neviem si rady s touto rukou
Re: Re: Re: sumar
Ak thaed myslis tight - akoze malo ruk a konzervativne, tak tak urcite 6-max cashgame nehram. Ak mal AceHUD tak na mna videl statistiky ze mam okolo 30 VPIP, 25% PFraise, postflop aggression factor 3-5 co je LAG ako vysity. Cize ak sledoval hru, co sa na tychto limitoch moc nestava, skor to mohol hrat na to ze nemam ani eso. Ale zase ak by naozaj hru sledoval tak by vedel ze v podstate neblufujem a ked hram o velky pot tak mam vzdy dobru ruku, inak koncim na c-bete, maximalne na turne.
Je mi jasne ze v turnajoch sa to hra inak ale tam len zriedkakedy ma clovek viac ako 20BB a s tak malym stackom ma tu nikto neodpoji, ja mam problemy vyslovene v deepstack situaciach so 100+ BB (tu som mal 60BB a to je taka hranicna situacia asi medzi tym).
Je mi jasne ze v turnajoch sa to hra inak ale tam len zriedkakedy ma clovek viac ako 20BB a s tak malym stackom ma tu nikto neodpoji, ja mam problemy vyslovene v deepstack situaciach so 100+ BB (tu som mal 60BB a to je taka hranicna situacia asi medzi tym).
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: Re: sumar
čo uhrávaš takou hrou ako hrávaš yegon/teória nad praxou/.nemyslím koľko peńazí si vyhral alebo prehral,ale dlhodobo ako si na tom?lebo z praxe viem kto sa bojí nevyhráva a ja nemyslím gambling,že pred flopom ide človek s AK all-in.
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Re: Re: Re: sumar
To si pýtam preto,lebo chcem porovnať,výsledný efekt hry hrám agresívne,bárs aké kombinácie,ale nie nezmyselné.nie je problém ak treba zahodiť AA,ak si situácia vyžaduje,ale na 99% idem s ním all-inn.hrám on-linne asi 5 rokov a nechcem napísať ale žijem aj z pokru.
-
nerozumiem otazke
- aku hru podla teba hravam?
- co to znamena teoria nad praxou?
- co myslis tym co uhravam ked nemyslis peniaze?
rozhodne sa nebojim, snazim sa len rozmyslat, je rozdiel dorovnat preto lebo sa nebojim a preto lebo to je vyhodne
30$ pre mna nic neznamena, nezlozil som zo strachu, mojim cielom v pokri je byt dobry a to ci si dobry sa meria tym ci vyhravas viac ako prehravas. Dorovnavanie takychto ruk o akej tu pisem moze byt rozdiel medzi ziskovym hracom a stratovym hracom. Len neviem ci ziskovy hrac bude dlhodobo ten kto dorovna alebo ten kto zlozi preto som sa tu opytal aby mi niekto poradil. Mozno je to jedno ci v tejto situacii dorovnas alebo zlozis a dlhodobo to neovplyvni tvoje vysledky pretoze dostatocne casto narazis na bluffera - naozaj neviem a preto sa pytam, kedze tu vsak nie je nikto koho by som uznaval za pokroveho megaborca a jeho odpoved zobral aj bez vysvetlenia tak chcem vediet aj preco aby som vedel sam posudit ci to je pravda alebo nie.
- co to znamena teoria nad praxou?
- co myslis tym co uhravam ked nemyslis peniaze?
rozhodne sa nebojim, snazim sa len rozmyslat, je rozdiel dorovnat preto lebo sa nebojim a preto lebo to je vyhodne
30$ pre mna nic neznamena, nezlozil som zo strachu, mojim cielom v pokri je byt dobry a to ci si dobry sa meria tym ci vyhravas viac ako prehravas. Dorovnavanie takychto ruk o akej tu pisem moze byt rozdiel medzi ziskovym hracom a stratovym hracom. Len neviem ci ziskovy hrac bude dlhodobo ten kto dorovna alebo ten kto zlozi preto som sa tu opytal aby mi niekto poradil. Mozno je to jedno ci v tejto situacii dorovnas alebo zlozis a dlhodobo to neovplyvni tvoje vysledky pretoze dostatocne casto narazis na bluffera - naozaj neviem a preto sa pytam, kedze tu vsak nie je nikto koho by som uznaval za pokroveho megaborca a jeho odpoved zobral aj bez vysvetlenia tak chcem vediet aj preco aby som vedel sam posudit ci to je pravda alebo nie.
-
Re: nerozumiem otazke
napr.ppercentuálne vložil si 100%.a dlhodobo z toho máš 50 alebo 150%.nechcel som konkrétne sumy.hráš teoreticky nie prakticky ale to ti tu píše 99 % ludí.a nikto ti neberie že z teoretickej časti si numero 1,len som zvedavý aký máš takýmto zmýšlaním a takouto hrou čo píšeš výsledky.*THUMBS UP*
-
Re: Re: nerozumiem otazke
a ešte jedna otazka na yegona mas cas takto rozmyslat pri onnlinepokri a diagnostikovat tvoju ruku;-)mozno pri live ale na nete myslim ze nie tam je to o niecom inom myslim 8-)
- bushido
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
xx
ten IronMonkey je docela nitt a min raise pouziva standartne ked chyti nejaky monster tak ako som pisal som presvedceny, ze to bol dobry fold.
