neviem si rady s touto rukou
Re: Re: Re: pre spongeboba
tak neako.neriskujes ťažko niečo vyhráš.druhá vec AJ karty nebol ani risk ani bluf.neviem yegon načo by hral?A3 je riziko že súper má AA?a zahodí.strašne thaed hráč,to vidím na výsledkoch na OTP okrem jedného umiestenia posledné priečky.hrá teoreticky nedojdu top karty a dojdú peniaze končí.J10 je u neho nehratelná kombinácia,alebo keď BB nie je 3x bla,bla,bla.
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Re: Re: Re: pre spongeboba
Vždy je to riziko a většina z nás nechce ty prachy prohrát.Většinou to ale je jen risk toho druhého.Stačí se podívat na poker channelu.Tam chodí on-line herny a jsou vidět ruky.Neskutečné co se zahazuje a s čím se vyhrává.Ale já osobně bych přemýšlel jako Yegon a tak bych vyhrál také prd.Tak jak vždy.
- algec111
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: pre yegona
ja mam presne opacny problem minule na live v BB 66 na ruke rais 3*BB chalan na BB call flop 746 ja all in maník call a co mal predsa 8-5 a ja dovi a dopo :-||
- bushido
sumar
pre algec111:
to bolo milo uprimne,ja sa pridavam,tiez som taky strachopud,tiez by som zlozil,ale na to diskutujeme aby sme sa naucili vyhravat.
pre vsetkych:
tak sa vykrystalizovali 2 postoje k tejto hre:
1. cstrike - fold s plnym stackom
2. spongebob - call all-in s plnym stackom
Napadla ma kompromisna moznost:
3.hrat s 30BB stackom a pri top pare na flope to kludne dorovnat do all-in.
to bolo milo uprimne,ja sa pridavam,tiez som taky strachopud,tiez by som zlozil,ale na to diskutujeme aby sme sa naucili vyhravat.
pre vsetkych:
tak sa vykrystalizovali 2 postoje k tejto hre:
1. cstrike - fold s plnym stackom
2. spongebob - call all-in s plnym stackom
Napadla ma kompromisna moznost:
3.hrat s 30BB stackom a pri top pare na flope to kludne dorovnat do all-in.
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: sumar
ja som all-in myslel, že do hry vrazil polovicu svojich penazí a zostalo mu 30 dol.moholvyhrať 120 dol,alebo mu zostane 30 dol???tak netreba hrať ale podať Keno a večer sa potiť pri losovaní až kým ťa nezožere adrenalín.:)
-
velkost ostavajuceho stacku ma urcite vplyv na moje rozhodnutie spongebob, ale zase sa nechcem rozhodovat sposobom "uz tam mam vela penazi - do certa s tym - call" ze cisty gamble ale chcem si to aj nejako rozumovo zdovodnit.
Ak by mi ostavalo 10$ tak callnem to je jasne ale 35$ ci kolko mi ostavalo bola prave ta zlomova hranica kedy som sa nevedel rozhodnut.
Kam by si dal hranicu ty? Kedy este call a kedy nie? Co ak by mi ostavalo 40$ alebo 60$?
Bola chyba uz ten reraise? Povedzme ze s plnym stackom by som mohol ten reraise spravit a na allin foldnut ale so stackom ktory som mal som sa mal rozhodnut ci som ochotny ist allin a ak nie tak zlozit hned ak ano reraisnut a bud callnut allin ak ho super da alebo sam ist allin na turne?
Ak by mi ostavalo 10$ tak callnem to je jasne ale 35$ ci kolko mi ostavalo bola prave ta zlomova hranica kedy som sa nevedel rozhodnut.
Kam by si dal hranicu ty? Kedy este call a kedy nie? Co ak by mi ostavalo 40$ alebo 60$?
Bola chyba uz ten reraise? Povedzme ze s plnym stackom by som mohol ten reraise spravit a na allin foldnut ale so stackom ktory som mal som sa mal rozhodnut ci som ochotny ist allin a ak nie tak zlozit hned ak ano reraisnut a bud callnut allin ak ho super da alebo sam ist allin na turne?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
ako som uz pisal na to aby som nestratil peniaze tak potrebujem aby tu super mal v 28% pripadov horsiu ruku nez ja - je to realne ze toto super spravi s rukou ako AT, A9, A8, 99, 45?
alebo je pravdepodobnost ze otoci trojku, AK alebo AQ vyssia nez 72%?
podla mna to nie je uplne jednoduche rozhodnutie
alebo je pravdepodobnost ze otoci trojku, AK alebo AQ vyssia nez 72%?
podla mna to nie je uplne jednoduche rozhodnutie
-
Re: Re: sumar
No yegone a co takhle kdyby mel QQ? A na turn nebo river by dobral dalsi Q - jak tohle zapocitas do svych propoctu :-D Nicmene kdybych si mel vsadit tak tipuji A Q, pripadne 5 3 v barve (proto zkusil call preflop, kdyby nahodou trefil) - a on jej trefil. A allin hodil proto, ze po Tvem re-raise pocital, ze to stejne dorovnas. A chtel proste jen urychlit hru, protoze co? Protoze cas jsou penize...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
ak by mal QQ tak by ma na 99% raisol uz pred flopom, call pred flopom by som mozno riskol s AA. Ak by bol ultra tricky a len callol s QQ tak by tak divoko netlacil s A vo flope.
Tiez si myslim ze mal lepsiu ruku nez ja, uz tolko krat sa mi stalo ze som si nahovoril ze preco by tak tlacil s 3kou alebo preco by ma neraisol s AK pred flopom proste nasiel som si dovod na call a sem tam to fakt vyjde ale vacsinou otocia to o com sa vnutorne presvedcim ze to nemozu mat ;)
Tiez si myslim ze mal lepsiu ruku nez ja, uz tolko krat sa mi stalo ze som si nahovoril ze preco by tak tlacil s 3kou alebo preco by ma neraisol s AK pred flopom proste nasiel som si dovod na call a sem tam to fakt vyjde ale vacsinou otocia to o com sa vnutorne presvedcim ze to nemozu mat ;)
-
Re: Re: sumar
z laického hladiska.nesledoval som hru,neviem štýl hráča ironmonkey.ma dva krát vecsí stack než je povolený limit 100 dol.to jest vyhráva a podla tejto jeho hry hrá agresívne.vedel že hráš thaed/na istotu/tak hral agresívne.extra karty nemal lebo pred flopom dorovnal len tvoj vklad.dalšia otázka je čo si potom proti nemu uhral s tými 30 dol.?alebo či hral agresívne aj potom?AJ na ruke na flope A33 nie je gambling pri tejto situácii.Samozrejme je milion situácií pri multi turnajoch na final table sa táto ruka hrá uplne inak.
-
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.