplatene a je im uplne jedno ci vyhra jozko mrkvicka, alebo dezo z hornej stredy hlavne ze zaplatili fee

tiez nevidim najmensi rozdiel v tom co hadze online herne a co sa hraje na zivo

a uz duplom by som sa nezamyslal nad riverom

pokial tam ma byt 5 kariet, tak tam ma byt 5 a v globale to mas jedno v akom su poradi ...

proste ked chces vacsiu spravodlivost, tak si zvol iny "sport" napr sipky tam viac zalezi na tebe, ale aj tam sa stane, ze ti vypadne sipka

alebo hraj neviem co ... ale nikde ti nikto nic nezaruci na 100%
alydzi

Poďakoval/li: 3 krát/2 krát

Ďalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!