neviem si rady s touto rukou
Re: Re: aso som nechapavy
PS: cstrike som mal na stole 2* a obidva razy som ho poslal zo stola ale máš pravdu na Live top hráč a uz to o tebe niečo vypoveda ked miešaš net a live poker:-[
- bushido
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: aso som nechapavy
chlapci nehadajte a radsej rozumne diskutujte aky to ma vyznam sa hadat? cstrike je lama live ako aj online. Nasiel som si novu pracu: http://www.fmskladka.cz/
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
bushido
nezda sa mi ze by som obhajoval svoju hru, v kazdom prispevku sa pytam ze co mi kto poradi a ani teraz nie som s tym foldom 100%-tne spokojny
ale chcem radu ktoru mi niekto aj vysvetli ze preco mi ju dava, ked mi ty napises ze mal som to dorovnat a ja neviem kto si ako hras tak co si z toho mam zobrat? Vysvetli mi PRECO to mam dorovnat tak aby som tomu porozumel.
Vysvetlenia typu nebud srab alebo uz si do toho vlozil vela tak kaslat na zvysnych 30$ neberiem.
Netvrdim ze fold je dobry, ale ak nie je tak chcem vediet preco.
ale chcem radu ktoru mi niekto aj vysvetli ze preco mi ju dava, ked mi ty napises ze mal som to dorovnat a ja neviem kto si ako hras tak co si z toho mam zobrat? Vysvetli mi PRECO to mam dorovnat tak aby som tomu porozumel.
Vysvetlenia typu nebud srab alebo uz si do toho vlozil vela tak kaslat na zvysnych 30$ neberiem.
Netvrdim ze fold je dobry, ale ak nie je tak chcem vediet preco.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
strike
no konecne budes mat aspon certifikat kvality ISO 9001 ;)
a ked najdes nieco zaujimave co nebudes vediet pouzit odloz pre mna, ked prehram cely svoj majetok v pokri budem to potrebovat (krabice, saty, zbytky jedla)
a ked najdes nieco zaujimave co nebudes vediet pouzit odloz pre mna, ked prehram cely svoj majetok v pokri budem to potrebovat (krabice, saty, zbytky jedla)
-
Re: bushido
k tvojej ruke len tolko ako si ju zahral vie iba ten monkey ktorému si to fold to asi chapeš a vysvetlenie od inych nepotrebuješ / tvoje anylytické schopnosti / k tomu ze cstrike hrá naj a čo Kasparov,ralferi.jerryx.juraj27,Maveno,hohoman a spol to su asi lamy nie?ak chceš byt analytik na poker portal tak im napíš za svoje vedomosti sa nehanbi môj nick je Bugei71 oi.
- bushido
:-)
Alespon je tady zivo, kdyz uz nic jineho :-) Ja yegona nazval hned zkraje takovym pokerovym Jardou Hrebikem (pro neznale to je fotbalovy trener, ktery dokaze hodiny hovorit o teorii, ale zatim se mu to nedari uplne naroubovat na praxi). Je ale dobre, ze se tady nekdo realizuje i timto zpusobem, protoze to ostatnim umozni zamyslet se nad hrou i trosku jinym zpusobem.
Na druhou stranu mi ale prijde hodne zbytecne rozebirat konkretne tuto hru. Jednak se nikdy nedobereme vysledku, druhak takovych her denne odehraje kazdy hrac pokeru desitky! Je to uplne bezna, nicim nevybocujici partie, kdy silnejsi hrac urajzoval slabsiho - nemluvim o kvalite hry, mluvim o sile penez a sebevedomi.
