Nitra

Príspevky zo starej diskusie

to tapka

Odoslaťod džejar 28 Jan 2007 22:09

tak koukam sis to nevynahradil ani na freerolle..:)) musite s Gusem jeste dopilovat detaily ..
džejar

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Dakovala

Odoslaťod alydzi 29 Jan 2007 01:13

Chcel by som sa podakovat organizatorom za organizaciu. Bola to fakt parada. Vazne dost dobry (fajnovy) turnaj. Aj ked sa mi nepodarilo dostat do top 7, ale aj tak som nadmieru spokojny aspon, ze sa mi kvalifikovat podarilo :).

Taktiez chcem pozdravit roya, spolocensky unaveneho chlapika, ktory mi lezal na kolenach :)) uz si nepamatam meno, ale dnes sme sa stretli aj pris stole. Tiez velke dik ceskym bratom, ze ma hodili na stanicu.

Dakovala. Pokru zdar a zelam vela dalsich turnajov na slovensku. Snad sa podari aj blizsie na vychod, alebo aspon nejaky ten stred, lebo to cestovanie ma vazne ubija :)))

DIK
alydzi

Poďakoval/li: 3 krát/2 krát

alydzi

Odoslaťod roy016 29 Jan 2007 09:03

upresneim, ze ten spolocensky unaveny chlapik a roy su dve osoby :), tak trosku to vyznieva ako keby jedna....jeho nick je terteus a na freeroll turnaji na Expekte skoncil nestastnik 11-ty...ale aspon videl tentokrat na stol :)
roy016

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

to alydzi

Odoslaťod roy016 29 Jan 2007 09:04

inak som pocul, ze ste nejako neskoro dorazili do Ba...co ste este hrali niekde na pumpe cash game? :)
roy016

to roy

Odoslaťod alydzi 29 Jan 2007 14:04

upps sorry, viem ze ste dvaja, len som tam mal dat a miesto ciarky :)

a do ba som isiel len ja, chlapci z CZ isli inou trasou

Kedze sa v BA dobre nevyznam, tak mi trosku trvalo kym som sa zorientoval. Na debilny bus som musel cakat okolo 60min co bolo strasna zabava v tej kose :), ale aspon na hlave ma hriala ciapka POKER PORTAL :DDD
alydzi

Poďakoval/li: 3 krát/2 krát

Vynikajici turnaj

Odoslaťod Romanicco 29 Jan 2007 16:27

jel sem 300 kilaku na turnaj zahral sem si velmi dobre a umisteni taky nebylo zle...podekovani honorii hracum a dealrum:)diky za hru
Romanicco

vazne

Odoslaťod Lose 29 Jan 2007 17:36

som to pochopil tak ze ten spolocensky unaveny chlapik bol Roy. :-)
Lose

roy

Odoslaťod džejar 29 Jan 2007 18:50

bol taky spolecensky unaveny,ale ne tak jako terteus...vubec vedeni pokerportalu dopadlo..vlado musel utect o dve hodiny driv , aby nam to tam - cituju- "nepogrcal".. :)) sorry vladko:))
džejar

dzejar

Odoslaťod roy016 29 Jan 2007 19:18

my sme ta niecim najedovali? :)...Vladovi bolo zle nejak tak vseobecne, asi za to ze sa dostal konecne na vzduch a nesedel doma pri pc :)...obaja sme vypili tak po 5 piv do pohody, ale musim uznat ze moja forma je katastrofalna uz asi tak 2-3 mesiace...mozno preto, ze sa snazim zapojit do hry nejake nove veci a nejak mi to nejde :), ale ja mam pocit ze mam hroznu smolu...

Vsetko to vyvrcholilo vcera na cash game pri A-K 0,25/0,5 NL...zvysil som na 2,5$ a blufer, ktory pred tym iba dorovnal BB ma ako jediny dorovnal...stol A-A-J...nechal som ho nech zablufuje, co aj spravil - 2 dolare, callol som...turn 2, chlapik bet 7$, dal som mu allin...jedine co ma porazalo bolo A-J alebo J-J...on ma dorovnal, nechapem preco lebo ukazal 3,4.....River? 5

Touto cestou sa spytam Loseho, cstrika pripadne niekoho ineho...ked ma ten blufer /vedel som ze je to blufer a vedel som ze blufuje/ betol po flope, co by ste robili vy? chytali do pasce, alebo ho reraisli?...po flope by mi to zlozil urcite, aj ked jeden nikdy nevie pri jeho hre :)
roy016

najedovali?

Odoslaťod džejar 29 Jan 2007 19:24

to nevim co je? A sedni si na icq, potrebuju se na neco zeptat
džejar

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!