PC Slovak
Gratulujeme! vitazom turnaja Slovak Poker Challenge je zed24
http://sk.mypokershots.com/hand/000008aa#hand
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
diky
Dakujem za gratulacie. Ja by som chcel gratulovat Kasparovovi a ospravedlnovat sa za posledny hand, nemal som preflop dorovnat. pocas turnaja som odhodil aj silnejsie ruky preflop. Nerad som sa dostal do HU prave s tebou, lebo teba som povazoval za najsilnejsieho supera, a mas podobne agresivny styl ako ja, co mi nesedi. prepac za posledny hand. A to ze si sa vratil z menej ako 1M bolo fantasticke.
- zed
- Založený: Nov 2007
koment
lizu, ja som sa necitil neisty, bol to velmi dobry HU, aj cely turnaj, mal som aj dobre handy, ale kym sme sa dostali do 20, som len vegetoval, nevidel som ani jeden PP a jeden A s vyssim susedom ako 5! Drzal som sa na pociatocnom stacku a zrali ma blindy, dostal som sa pod polovicu priemru a nakoniec aj na hranicu 5M, vtedy mi celkom prekvapivo vyplatili top par K a potom som menil rychlost na agresivnejsu hru, drzal som poziciu a pomaly som budoval stack, az dokonca som sa pohyboval na 2-4. miestach, koniec mi vysiel lepsie, dvaja SS mali velmi tazku situaciu proti nam dvom BS-om, lebo sme boli obaja velmi agresivni, do HU som prisiel v lepsej kondicii, Kasparov nedokazal obratit stav a vo final hande som urobil jedinu chybu pocas turnaja, ked som dorovnal preflop s AT, ked to prehram tak by viedol Kasparov sice nie viac ako 1:2, ja som vtedy mal nadnim trosku viac ako 1:2. Mal som obrovske stastie, ze na flop prave padol T. Gratulujem este raz, Kasparov hral velmi dobre, respect!
- zed
- Založený: Nov 2007
Re: diky
Taky gratuluji, vidim, ze se hralo skoro do dvou do rana, to je hukot :-) Ale odmena pro viteze zaslouzena!
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Gratulujem
Všetkým víťazom i zúčastneným hráčom. Zvlášť víťazovi - zed2472- zaslúžená odmena.
- kelykely
- Založený: Mar 2007
Re: ... Vsak tady mas Keso screen
http://sk.mypokershots.com/hand/000008aa#hand
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google Adsense [Bot] a 15 hostí.