OPT 2
Vypsane turnaje
Zatím nevidím žádná OPT turnaj v lobby PokerHeaven, je to v pořádku? A taky zatím nevidím zítřejší turnaj na TonyG?
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
vlade
neda sa mi zaregistrovat na PokerHeaven,vypisuje cosi o tom ze 3x sa neda zaregistrovat na jeden softver,aj som vymazal cookies a reinstaloval ale bez efektu,
tiez som zmenil nick oproti tomu na Sportingbete-k tomu ma to vyzvalo este pred tym,takze v tom chyba nie je
tiez som zmenil nick oproti tomu na Sportingbete-k tomu ma to vyzvalo este pred tym,takze v tom chyba nie je
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: Re: OPT2
?????, Vlade tako to je ?
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
to fidelko
Tohle je tim, ze Heaven je stejny jako byval Sportingbet - takze sis asi registroval nekolik nicku na Sbetu a tim padem uz Ti to nechce dovolit regnout nick na Heavenu... tohle delalo kamosum z privatu, kde si regli tri nick na Sbetu a dalsi mel uz smulu...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: fidelko
jj, toto je cudny problem tohto softwaru. ono tento software mal napriklad Sportingbet, B**n, ale aj ine herne...
Navrhujem toto - zaregistruj sa na inom PC, pod menom manzelky napriklad. Ono to totiz odhali nielen meno, ale ked zmenis meno na svojom pocitaci aj IP adresu...
Tak GL, drzim palce, keby boli problemy ozvi sa este..... Inak Vlado na tom tusim pracuje, ale takto ako som napisal by sa to malo dat jednoducho obist
Navrhujem toto - zaregistruj sa na inom PC, pod menom manzelky napriklad. Ono to totiz odhali nielen meno, ale ked zmenis meno na svojom pocitaci aj IP adresu...
Tak GL, drzim palce, keby boli problemy ozvi sa este..... Inak Vlado na tom tusim pracuje, ale takto ako som napisal by sa to malo dat jednoducho obist
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
Re: re: roy
Na moneybookers si mozes k jednemu uctu priradit az 5 roznych emailovych adries, takze s tym neni problem...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.