PC Slovak
Re: hm
Ja nikdy jim nic neodesilal, ale screeny z jejich webu mi funguji v pohode.
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: hm
kua, tak kde je problem
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
rofl
chalani prestante sa tu hrat na velkych hracov :) ja som sa isiel (ano ti co ste tipovali ze som chlap ste uhadli) na ten turnaj zabavit, to ze som nieco uhral potesilo, hral som sa hru ktora ma bavi lebo je to celkom sranda a samozrejme keby mi nechodili karty tak som rychlo out....ale dosli .... ako mozem to hrat aj tak ako vy ale myslim ze to by som si radsej nascriptoval...a tie vase prispevky....ach jaj....esteze vy ste strasne hviezdy co zarabaju na pokri miliony....
hlavne keso...ty co si tu pred mesiacom spamoval diskusiu o tom ako si sadat na stoly s max buyinom 10$ len s 2$ a davat allin s lepsimi rukami :))) tak ty mi prosim ta o pokri nic nehovor, dik
hlavne keso...ty co si tu pred mesiacom spamoval diskusiu o tom ako si sadat na stoly s max buyinom 10$ len s 2$ a davat allin s lepsimi rukami :))) tak ty mi prosim ta o pokri nic nehovor, dik
- adkaf
adkaf
hm, kde zacat, neviem ci sa na tom zhodneme, ale nebol to len tak nejaky obycajny turnaj, preto som k nemu pristupoval seriozne a aj vacsina dobrych hracov, co sa o Tebe povedat neda. Vyslovene si kazil hru, z Tvojho pohladu si sa ale zabaval. K tomu vsetkemu si mal neskutocny luck, aky som v zivote nevidel. Neviem preco si tak hral, ale je to Tvoja vec. V tej chvili som mal ale zmiesane pocity ale neskor som si povedal, nie je to prvy a ani posledny turnaj a uz mi je to da sa povedat jedno, ako to dopadlo, pretoze viem, ze v pokri stale po malych krockoch napredujem, kdezto Ty, pokial sa budes zabavat dalej, tak sa asi prilis daleko nedostanes a budes dalej otravovat hru ostatnym. Btw, vsetkym ktory ste dosiahli nejaky vysledok (co bolo umiestnenie do 20-teho miesta), cize aj Tebe som zagratuloval.
Co sa tyka mojej cash game a mojho "spamovania" zacal som len zaciatkom augusta a v tej dobe som hraval 0,05/0,1 ako shortstack a chcel som sa podelit o moje vysledky s ostatnymi hracmi, tak isto zaciatocnikmi na cash, ak si si nevsimol, postol som sem skoro vsetžky moje postrehy s SSS hry a myslim, ze pre tento ucel diskusia existuje.
takze, hraj si svoj styl zabavny dalej a ked budes vediet prispiet do diskusie niecim rozumnym, tak si to rad precitam.
Co sa tyka mojej cash game a mojho "spamovania" zacal som len zaciatkom augusta a v tej dobe som hraval 0,05/0,1 ako shortstack a chcel som sa podelit o moje vysledky s ostatnymi hracmi, tak isto zaciatocnikmi na cash, ak si si nevsimol, postol som sem skoro vsetžky moje postrehy s SSS hry a myslim, ze pre tento ucel diskusia existuje.
takze, hraj si svoj styl zabavny dalej a ked budes vediet prispiet do diskusie niecim rozumnym, tak si to rad precitam.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
LOL LOL LOL
keso bol to obycajny turnaj lepsie povedane uplne akvarko -:))) ziadny styl hrania nekazi poker -:)))
a take vylevy som uz davno necital co tu pises!!
a take vylevy som uz davno necital co tu pises!!
- jonatanko
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
keso porad nam...
Napiš nam , ako mame hrat poker aby sme nekazili poker, aby si nas nenazyval lukermi allinerni a pod .každy hrač pokru ma nejaky štyl hry .. ale nechapem hračov ktorí potrbuju nadavať a urážat hrača ktorý mu nezapada do jeho šablony... TY si davaš stale otazky ..prečo hral tak nelogicky, hlupo a uvolnene ...aky mal luck.. ,, Ale pochop su aj ludia ktorí poker hraju pre zabavu ... ako ja ... ja na pokri nemam ambiciu zarabat ... ,, Takže jedným slovom... dobry hrač budeš vtedy ak prijmeš hru iných a sam sa prisposobiš akemukolvek štylu hry ... bez toho aby tebe vadil ....
- marosm
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.