POKERLIGA-CZ.SK,PL
Počet príspevkov: 32 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
pre tapka14
este doplnim ze podobnu situaciu o akej hovorim som prave videl na final table. Hrac isiel so 44K chips all in pred flopom A-10 mimo farbu. Dorovnal ho 5-5.... Neprislo nikomu nic takze 55 vyhral. Pred flopom je to len o stasti a sanca je 50:50. Ja osobne by som s takymi kartami nikdy v top 5 nesiel All-in, musel by som mat minimalne AA, KK, QQ,...
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
expekt
to je upne jasne to je 100percentna pravda
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
pre tapka14
este k tomu napomahaniu :) v poslednom tyzdni som sledoval v TV turnaje EPM myslim v Dubline to bolo a vcera ladbrokespoker turnaj. Nechapal som ake karty chodili a ako vzdy na river vyhravali slabsi hraci. Normalne sa divil teda aj komentator. Ten druhy turnaj vyhraj uplny outsider, ktory sa ledva drzal v turnaji a to seriou asi 5-6 vyhier na river...
- expekt
expekt
ten dablin som pozeral aj ja a mam ho nahraty,ved o tom som ti pisal ze live a online sa neda porovnavat
-
tapka14
no ono to bolo velmi podobne, na river chodili rozhodujuce karty, ktore otocili percenta pravdepodobnosti podobne ako v online. Problem je ale podla mna v tom, ze v online hre zostava v hre viac hracov so slabymi kombinaciami a potom aj totalna duha na stole prinesie takymto hracom vitazstvo... Ono je to diskusia asi na nekonecno, ale suhlasim s tebou, ze niekedy sa to moze zdat minimalne divne,
- expekt
expekt
konecne sme sa zhodli
p.s.pozeras ten final table na expekte ?
p.s.pozeras ten final table na expekte ?
-
ano pozeram
bude to na dlho myslim
- expekt
asi hej
vyzeraju bit rozumni ,ALE
ked ta herna to bude chciet ukoncit tak im rozda take karty aby niekto isiel all in, uvidis.
ked ta herna to bude chciet ukoncit tak im rozda take karty aby niekto isiel all in, uvidis.
-
Počet príspevkov: 32 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.