Nitra
Počet príspevkov: 31 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Dakovala
Chcel by som sa podakovat organizatorom za organizaciu. Bola to fakt parada. Vazne dost dobry (fajnovy) turnaj. Aj ked sa mi nepodarilo dostat do top 7, ale aj tak som nadmieru spokojny aspon, ze sa mi kvalifikovat podarilo :).
Taktiez chcem pozdravit roya, spolocensky unaveneho chlapika, ktory mi lezal na kolenach :)) uz si nepamatam meno, ale dnes sme sa stretli aj pris stole. Tiez velke dik ceskym bratom, ze ma hodili na stanicu.
Dakovala. Pokru zdar a zelam vela dalsich turnajov na slovensku. Snad sa podari aj blizsie na vychod, alebo aspon nejaky ten stred, lebo to cestovanie ma vazne ubija :)))
DIK
Taktiez chcem pozdravit roya, spolocensky unaveneho chlapika, ktory mi lezal na kolenach :)) uz si nepamatam meno, ale dnes sme sa stretli aj pris stole. Tiez velke dik ceskym bratom, ze ma hodili na stanicu.
Dakovala. Pokru zdar a zelam vela dalsich turnajov na slovensku. Snad sa podari aj blizsie na vychod, alebo aspon nejaky ten stred, lebo to cestovanie ma vazne ubija :)))
DIK
- alydzi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
alydzi
upresneim, ze ten spolocensky unaveny chlapik a roy su dve osoby :), tak trosku to vyznieva ako keby jedna....jeho nick je terteus a na freeroll turnaji na Expekte skoncil nestastnik 11-ty...ale aspon videl tentokrat na stol :)
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
to roy
upps sorry, viem ze ste dvaja, len som tam mal dat a miesto ciarky :)
a do ba som isiel len ja, chlapci z CZ isli inou trasou
Kedze sa v BA dobre nevyznam, tak mi trosku trvalo kym som sa zorientoval. Na debilny bus som musel cakat okolo 60min co bolo strasna zabava v tej kose :), ale aspon na hlave ma hriala ciapka POKER PORTAL :DDD
a do ba som isiel len ja, chlapci z CZ isli inou trasou
Kedze sa v BA dobre nevyznam, tak mi trosku trvalo kym som sa zorientoval. Na debilny bus som musel cakat okolo 60min co bolo strasna zabava v tej kose :), ale aspon na hlave ma hriala ciapka POKER PORTAL :DDD
- alydzi
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
Vynikajici turnaj
jel sem 300 kilaku na turnaj zahral sem si velmi dobre a umisteni taky nebylo zle...podekovani honorii hracum a dealrum:)diky za hru
- Romanicco
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
dzejar
my sme ta niecim najedovali? :)...Vladovi bolo zle nejak tak vseobecne, asi za to ze sa dostal konecne na vzduch a nesedel doma pri pc :)...obaja sme vypili tak po 5 piv do pohody, ale musim uznat ze moja forma je katastrofalna uz asi tak 2-3 mesiace...mozno preto, ze sa snazim zapojit do hry nejake nove veci a nejak mi to nejde :), ale ja mam pocit ze mam hroznu smolu...
Vsetko to vyvrcholilo vcera na cash game pri A-K 0,25/0,5 NL...zvysil som na 2,5$ a blufer, ktory pred tym iba dorovnal BB ma ako jediny dorovnal...stol A-A-J...nechal som ho nech zablufuje, co aj spravil - 2 dolare, callol som...turn 2, chlapik bet 7$, dal som mu allin...jedine co ma porazalo bolo A-J alebo J-J...on ma dorovnal, nechapem preco lebo ukazal 3,4.....River? 5
Touto cestou sa spytam Loseho, cstrika pripadne niekoho ineho...ked ma ten blufer /vedel som ze je to blufer a vedel som ze blufuje/ betol po flope, co by ste robili vy? chytali do pasce, alebo ho reraisli?...po flope by mi to zlozil urcite, aj ked jeden nikdy nevie pri jeho hre :)
Vsetko to vyvrcholilo vcera na cash game pri A-K 0,25/0,5 NL...zvysil som na 2,5$ a blufer, ktory pred tym iba dorovnal BB ma ako jediny dorovnal...stol A-A-J...nechal som ho nech zablufuje, co aj spravil - 2 dolare, callol som...turn 2, chlapik bet 7$, dal som mu allin...jedine co ma porazalo bolo A-J alebo J-J...on ma dorovnal, nechapem preco lebo ukazal 3,4.....River? 5
Touto cestou sa spytam Loseho, cstrika pripadne niekoho ineho...ked ma ten blufer /vedel som ze je to blufer a vedel som ze blufuje/ betol po flope, co by ste robili vy? chytali do pasce, alebo ho reraisli?...po flope by mi to zlozil urcite, aj ked jeden nikdy nevie pri jeho hre :)
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
najedovali?
to nevim co je? A sedni si na icq, potrebuju se na neco zeptat
- džejar
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 31 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.