***** Hand History for Game 5978306986 *****
$25 USD NL Texas Hold em - Thursday, May 17, 17:58:39 ET 2007
Table Table 127157 (Real Money)
Seat 3 is the button
Total number of players : 5
Seat 4: Ir0nMonkey ( $31.51 USD )
Seat 5: Hero ( $24 USD )
Seat 3: SaulTigh ( $24.30 USD )
Seat 1: joglmogl ( $19.95 USD )
Seat 2: Nikkeby ( $23.65 USD )
Ir0nMonkey posts small blind [$0.10 USD].
Hero posts big blind [$0.25 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Hero [ Jc 6c ]
joglmogl folds.
Nikkeby folds.
SaulTigh folds.
Ir0nMonkey calls [$0.15 USD]
Hero checks.
** Dealing Flop ** [ Qc, Ts, 3c ]
Ir0nMonkey checks.
>You have options at Table 127252 Table!.
Hero checks.
** Dealing Turn ** [ Kc ]
Ir0nMonkey bets [$0.50 USD]
Hero raises [$1.50 USD]
>You have options at Table 128351 Table!.
Ir0nMonkey raises [$2.50 USD]
Hero raises [$5.50 USD]
Ir0nMonkey is all-In.
Hero is all-In.
** Dealing River ** [ Ad ]
Hero shows [ Jc, 6c ]a flush, King high.
Ir0nMonkey shows [ 9c, Ac ]a flush, Ace high.
Ir0nMonkey wins $7.51 USD from side pot #1 with a flush, Ace high.
Ir0nMonkey wins $46 USD from the main pot with a flush, Ace high.
***** Hand History for Game 5978306986 *****
$25 USD NL Texas Hold em - Thursday, May 17, 17:58:39 ET 2007
Table Table 127157 (Real Money)
Seat 3 is the button
Total number of players : 5
Seat 4: Ir0nMonkey ( $31.51 USD )
Seat 5: Hero ( $24 USD )
Seat 3: SaulTigh ( $24.30 USD )
Seat 1: joglmogl ( $19.95 USD )
Seat 2: Nikkeby ( $23.65 USD )
Ir0nMonkey posts small blind [$0.10 USD].
Hero posts big blind [$0.25 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Hero [ Jc 6c ]
joglmogl folds.
Nikkeby folds.
SaulTigh folds.
Ir0nMonkey calls [$0.15 USD]
Hero checks.
** Dealing Flop ** [ Qc, Ts, 3c ]
Ir0nMonkey checks.
Hero checks.
** Dealing Turn ** [ Kc ]
Ir0nMonkey bets [$0.50 USD]
Hero raises [$1.50 USD]
>You have options at Table 128351 Table!.
Ir0nMonkey raises [$2.50 USD]
Hero raises [$5.50 USD]
Ir0nMonkey is all-In.
Hero is all-In.
** Dealing River ** [ Ad ]
Hero shows [ Jc, 6c ]a flush, King high.
Ir0nMonkey shows [ 9c, Ac ]a flush, Ace high.
Ir0nMonkey wins $7.51 USD from side pot #1 with a flush, Ace high.
Ir0nMonkey wins $46 USD from the main pot with a flush, Ace high.
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: nerozumiem otazke
to spongebob: som v miernom zisku po mojom aktualnom -1000$ debakli v cash games som cca okolo 100-200% v pluse oproti tomu co som vlozil, ono to velmi kolise, bol som v pluse aj hodne ( ako 50x vklad :) ) ale vacsinou ked idem hore v limitoch tak ma to strhne zase dole v ziskoch kym sa prisposobim a zacnem vyhravat, nastastie na vyssich limitoch su aj vyhry vyssie takze sa mi peniaze vratia rychlejsie spat. Problem s mojou praktickou hrou je ze rovnako impulzivna a bez velkeho rozmyslania ako ty pises ze by som mal hrat a vacsinou na to ze som to zahral naprd pridem az potom ako to zahram, ked by som sa viac drzal "teorie" tak by som na tom bol urcite lepsie.
to bushido: online nemas cas to takto dopodrobna prebrat preto si po odohrati sessionu prejdem ruky na ktorych som najviac vyhral a prehral a analyzujem si ich offline, ked sa mi to stane nebuduce tak uz to rozhodnutie bude jednoduchsie a v mnohych pripadoch automaticke. Ono taketo ruky sa mi vyskytnu mozno 2-3 za den, vo vacsine pripadov nie je moc nad cim rozmyslat
to bushido: online nemas cas to takto dopodrobna prebrat preto si po odohrati sessionu prejdem ruky na ktorych som najviac vyhral a prehral a analyzujem si ich offline, ked sa mi to stane nebuduce tak uz to rozhodnutie bude jednoduchsie a v mnohych pripadoch automaticke. Ono taketo ruky sa mi vyskytnu mozno 2-3 za den, vo vacsine pripadov nie je moc nad cim rozmyslat
-
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.