OPT 2
Re: kolko hracov boduje
Bonusove vyhry si podeli 15 hracu
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: kolko hracov boduje
aj to 15. misto je pro mne jen v hladine teorie :( takze pokud budu mit cas, tak jeste jednou OPT 2 zasponzoruji :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
xx
Dnes mame posledny turnaj zo serie OPT II. Urcite to bude poriadne napinave pretoze rozdiely su minimalne. Aby sa predislo zbytocnym nedorozumeniam potom tak v pripade rovnosti bodov sa na vyssej priecke umiestni ten hrac, ktory bude mat viac lepsich umiestneni. Napr. viac 1. miest, 2.miest atd..
- cstrike22
Re: cstrike
ja som lama. Kukam Tv a nevsimnem si, ze na river dojde flush a potom sa cudujem *JOKINGLY*
- cstrike22
Re: Re: cstrike
ale mne konecne neco doslo a stejne :-! :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
OPT 2
Tak je to za nami, teda aspon za mnou, dik za organizaciu chalani, dobre je to zahrat si len tak medzi sebou o par$:)
Akurat skoda ze som zobral akurat tu v podstate zemiakovu medailu (bol ovela vacsi rozdiel medzi 5. a 6. miestom, ako medzi 3. a 4.), ale co uz, na beginnera nie je ani 6. miesto zleee...8-)
A uz sa tesim na OPT3, len skoda ze to zas supnete niekde inde... cim sa chcem zaroven spytat, co robite s hernami, ktore uz nehrate? Odinstalujete, ci je to jedno?
Akurat skoda ze som zobral akurat tu v podstate zemiakovu medailu (bol ovela vacsi rozdiel medzi 5. a 6. miestom, ako medzi 3. a 4.), ale co uz, na beginnera nie je ani 6. miesto zleee...8-)
A uz sa tesim na OPT3, len skoda ze to zas supnete niekde inde... cim sa chcem zaroven spytat, co robite s hernami, ktore uz nehrate? Odinstalujete, ci je to jedno?
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.