pomoc novacikom

Príspevky zo starej diskusie

roche

Odoslaťod chipfeeder 21 Jan 2008 15:34

A este som zabudol jednu vec, s AK na ruke chodievam velmi casto allin preflop. Nie vzdy, ale dost casto, hlavne ked mam aj nejake ready na superov
chipfeeder

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

re

Odoslaťod w4444x 21 Jan 2008 15:40

hlavne :) nech nehra na zaciatku agresivne na rebuy turnajoch :)))
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Re: re

Odoslaťod roche01 21 Jan 2008 15:44

vidíš, to je ďalšia kapitola sama o sebe. Akú všeobecnú stratégiu používate pri rebuy turnajoch? Aké handy hrávate v prvej hodine?
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

rebuy turnaj

Odoslaťod chipfeeder 21 Jan 2008 15:56

Ja praveze naopak hram rebuy turnaje agresivnejsie, ale do hry idem len so silnou rukou. Pretoze prave ti, co rataju s dokupovanim, chodia casto allin aj so smetim.

Freerolly nedokupujem nikdy, platene maximalne 2x.
chipfeeder

Založený: Dec 2007

lol

Odoslaťod yegon 21 Jan 2008 17:11

tuto diskusiu treba vytlacit zviazat vydat ako knihu :)

roche - tvoja strategia ktoru si napisal na zaciatku bola velmi rozumna, nechapem preco sa nechavas nahovorit na jej zmenu - turnaje nie su o tom ze odohras 50 a ked nevyhras tak nieco musis robit zle a treba to zmenit

najrozumnejsie asi pisal chipfeeder i ked s par bodmi nesuhlasim - stylov ako hrat turnaje je vsak vela

len ako maly namat na zamyslenie dodam ze poker je boj o blinds - ak by v hre neboli blinds tak optimalna strategia by bola cakat na AA,KK a vsetko ostatne skladat. Tym padom na zaciatku turnaja ak su blinds male nema zmysel o ne velmi bojovat a pustat sa do hry so slabymi kartami. Cim su blindy vyssie v pomere k stacku tym nizsie naroky na startovaciu kombinaciu musime mat.

Zmysel hrat vela ruk na zaciatku turnaja ma ak hrame proti mantakom ktori s top parom bez kickera preplatia nas jednokartovy flush - takych ale asi najdes len na freerolle. I tak by som nehral kazdy hnoj a snazil sa hrat semirozumne karty a hlavne proti zlym hracom v pozicii.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

rebuy

Odoslaťod yegon 21 Jan 2008 17:15

rebuy s okolo 100 ucastnikmi hram ako normalny freezout akurat sa na zaciatku hned dokupim aby som mal dvojnasobny stack aby som maximalizoval zisk z pripadneho allinu so silnou rukou

rebuy s 1000 a viac ucastnikmi alebo s nizkym startovnym hram vacsinou tak ze idem zhruba s kazdou druhou tretou rukou allin kym nemam aspon 4x startovaci stack - potom uz rozumnejsie - vacsinou podla stola
Obrázok používateľa
yegon

no...

Odoslaťod veyron2000 21 Jan 2008 17:28

Aj ja sa povazujem za turnjoveho hraca, hlavne SandGo ale aj MTT. Odznelo tu vela mudrosti, samozrejme kazdy si ten svoj styl ktory mu sedi vykristalizuje. Casto som skoncil in money,ale preto lebo som tak hral.. z 800 hracov, 80 vyplacanych pozic sa to da dotiahnut... otazka je ci to ma vyznam. Mne sa zacina zdat ze nie, a potrebujem zmenit svoj styl... Ale nie o tomsom chcel. Vlastne iba jednu poznamku co s mne osvedcila velmi casto pri MTT, raise ma vzdy vacsi vyznam ako call. ked chces hrat raise-ni. Samozrejme zavisi to od situacie, tu treba vzdy zvazit. Ale ak mam na vyber Call, Raise, Fold, tak ak chcem hrat ide raise, ak nechcem fold. Mozno viaceri nebudu suhlasit.. vyjadrite sa.
veyron2000

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Re: yegon

Odoslaťod roche01 21 Jan 2008 18:40

Nechystám sa nejako nechať nahovoriť na nejaké divoké hranie:). Vidím, že môj štýl hry mi celkom dobre umožňoval dostať sa v MTT ďaleko. Problém však bol v tom, že štýl hry mi dovolil dostať sa maximálne na prvé platené miesta, ale nemal som možnosť potom zabojovať o final table nehovoriac o TOP 3. Väčšinou som to dokrkal na prvé money, počkal na akú takú handu a dal allin, čo bolo dorovnané bickstackom s oveľa slabšou handou, ale uluckoval to a šiel som domov.
Preto ma zaujíma ako prispôsobiť svoju hru resp. ako ju pozmeniť tak, aby som sa na money mohol dostať relatívne v pohode a potom rovnocenne zabojovať so súpermi o final table.
Obrázok používateľa
roche01

Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Re: Re: yegon

Odoslaťod cstrike22 21 Jan 2008 18:55

nemozes chciet vsetko. Aj sa dostat v pohode vzdy na money a aj dostavat sa na final table, to sa proste neda.
cstrike22

to roche

Odoslaťod yegon 21 Jan 2008 19:16

podla mna to co si pisal ako svoju strategiu je rozumne a da sa aj tymto sposobom dopracovat k final table. Ta druha faza ktoru spominas - ked su blindy vyssie je faza v ktorej treba hrat agresivnejsie lebo uz je o co ale tiez nie bezhlavo. Kradnes blindy alebo len cakas na dobre ruky? Reraisujes agresivnych hracov? Alebo len callujes raisy pred flopom?

Nezabudaj ze vsetko je vec vzorky. Borci odohraju tyzdenne niekolko sto turnajov a maju zopar final tables - potrebujes aj stastie :)

Inak to co si pisal o zaciatocnej faze turnaja bolo asi to najlepsie a najrozumnejsie co som v tomto threade cital *THUMBS UP*
Obrázok používateľa
yegon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!