OPT 2
Re: ceky
Ja som uz dufam regnuty, ako vitaz OPT 2. Dalsia otazka kedy bude vyhra pripisana do tych herni, lebo zatial nic nedoslo ani na TonyG, ani na Heaven.
- Temp1975Ede
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
Re: Re: ceky
Vraj starsim ako 30 rokov, výhry nevyplácajú:-)
- palikax
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: ceky
Ono to chvilku trva, pride to predpokladam tento tyzden (aj na jednu aj druhu hernu)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
OPT 3
ahoj castle, dobre postrehy, priadm nieco aj ja
myslim, ze stupnovanie buyinov a zaroven aj bodov do premie ma dobry psychologicky vyznam
jednoducho nie je nic iste do konca, kazdy ma sancu, viac ludi to prilaka
pri tvojom systeme by sme po prvej polovici turnaja hrali uz iba my dvaja
inak by si musel nespravodlivo zobrat na zaciatku turnaja cely buyin od kazdeho, a to by si opat znizl pocet ucastnikov
suhlasim so zmenou rozdelenia bodov v turnaji aj celkovej premie na %
ale opat zalezi na tom, co chces dosiahnut
ci ma vitaz brat o 100% viac ako druhy, alebo nie...
ak chces uputat viac hracov, rozdelenie musi byt viac flat, a bodov musi byt pre viac miest
podla mna sa da v pohode zaviest schema, ze uz za ucast v turnaji ziskas bod, a prvych 20 ich ziska viac a viac
da sa to odkukat z renomovanych herni, alebo poprosit o schemu matematika alebo nahodu
co sa tyka hostesiek, samozrejme nemam vyhrady, len by som chcel dat kazdej ten naramok, ja take nenosim ;-)
myslim, ze stupnovanie buyinov a zaroven aj bodov do premie ma dobry psychologicky vyznam
jednoducho nie je nic iste do konca, kazdy ma sancu, viac ludi to prilaka
pri tvojom systeme by sme po prvej polovici turnaja hrali uz iba my dvaja
inak by si musel nespravodlivo zobrat na zaciatku turnaja cely buyin od kazdeho, a to by si opat znizl pocet ucastnikov
suhlasim so zmenou rozdelenia bodov v turnaji aj celkovej premie na %
ale opat zalezi na tom, co chces dosiahnut
ci ma vitaz brat o 100% viac ako druhy, alebo nie...
ak chces uputat viac hracov, rozdelenie musi byt viac flat, a bodov musi byt pre viac miest
podla mna sa da v pohode zaviest schema, ze uz za ucast v turnaji ziskas bod, a prvych 20 ich ziska viac a viac
da sa to odkukat z renomovanych herni, alebo poprosit o schemu matematika alebo nahodu
co sa tyka hostesiek, samozrejme nemam vyhrady, len by som chcel dat kazdej ten naramok, ja take nenosim ;-)
- peso
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Money
Ano cstrike22 na Heaven uz dorazili prachy za co aj Dakujem, uz len na TonyG, ale aj tam pridu urcite. Ked sa raz stretneme mas u mna *DRINK*
- Temp1975Ede
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.