ONLINE poker - najvacsia picovina co som kedy zazil
Počet príspevkov: 21 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
exploitable
no tak potom treba do headsupov sadat len s lepsimi hracmi a nemas sancu prehrat to je jasne - treba sa len zamysliet a vyuzit to ze herne takto podvadzaju
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Herne pomahaju slabsim hracom - tak to je picovina
Ak herne pomahaju slabisim hracom tak iba v tom aby prehrali peniaze
- Andrej
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Herne pomahaju slabsim hracom - tak to je picovina
Ja nevravim, ze ich nechavaju vyhrat vzdy, ale napr. 5x prehra heads-up vdaka svojej sprostosti a potom 2x vyhra vdaka neuveritelnemu lucku. Herni je jedno kto vyhra ten turnaj, herna ma rovnake percento ci prehra ci vyhra.
to yegon. ja netvrdim, ze je to tak vzdy, ale nie som jasnovidec abych vedel kedy sa ako ten software zachova. a vobec sa mi nepaci predstava, ze sa jak chuj snazim hrat bez chyb, opatrne a postupne si zvysovat profit, ked sa mi potom podari sadnut k stolu s takym hracom proti ktoremu nemam sancu vyhrat aj kebych sa na hlavu postavil.
to yegon. ja netvrdim, ze je to tak vzdy, ale nie som jasnovidec abych vedel kedy sa ako ten software zachova. a vobec sa mi nepaci predstava, ze sa jak chuj snazim hrat bez chyb, opatrne a postupne si zvysovat profit, ked sa mi potom podari sadnut k stolu s takym hracom proti ktoremu nemam sancu vyhrat aj kebych sa na hlavu postavil.
- jojosavi
- Založený: Júl 2007
Re: Re: Herne pomahaju slabsim hracom - tak to je picovina
variácie, variácie, variácie...
- allsam
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: Re: Herne pomahaju slabsim hracom - tak to je picovina
To jo, naživo neexistuje aby horší hráč porazil lepšího a taky člověk vždy ví jak se zachová balíček karet.
- Pekulik
Re: Re: Re: Herne pomahaju slabsim hracom - tak to je picovina
ako neexistuje???..jasne ze existuje a casto sa aj stava..s kamosmi nehravam casto ale hravame a casto sa stane ze dakto je shortstack a nakoniec este rmtne vyhra....
mne minule ostalo mi 15 sk(zaklad 100) a vytiahol som to an 250....kamos z 50 na 700....a to porazil s Q8 QQ atd...stava sa to aj tam...
mne minule ostalo mi 15 sk(zaklad 100) a vytiahol som to an 250....kamos z 50 na 700....a to porazil s Q8 QQ atd...stava sa to aj tam...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Re: Re: Re: Herne pomahaju slabsim hracom - tak to je picovi
http://en.wikipedia.org/wiki/Irony *JOKINGLY*
- jozko
- Založený: Sep 2007
OMG
Jezis maria tato tema tu uz bola tolko krat riesena... A padli tu nazory ze na live hre odohras ovela mensi vacsi ruk ako online a tym padom padaju aj castejsie haluze online - viac si ich pamatas. Tusim tu niekde yegon pastoval vzorku z neviem kolko hands ze kolko trafil jednofarebny flop a so statistikou to sedelo +- par % - takze neviem o com tu zas tocite. Zato ze niekto nedodrzuje BM a 2-3 bad beaty ho vyvedu z miery, do tilt stavu a prehra aj posledne uspory tak to je jeho problem. Howk
- bedlak
Počet príspevkov: 21 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google Adsense [Bot] a 18 hostí.