neviem si rady s touto rukou
Re: Re: ozaj yegon
Yegone, čo je to za cagh game s 30BB stackom?
Šak tam si vlastne nútený často hrať pot commited, nakoľko ak sa za preflop raise zapoja 4ria, tak ak máš aspoň priemernú ruku, tak na turne si de facto povinný ísť all-in. Nie som si istý, či toto je pre cash game ideálne, podľa mňa to dosť negatívne ovplyvňuje hru.
Dokonca už aj na živom pokri si dopĺňam priebežne stack, nie síce po každej prehre, ale pokiaľ spadnem pod 60-70% buy-inu.
Šak tam si vlastne nútený často hrať pot commited, nakoľko ak sa za preflop raise zapoja 4ria, tak ak máš aspoň priemernú ruku, tak na turne si de facto povinný ísť all-in. Nie som si istý, či toto je pre cash game ideálne, podľa mňa to dosť negatívne ovplyvňuje hru.
Dokonca už aj na živom pokri si dopĺňam priebežne stack, nie síce po každej prehre, ale pokiaľ spadnem pod 60-70% buy-inu.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Re: Re: ozaj yegon
jasne cash game chcem hravat s plnym 100BB+ stackom
ale uz som pocul aj dovody pre 30-40xBB stack, hlavne v tom ze v raisnutom pote mozes na flope reraisovat allin so straight draw alebo flush draw a mas spravne odds cize je takyto ultraagresivny sposob hrania draws vdaka fold equity mastne ziskovy dlhodobo
ale uz som pocul aj dovody pre 30-40xBB stack, hlavne v tom ze v raisnutom pote mozes na flope reraisovat allin so straight draw alebo flush draw a mas spravne odds cize je takyto ultraagresivny sposob hrania draws vdaka fold equity mastne ziskovy dlhodobo
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: Re: ozaj yegon
Aha, no jasné, len hrať draws mi k tebe nejako nesedelo.
Ako ťa poznám, tak
raise 3xBB dorovnávaš iba s AA off.
Raise 3x BB robíš iba s AAsuited.:-D
Ako ťa poznám, tak
raise 3xBB dorovnávaš iba s AA off.
Raise 3x BB robíš iba s AAsuited.:-D
-
Re: Re: Re: Re: ozaj yegon
Inak ma napadlo, že keď sa občas niektorý ultratight hráči nazývajú tutovkári, tak by sa mohli nazývať aj yegoni.
Čiže po novom by sa nehovorilo, ty si taký tutovkár, ale hovorilo by sa: ty si taký yegon :-D:-D:-D
Samozrejme nič v zlom, len sa trochu bavím :)
Čiže po novom by sa nehovorilo, ty si taký tutovkár, ale hovorilo by sa: ty si taký yegon :-D:-D:-D
Samozrejme nič v zlom, len sa trochu bavím :)
-
tutovkari
tuke zase musis si spravne nastavit rebricek percent
iste proti tomu co vy hrate v petrzalke som ultratight aj so svojim 20-30% VPIP aj ked v normalnom svete je to semi loose az loose
ale zase povedzme si otvorene niekoho porovnavat s hracmi ktori hraju 80+% ruk - to by ti aj Gus Hansen vysiel z toho ako uplny rock :)
iste proti tomu co vy hrate v petrzalke som ultratight aj so svojim 20-30% VPIP aj ked v normalnom svete je to semi loose az loose
ale zase povedzme si otvorene niekoho porovnavat s hracmi ktori hraju 80+% ruk - to by ti aj Gus Hansen vysiel z toho ako uplny rock :)
-
Re: tutovkari
prelozimi niekto o com pisal yegon:-P
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Re: tutovkari
stretli sa dvaja lolovia a jeden bla bla bla a druhy hej ble ble ble a nakoniec vraj pokrova analyza:-D
- bushido
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: tutovkari
bushido rob si zo mna srandu poseres si karmu a vrati sa ti to na detoch ;)
sponge hovorim o VPIP statistike co je voluntarily put into pot alebo nieco podobne a znamena to kolkokrat dobrovolne (cize nie z blindov) vlozis peniaze do hry, zjednodusene povedane kolko ruk z tych kedy nie si v blindoch hras
rock alebo nitt alebo tutovkar je okolo 5-10% cize hra kazdy 10tu az 20tu ruku
tight cca 16-20%
loose nad 30%
neviem ci tie percenta su dobre vychadzam z toho co vidim v 6-max cash game, ale zhruba by to malo sediet
no a v hre ktoru spominam kde hrava tuke a jeho kompani sa hrava nejaky maniacal style kde hraju 80-90% ruk
sponge hovorim o VPIP statistike co je voluntarily put into pot alebo nieco podobne a znamena to kolkokrat dobrovolne (cize nie z blindov) vlozis peniaze do hry, zjednodusene povedane kolko ruk z tych kedy nie si v blindoch hras
rock alebo nitt alebo tutovkar je okolo 5-10% cize hra kazdy 10tu az 20tu ruku
tight cca 16-20%
loose nad 30%
neviem ci tie percenta su dobre vychadzam z toho co vidim v 6-max cash game, ale zhruba by to malo sediet
no a v hre ktoru spominam kde hrava tuke a jeho kompani sa hrava nejaky maniacal style kde hraju 80-90% ruk
-
Re: Re: Re: Re: tutovkari
ja už deti mám a karma moja v pohode ak chceš vedieť viac pozri www.vylížmiriťlolo.sk
- bushido
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Re: tutovkari
nefunguje ti ta stranka...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.