Patrilo by sa
feedback
dakujem, cas nie je dolezity aj ked cim skor tym lepsie, mozno bude viac superov buduci tyzden ak uvidia ze aj slovak moze byt vo finale. Poslat to mozete na specialny email expekt (@) pokerportal.sk odtialto sa to dostane ku mne a hned to dam do sveta. Dakujem!
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
feedback 2
hmm musim pochvalit autorov stranky, dal som tam zavinac do zatvorky v email adrese a zrusilo ma :)
takze este raz...
cas v pohode, a poslat to mozes na ten specialny email zacina expekt...zavinac...pokerportal.sk Odtialto sa mi to dostane a dame to do sveta. Dik
takze este raz...
cas v pohode, a poslat to mozes na ten specialny email zacina expekt...zavinac...pokerportal.sk Odtialto sa mi to dostane a dame to do sveta. Dik
- expekt
vybavime ;-)
vybavime ;-)
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
jurrino
ano registracia vyzera byt OK CZ, zial striktne neposkytujeme ziadne informacie o vasich registraciach na Expekte a ani pokerportal ich nedostava - maju iba OK alebo NIE pre odoslanie hesla po preveri udajov ktore zasielate tu na stranke. Inak poker uz hraju aj zeny a niekedy na nich ten hruby slovnik v chate neplati :)
- expekt
Ako sa zdokonalit - tip Jurrinovi
davam jeden tip ako sa mozno zdokonalit v hre proti top svetovemu hracovi Martinovi Wendtovi. Dnes vecer je posledna sanca chytit ho pri stoloch a zahrat si proti nemu! S tou vyhrou zo vcera by nemal byt problem zahrat si par hands! Doporucujem vyskusat a dat ostatnym feedback, co ty na to?
- expekt
link na Martina Wendta
este som zabudol ze link ako na to najdes na uvodnej stranke Expektu - SVK verzia - v Global news
- expekt
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.