POKERLIGA-CZ.SK,PL
Počet príspevkov: 32 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Bodovy system
Teda ne ze bych mel nejaky super ambice, ale z toho jak jsem to procital jsem pochopil, ze body za umisteni = pocet hracu - umisteni +1. Takze hypoteticky jednou vyhrajes a dostanes 300 bodu za prvni misto, pri ucasti 700 hracu beres 700 bodu. Jestli jsem nekde neco neprehlidl, tak tohle se mi zda celkem nespravedlive. Urcite by bylo lepsi sbirat vzdy fixni pocet bodu... co ?
- Rastak
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
bodový systém
Ale ono se ti stejně bude počítat jen deset nejlepších umístění, takže ty za málo bodů se neprojeví.
- GOLDJACK
bodovy system
presne tak, dle me spravedlivejsi system nez na poker masters SKCZ....zde neni rozlizeno zda budes 20 nebo napr 150...porad dostanes jeden bod.....
- Hugo
to Hugo
Uz sme to tu pisali, ten jeden bod je za ucast...Mohla to byt aj naprikald nula, no myslienka je taka ze treba odmenit kazdeho zucastneneho...
Bodovani viac ako bodom su vsak len najlepsi, preto aby sa dostali na finalovy turnaj naozaj kvalitni hraci...
Mne pridu oba systemy v podstate spravodlive, nikdy sa to nebude pacit vsetkym.
Rastak skor ale asi mysli to /dufam :)/, ze niekto vyhra ked bude 900 ludi a potom sa 3 krat ani neumiestni v top 200 a bude pred hracom, ktory vyhral dalsie 3 turnaje kde sa vsak zucastnilo iba 300 hracov...z tohto pohladu je to naozaj nespravodlive...
osobne si vsak myslim, ze oba systemy su premyslene celkom slusne, neda sa to vymysliet dokonalo...drzim palce pri hre...
Bodovani viac ako bodom su vsak len najlepsi, preto aby sa dostali na finalovy turnaj naozaj kvalitni hraci...
Mne pridu oba systemy v podstate spravodlive, nikdy sa to nebude pacit vsetkym.
Rastak skor ale asi mysli to /dufam :)/, ze niekto vyhra ked bude 900 ludi a potom sa 3 krat ani neumiestni v top 200 a bude pred hracom, ktory vyhral dalsie 3 turnaje kde sa vsak zucastnilo iba 300 hracov...z tohto pohladu je to naozaj nespravodlive...
osobne si vsak myslim, ze oba systemy su premyslene celkom slusne, neda sa to vymysliet dokonalo...drzim palce pri hre...
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
to co sa tam robi...
Mam 2600 chipsov
NA ruke AQ v srdciach
Blindy 150/300 sedim na Dilerovy
Hraju 3 hraci
Reisujem ALL IN
Jeden typek MA dorovnava(ma 6800chipsov)
Jeho ruka A2
Flop 3-J-8
myslim si : super
turn 6
krsne
river 2
a je to v ....
zaver odporucam hrat frrerolly
NA ruke AQ v srdciach
Blindy 150/300 sedim na Dilerovy
Hraju 3 hraci
Reisujem ALL IN
Jeden typek MA dorovnava(ma 6800chipsov)
Jeho ruka A2
Flop 3-J-8
myslim si : super
turn 6
krsne
river 2
a je to v ....
zaver odporucam hrat frrerolly
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
pre tapka14
myslim si ze je to uplne normalne, A uz nepride kedze ho maju hraci na ruke a tak mozu prist len male karty. Mal proste stastie, mozno si ten s A-2 myslel ze blafujes, ked mas malo chipsov a tak to riskol pricom mal stastie. Takych handov som uz videl hodne.
- expekt
expekt
ved aj ja
ale ide o to ze ta herna tomu napomaha ,aby hraci co najskor vypadli
p.s.chcel by som vidiet toho blazna co by ma callol s A2 ,pred flopom v cash game,no nie?
ale ide o to ze ta herna tomu napomaha ,aby hraci co najskor vypadli
p.s.chcel by som vidiet toho blazna co by ma callol s A2 ,pred flopom v cash game,no nie?
-
pre tapka14
Hmmm, rozoberali sme to uz aspon 1000x aj mimo online diskusii, ked ma hrac smolu tak si to vacsinou odnesie herna alebo kartovy generator. To si nikto nemoze dovolit a ani sa to nerobi. Ked vyhras na turn alebo ríver kartu, tiez sa zamyslas nad tym ci ti herna to vitazstvo prihodila? Myslim ze nie, vtedy to clovek berie tak, ze mal stastie a prislo to :) Zaklad je ist do all-in subojov naozaj s pevnym zakladom, pred flopom je to o stasti, po flope o rozumnej strategii. Pred chvilou som videl na final table ist dvoch hracov prosti sebe All-in na 70K chips a jeden mal 10-10 a druhy J-J. Isiel by si na tieto karty all-in ked si v top 8 a mas dost chips na to aby si sa umiestnil minimalne v top 3? Ja by som sa minimalne pozrel do flopu a neriskoval pred nim.... Takze to vidim na jednoznacne zlu strategiu a potom cakanie na zlaty river, ale ten chodi zriedka.
- expekt
expekt
asi mas pravdu,ale ja to berem aj s opacnej strany: priklad som chip leader a do calujem niekoho mensieho a vyhram na river tak to berem ze mi herna pomohla.
z 10 hier 7 krat vyhra na river ten hrac co ma viac chipsov ,to je dokazane a velmi zname medzi online hracmi ,to bi si mal vediet. NEPLATI TO NA ZIVE HRY ! Preco?
Napomaha tomu herna!!!
z 10 hier 7 krat vyhra na river ten hrac co ma viac chipsov ,to je dokazane a velmi zname medzi online hracmi ,to bi si mal vediet. NEPLATI TO NA ZIVE HRY ! Preco?
Napomaha tomu herna!!!
-
Počet príspevkov: 32 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.