OPT 2
Re: Re: :-((
:))) aj ja suhlasim, 13-te miesto mi uplne sedi tohto roku :-D
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
no
je jasne ze rozdavanie kariet je zmanipulovane v prospech pokerportal teamu, tym padom si mohli dovolit akoze ponuknut vyssie ceny lebo vedeli ze 50% nebudu musiet vyplatit :-||
zaujemcov o presne info odkazujem na zivu diskusiu v teme "Rozdavanie kariet v OnlineHernach"
zaujemcov o presne info odkazujem na zivu diskusiu v teme "Rozdavanie kariet v OnlineHernach"
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
keso26
Ty nejako tu včerajšiu prehru nemôžeš stráviť .... ako tak čítam ... je to nešportove a neslušné. V heads-up si hral ďaleko agresívnejšie ako ja, povedal by som priam hlúpo diletantský. V poslednej hre nechal si sa podľa mňa zbytočne vyprovokovať na dorovnanie môjho all in pred flopom s tvojim Q a nízka karta off proti mojim 44.To si čakal na aký luck, keď si ma v heads-upe s ničím dorovnal ???
- marosm
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
yegon
to si neskoro na to prisiel :-D jasne a manipuluju aj to ze neziskam v opt2 ani bot ,vsadil som si na seba $10k ze to dohram z nulov :-D:-D:-D:-D
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
marosm
..OPT je o srande a tak isto aj moje prispevky ;) ..to co sa napise sem sa nebere vazne :) ..ak by som to nevedel stravit, tak to napisem inac, ver mi ;) ..a uz vobec by som Ti nezagratuloval
co sa tyka mojej hry v heads up, tam sa uz nehra len s top 10, musis hrat agresivne a akukolvek vysoku kartu. Prave naopak, Ty si bol az prilis pasivny a tight, co som sa snazil vyuzit.
Za druhe napisal som upnu pravdu, bol si all-in maniac (tak isto myslene v uvodzovkach, proste pomenovanie pre ten konkretny vecer a turnaj),pretoze pri poslednych 6 hracoch si isiel s kazdym parom + AK,AQ,AJ all-in, bola len otazka casu,kym si na Teba niekto pocka, bol som to ja 55 vs TT, spominas si ? A na otazku, preco to robis (konkretne po all-in s Q) si odpovedal, co uz mam s takou kartou robit :) Kazdy mame svoj styl, ja Ti ten Tvoj neberiem, neurazam, len som trochu posrandoval, nebolo v tom nic ine ;)
no a za dalsie, Tvoj all-in v HU s 44, mal som 2 overcards a na flope dalsie outs (konkretne 14
kariet a to akekolvek Q,T,6 a 5) .."zazrak", ze si tu handu vyhral, ak by to bolo naopak, ja ju urcite nevyhram :-D ..no a tu je k tomu "nicomu na moje ruke" screen :
http://sk.mypokershots.com/hand/00000823#hand
Za dalsie, ak uz hovoris, ze idem all-in s Q a nizkou kartou, tu je jedna handa, kde si spravil to iste a len luck Ta zachranil od toho,aby sa HU neskoncil skor :
http://sk.mypokershots.com/hand/00000824#hand
Inak si fajn chalan, je s Tebou sranda a drzim Ti palce a este raz gratulujem k vcerajsienu vitazstvu ;) ..a prepac ak som sa Ta dotkol :)
co sa tyka mojej hry v heads up, tam sa uz nehra len s top 10, musis hrat agresivne a akukolvek vysoku kartu. Prave naopak, Ty si bol az prilis pasivny a tight, co som sa snazil vyuzit.
Za druhe napisal som upnu pravdu, bol si all-in maniac (tak isto myslene v uvodzovkach, proste pomenovanie pre ten konkretny vecer a turnaj),pretoze pri poslednych 6 hracoch si isiel s kazdym parom + AK,AQ,AJ all-in, bola len otazka casu,kym si na Teba niekto pocka, bol som to ja 55 vs TT, spominas si ? A na otazku, preco to robis (konkretne po all-in s Q) si odpovedal, co uz mam s takou kartou robit :) Kazdy mame svoj styl, ja Ti ten Tvoj neberiem, neurazam, len som trochu posrandoval, nebolo v tom nic ine ;)
no a za dalsie, Tvoj all-in v HU s 44, mal som 2 overcards a na flope dalsie outs (konkretne 14
kariet a to akekolvek Q,T,6 a 5) .."zazrak", ze si tu handu vyhral, ak by to bolo naopak, ja ju urcite nevyhram :-D ..no a tu je k tomu "nicomu na moje ruke" screen :
http://sk.mypokershots.com/hand/00000823#hand
Za dalsie, ak uz hovoris, ze idem all-in s Q a nizkou kartou, tu je jedna handa, kde si spravil to iste a len luck Ta zachranil od toho,aby sa HU neskoncil skor :
http://sk.mypokershots.com/hand/00000824#hand
Inak si fajn chalan, je s Tebou sranda a drzim Ti palce a este raz gratulujem k vcerajsienu vitazstvu ;) ..a prepac ak som sa Ta dotkol :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: marosm
keso ! kdo ma cist tak dlouhy clanek =-O :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.