Ja nedavno pobral solidni pot s uplnym prdem v ruce po naprosto nesmyslnem allinu - a duvod toho allinu? Spolu s pokerem jsem upravoval nejake fotografie a jednu si omylem zavrel bez ulozeni uprav, coz se projevilo zlostnym allinem ve druhem okne :-)
Na druhou stranu mi ale prijde hodne zbytecne rozebirat konkretne tuto hru. Jednak se nikdy nedobereme vysledku, druhak takovych her denne odehraje kazdy hrac pokeru desitky! Je to uplne bezna, nicim nevybocujici partie, kdy silnejsi hrac urajzoval slabsiho - nemluvim o kvalite hry, mluvim o sile penez a sebevedomi.
Ja nedavno pobral solidni pot s uplnym prdem v ruce po naprosto nesmyslnem allinu - a duvod toho allinu? Spolu s pokerem jsem upravoval nejake fotografie a jednu si omylem zavrel bez ulozeni uprav, coz se projevilo zlostnym allinem ve druhem okne :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
ja
nechapem preco sa tu navazate do yegona,
ked sa niekomu nepacia jeho prispevky tak nech ich necita.
podla mna je tu tento portal aj diskusia na to aby sa rozoberali hry presne tak ako sa o to yegon snazi.
tak koho to nezaujima a otravuje ho to tak nech sa do toho nemontuje.
ked sa niekomu nepacia jeho prispevky tak nech ich necita.
podla mna je tu tento portal aj diskusia na to aby sa rozoberali hry presne tak ako sa o to yegon snazi.
tak koho to nezaujima a otravuje ho to tak nech sa do toho nemontuje.
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
war of worlds
no zacina mi to pripadat ako stret svetov
arcade poker vs. money poker
arcade poker (aka poker pre zabavu) - je dolezite vyhrat konkretnu ruku, spravit velky bluff a ukazat ho, vyhrat allin proti superovi
money poker - nezalezi na tom co sa stane v konkretnej ruke ak sme to hrali tak ze ak tu ruku rovnako zahrame 100x tak budeme v pluse co sa tyka penazi
ja sa na to pozeram z pohladu money poker, takze pre mna nie je dolezite co mal super v tomto konkretnom pripade ale to ked takuto situaciu odohram 1000x ci na tom zarobim alebo prehram
nikdy som netvrdil o nikom ze je lama a necham si poradit od kazdeho, aj zo spongebobovych prispevkov som si zobral nieco co mi moze pomoct, jediny kto sa tu bezdovodne nelichotivo vyjadroval o inych si ty bushido a ja neviem preco. Radsej keby si napisal konkretne co by si spravil ty a ako by sa zmenila situacia ak by si mal viac penazi na stole - povedzme 100-200xBB - nech sa od teba mozeme nieco naucit.
arcade poker vs. money poker
arcade poker (aka poker pre zabavu) - je dolezite vyhrat konkretnu ruku, spravit velky bluff a ukazat ho, vyhrat allin proti superovi
money poker - nezalezi na tom co sa stane v konkretnej ruke ak sme to hrali tak ze ak tu ruku rovnako zahrame 100x tak budeme v pluse co sa tyka penazi
ja sa na to pozeram z pohladu money poker, takze pre mna nie je dolezite co mal super v tomto konkretnom pripade ale to ked takuto situaciu odohram 1000x ci na tom zarobim alebo prehram
nikdy som netvrdil o nikom ze je lama a necham si poradit od kazdeho, aj zo spongebobovych prispevkov som si zobral nieco co mi moze pomoct, jediny kto sa tu bezdovodne nelichotivo vyjadroval o inych si ty bushido a ja neviem preco. Radsej keby si napisal konkretne co by si spravil ty a ako by sa zmenila situacia ak by si mal viac penazi na stole - povedzme 100-200xBB - nech sa od teba mozeme nieco naucit.
-
Re: Re: ja
ako povedal AC celkom obycko ruka len si sa posral z jeho all inu to je moj názor hráš cash a nejde ti o prachy tak to nechápem daš 25 dolcov do hry flop taky aky bol a ty fold lebo si si cvrkol to je moj názor 8-)*THUMBS UP*
- bushido
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.