OPT 2
Re: Re: AC
..co mame spocitane, Tvoje zetony, ktore budu lezat pred nami ? :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Re: AC
To by mne zajimalo, jak podle Tebe hraji typicky acka na ruce? *JOKINGLY* Ani ja sam totiz nevim, zda mam nejaky typicky znak pri me hre, at uz s acky na ruce nebo jakkoliv jinak... :-[
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
tu je ten screen luckera, co trefil trojici na nejakou nizko
http://sk.mypokershots.com/hand/0000041f#hand
povedz malinkemu bratrankovi, ze s ackami musi agresivnejsie navysit, inak ho dorovna lucker ako ja, co sice netrefi trojici, ale full-house ;)
povedz malinkemu bratrankovi, ze s ackami musi agresivnejsie navysit, inak ho dorovna lucker ako ja, co sice netrefi trojici, ale full-house ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: tu je ten screen luckera, co trefil trojici na nejakou nizko
a hoho mel proc SB jen 17,50 - to ho v Ostrave prepadli lupici :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: tu je ten screen luckera, co trefil trojici na nejakou nizko
Tak jo no - ale co to si nepomuzes, beztak bys callnul i preflop allin :-D Ja dneska hral po dlouhe dobe ten roll na Expektu - docela to bylo dobre, nez jsem se v pozici 4 of 12 rozhodl prolomit nudu a zacal blafovat - bohuzel hned pri druhem blafu jsem si nabehl na manika, ktery na flop slozil postupku, takze misto final table jsem to balil. Ale s usmevem, moje chyba, tak nac se rozcilovat O:-)
-
Re: AC
Aha tak on rikal trojicku. Tak to vis, ucim jej poker postupne, takze zatim jsme u trojicky - priste mu vysvetlim, co je to postupka a co flush a potom uz dojde i na fullhouse *JOKINGLY* Takze tak za dva tydny uz Te ocese, to se neboj ]:->
-
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.