Otazky pre Steva "Stevestar" Day

Príspevky zo starej diskusie

Otazky pre Steva "Stevestar" Day

Odoslaťod cstrike22 14 Okt 2007 15:15

Steve slubil, ze rad bude odpovedat na otazky, ktore mu mozete polozit tu. Kto si este neprecital tak doporucujem si precitat nas novy rozhovor stymto hracom
cstrike22

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

mna

Odoslaťod fidelko 14 Okt 2007 21:23

by zaujimalo,cim vybudoval bankrol,ked zacinal hrat: cash,STG alebo turnaje?;

tiez co mysli pod slusnou sumou na zaciatok;

a tiez ,ci poklada za tazsie hranie so slabymi hracmi,ked spomina minove pole na P****Stars
fidelko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Pre autorku

Odoslaťod 7castle 15 Okt 2007 00:11

Katka, rozhovor je obsahovo v pohode, ale skus trosku (kvoli sebe) popracovat na tej forme...

Mas tam otrasnu gramatiku... najvetších... pametam... najvätších... nakonci, a okrem toho je to aj mimoriadne slaby preklad z mnozstvom nezmyselnych viet ako:

LIVE poker má vyššiu hodnotu a doležitosť v schopnostiach
nasvedčovali v tom čase moje osobné okolnosti
moja minulosť hovorí to isté
Znie to veľmi fascinovane
mladá generácia je už teraz unesená povabom televízie
Treba mať slušnú sumu na začiatok a zorganizovať si ju veľmi opatrne

Neber to zle, chapem, ze nejde o literarnu sutaz, ale zase co ja viem, ked pisem clanok, tak aspon nejaku uroven by to mohlo mat, nie? Zvaz to.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Re: Pre autorku

Odoslaťod yegon 15 Okt 2007 01:10

Musim sa Katka zastat. Myslim ze zije v zahranici takze jej slovencina je poznacena zrejme tym ze ju nepouziva.

Skor by som povedal ze je zodpovednost timu PP spravit redaktorsku robotu a opravit pravopis/prestylizovat vety s krkolomnym slovosledom a dat clanok Katke spat na schvalenie ci sa nezmenil vyznam toho co chcela povedat predtym nez sa clanok publikuje.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

wow castle

Odoslaťod yegon 15 Okt 2007 01:11

preco my dvaja este nespime? ;)
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: wow castle

Odoslaťod DuSheen 15 Okt 2007 09:11

spolu? :-D
DuSheen

Založený: Jan 2007

Re: mna

Odoslaťod katarina SJ 15 Okt 2007 12:48

ahoj Fidelko, na tvoje otazky ti steve odpovie, hned ako mu ich prelozim. dufam, ze behom dnesneho dna. *THUMBS UP*
katarina SJ

Re: Pre autorku

Odoslaťod katarina SJ 15 Okt 2007 12:50

Co sa tyka mojej gramatiky, tak bohuzial nemam k dispozicii slovensku klavesnicu a co sa tyka prekladu, tak musim povedat, ze je to dost zlozite prelozit to takym stylom ako to bolo originalne napisane v anglictine. Poslala som original redakcii v anglictine ako aj moj preklad s tym, ze ak su tam nejake chyby tak ich mozu opravit. Ak chces tak ti tu dam original a mozes sa na to pozriet sam. Z tej anglictiny je to naozaj dost zlozite prekladat, aby to malo taky isty vyznam. :-P
katarina SJ

Re: Re: Pre autorku

Odoslaťod 7castle 15 Okt 2007 13:11

OK, nevedel som, ze zijes mimo, ani ze nie si clenkou redakcie... tak potom je velka cast zodpovednosti aj na PP...

Inak ja to chapem, ze prelozit to z AJ nie je jednoduche, ak sa ma zachovat zmysel (ak teda v odpovediach toho chlapika nejaky bol ;-) ), ale myslim si, ze ked nieco pises, tak by si sa mala presne o to snazit. Kazdopadne drzim palce v dalsej novinarskej kariere a snad ta bude konstruktivna kritika posuvat vpred:)
7castle

Re: wow castle

Odoslaťod 7castle 15 Okt 2007 13:12

Yegon, neviem, preco si nespal ty, ale ja som mal este posunuty rezim, dospaval som zo vcera to 50k guaranteed z Allinu... predsa len do 3 rano nehravam kazdy den*JOKINGLY*
7castle

Ďalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!