Patrilo by sa
9-6 All-in vo finale - velka odvaha
dakujem vsetkym za peknu hru a dnesnu ucast. Vela stastia buduci tyzden! Expekt support
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Zhodnotenie mojej hry
zdravim všetkých gamblerov, konečne som sa mohol zúčastniť tohto turnaja, lebo na silvestra : -) no to som nesedel práve doma za kompom, na 2-hý som nedostal včas heslo a tento 3tí sa mi katastrofálne išlo. Okrem toho že mi chodili nanič štartovné kombinácie by som zhrnul moje účinkovanie do 3 "tenisových fifteenov" a "premenený matchboll súpera". 1. moj BB so 4,5 , flop 55x hráči hrali konzervatívne a až po turn ma dokázal "calling station-om"držať už len jeden.Prehral som okolo 400 chipov na nižšieho kickra. 2. Q8 srdcia, flop 3 srdcia spolu s esom, samozrejme že všetci "konzervy" som nexcel all-in, lebo s hocikto z tých 4och by ma dorovnal a bal som sa hlavne srdcového krála. na flope bola aj 9na, 1 hráča som nevyviedol ani po turne, na ktorom bolo eso, na river došla 9na, som tušil že som prehral tuto hru, lebo superovi stačilo držať jednu z kariet A alebo 9 a porážal by full-housom moju after-flopovú farbu.Tak aj bolo, držal eso. 3. Q8, boli sme 3ja, flop 742, som dal all-in, lebo som nemal vela chipov a chcel som ich vyhnať z hry, ten jeden ma docalloval z 56, takže dovtedy som bol víťaz, ajked mal open ended straight možnosť, samozrejme že na turn 8čka , kt. ma pochovala na dnešnom turnaji. Q na riveri už nič nezmenil. Prepáčte že som sa tak rozpisal a zabral tolko priestoru. Tak o týžden na expekte a v stredu na titane.Prajem všetkých ten najlepší poker money managment, rozvahu a trpezlivosť.
- chris_ambri
Patrilo by sa
chlapy tak som Vas zastupil pod tym mojim nickom Jurajkooo,aj ked ten zaver som sa nechal asi trochu uniest,ale mal som 9 6 vo farbe,pot bol asi 70litrov po par raisoch na zaciatku a na stol doslo tusim 8 6 a nieco mensie ako tieto dve karty,tak som chcel aby siel do rizika a riadne som zdvihol,lenze som to prepiskol ked ten stastko mal na ruke dvoch kingov,zvysne zetony pri takom banku som uz musel obetovat :o)) ale neva,pamatam si polatora,nabuduce si nanho posvietim :o)
- Jurrino
Patrilo by sa
a roy016,pri Tebe mi fakt sla karta :o) ale bral som to priatelsky,vsak si videl,mohol som z Teba vytiahnut zetony este skor,ale tak to je jedno. tych co mali malo som potapal a ti co mali vela tak som ich dotoval,hlavne ten jajajaaja,mal neskutocne stastie. Ale napokon som ho poslal domov v jednej hre z tretieho miesta.
- Jurrino
Pekne finale
Byl to dobry turnaj, ktery mel jedinou vadu - vypadl jsem s Q Q nekdy kolem 50. mista :-( Ale muj znamy vyhral, drzel jsem mu pesti az skoro do pulnoci. Jurajkoooo byl ale velice zdatny souper :-) A prikladam sem i sejmutou obrazovku rozhodujici osudove hry:
http://www.acpoker.biz/polator.jpg
http://www.acpoker.biz/polator.jpg
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
to Jurrino
a neklames? Skor sa mi zdalo, ze si to hral ako Janosik si chudobnym daval a bohatym bral. Sme boli 3 v hre a ten jeden isiel o vsetky drobne a potom namiesto toho aby sme mi dvaja checkovali si prihodil :/ to ma odradilo a na river prislo A co som mal na ruke a aj ten co mal malo ho mal a teda ssi prehral moju ciastku a aj svoju ciastku v prospech jeho. A potom som dal na teba all in a ty si dal tiez ale ja som mal len JJ a ty KK :/
neber to v zlom, ale si ma riadne vytocil a to pri pokri s mojou labilnejsiou povahou bolo v neprospech mna :/
uz som to tu pisal ale si si mozno nevsimol a skoncil som 17.
neber to v zlom, ale si ma riadne vytocil a to pri pokri s mojou labilnejsiou povahou bolo v neprospech mna :/
uz som to tu pisal ale si si mozno nevsimol a skoncil som 17.
- PLay_FLy
to acvonmilan
pozrels som si ten screen a zaujima ma jedna vec...mas v pocitaci aj nieco ine ako poker herne? :)
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.