ONLINE poker - najvacsia picovina co som kedy zazil
Počet príspevkov: 21 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
ONLINE poker - najvacsia picovina co som kedy zazil
som zistil ze tento skurveny online poker, nema s realnym pokrom nic spolocne, vzdy ma tu nieco dojebe a potom mam z toho uplne na k**** naladu, den co den :(, skoda ze som na to prisiel po roku a pol, da sa povedat ze ten rok a pol bol mrhanie casom, nic ine :(. Sory za nadavky ale strasne ma to uz jebe :(
- Jokapo
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Re: ONLINE poker - najvacsia picovina co som kedy zazil
Ja myslim, ze kdyz uz jsi konecne po roce a pul zjistil o cem online poker je, tak bys to mel naopak zacit brat s klidem a nadhledem :-) Alespon u mne to tak fungovalo, driv jsem si to hodne bral a mohl si ukroutit hlavu, ted uz jsem vcelku v klidu a spis se od srdce zasmeji kdyz to zacne "carovat" :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: ONLINE poker - najvacsia picovina co som kedy zazil
Mas pravdu. Online poker je cisty biznis, nic viac, nic menej. Cim viac sa hra, tym viac penazi pre herne. Pre herne su zaujimavejsi gambleri a slaby hraci ako dobri hraci. Takze software bude asi nastaveny v tom zmysle, aby bola hra zaujimavejsia a chodili neuveritelne kombinacie a sem-tam vyhravali aj slabsi hraci, aby herna o nich neprisla jakozto o dojnu kravu. ;-)
- jojosavi
- Založený: Júl 2007
Re: Re: ONLINE poker - najvacsia picovina co som kedy zazil
ved si zober napriklad jonatanka, on si chudak dezorientovany mysli ze ked zije z online pokru je to preto ze ho vie hrat :)
uboziak, nechcel by som byt v jeho kozi ked konecne precitne a pochopi ze to len si ho ako slabsieho hraca chce herna udrzat :-!
uboziak, nechcel by som byt v jeho kozi ked konecne precitne a pochopi ze to len si ho ako slabsieho hraca chce herna udrzat :-!
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: ONLINE poker - najvacsia picovina co som kedy zazil
Ja netvrdim, ze hrac ktory je v pluse je slaby hrac. Myslel som to skor tak, ze ked hram heads-up s hracom, ktory ma podla sharkscope ROI -45% a je celkovo v minuse niekolko 1000 USD, proste ho nemam sancu porazit, lebo ho software vzdy s niecim zachrani. A niekedy presne naopak. Hram s hracom, ktory hra ovela lepsie ako ja ale ho porazim lavou zadnou lebo mi chodia same dobre karty. Proste software toto ovplyvnuje a nikdo ma nepresvedci o opaku.
- jojosavi
Počet príspevkov: 21 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.