Nitra
Počet príspevkov: 31 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
dnes se uzavira rezervace na turnaj v Nitre!
Takze kdo ma zajem a nechce riskovat ze si uz nesedne ke stolu, ma cas dnes 25.1. do 20:00 hod. K dnesku je 46 rezervaci+ postupujici z kvalifikace, tzn.ze mame posl.cca 4 volna mista ! Nazdar na statnim sviatku slovenskeho pokeru v Nitre od 16:00 hod
- džejar
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Nitra
Moze ist somnov aj Gus Hansen?
Dnes rano prisiel ku mne na navstevu a dava mi posledne lekcie.
Dnes rano prisiel ku mne na navstevu a dava mi posledne lekcie.
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
dobry vtip
jasne a me trenuje donald trump a rika ze je potreba davat porad allin protze ma plno penez a uz nevy za co je utracet
- Speeddy
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
hot hot news
takzeee akuraaat sa nam skocila kvalifikacia na hlavnyyyy turnaj a uz sa nam zrebuju miestaaa tak drzte palce a dovidenia ranooo :)))
- alydzi
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
Nitra
Prave som sa vratil s Nr.Sklamanie. Vyletel som po hodine hry asi z 40.-42.miesta. Neni to jak v Monte Carle , tam som vydrzal dlksie.
p.s. Vlade : co si mi to rozdaval za karty? To mam za toho Guse Hansena, co? Jak keby som ja za to mohol ze nechcel ist somnov, ale potom by nikoho nezaujimal turnaj ale on, no nie? Zajtra ,vlastne dnes si to vynahradim na expekte na 10.000skk, mozno?
p.s. Vlade : co si mi to rozdaval za karty? To mam za toho Guse Hansena, co? Jak keby som ja za to mohol ze nechcel ist somnov, ale potom by nikoho nezaujimal turnaj ale on, no nie? Zajtra ,vlastne dnes si to vynahradim na expekte na 10.000skk, mozno?
-
NITRA ( oprava NIE vlade ale PAVEL )
Prave som sa vratil s Nr.Sklamanie. Vyletel som po hodine hry asi z 40.-42.miesta. Neni to jak v Monte Carle , tam som vydrzal dlksie.
p.s. PAVEL: co si mi to rozdaval za karty? To mam za toho Guse Hansena, co? Jak keby som ja za to mohol ze nechcel ist somnov, ale potom by nikoho nezaujimal turnaj ale on, no nie? Zajtra ,vlastne dnes si to vynahradim na expekte na 10.000skk, mozno? [reagovať]
p.s. PAVEL: co si mi to rozdaval za karty? To mam za toho Guse Hansena, co? Jak keby som ja za to mohol ze nechcel ist somnov, ale potom by nikoho nezaujimal turnaj ale on, no nie? Zajtra ,vlastne dnes si to vynahradim na expekte na 10.000skk, mozno? [reagovať]
-
Počet príspevkov: 31 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.