Preco som skoncil s pokerom uz navzdy

Príspevky zo starej diskusie

aha

Odoslaťod jonatanko 11 Sep 2007 15:50

a preco beries rekreacne s tym ze skrachujes vzdy ked sadnes,

dovolim si tvrdit ze je X hracov ktory ta porazia a nemusia mat bankroll -:)))

nahodna kombinatorika? to je prosim co podla mna nahoda neexistuje LOL
jonatanko

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

a este daco

Odoslaťod jonatanko 11 Sep 2007 15:51

ani najlepsi bankroll ta nezachrani ked si loosing player -:)))
jonatanko

Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

jonatanko

Odoslaťod KLH 11 Sep 2007 16:09

nahoda neexistuje? Uhhh :) neviem co povedat.

Ale radsej ti napisem ze plne suhlasim s tym ze nic ta nezachrani ak si looser :) to je pravda. Ide ale o to ze podla mojho nazoru nemusis byt looser a i tak mozes krachnut pre nedostatocny bank. Len toto som chcel povedat. A ze nedostatocny bank je zrejme aj dovodom krachu Fera. Kedze ho zlomilo strata trocha viac ako jedneho buy inu. (pokial beriem NL1000).
KLH

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

ale tak hadam

Odoslaťod yegon 11 Sep 2007 16:28

asi nema zmysel to nejak hlbsie rozoberat, ja mam pocit ze fero to pisal tak skor zartovne a aby sme ho polutovali, urcite ked hral 10/20 tak strata par tisic dolarov ho nezruinovala len bol nasrdeny ze ich prehral takymto sposobom, verim ze nikoho by to zvlast nenadchlo a kazdy by to potreboval nejako odventilovat. Uz som chytil tolko bad beatov a aj tak ma to vzdy dostane a vynadam, stene, mysi, monitoru aj superovi :) - pomaha to

mna by skor zaujimalo nech napise nejake dalsie zazitky (snad pozitivne) pokrove lebo podla nazvov kasin sudim ze je niekde v kanade alebo tak??? Ja som napriklad v zivote v kasine nebol tak som zvedavy.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: ale tak hadam

Odoslaťod acvonmilan 11 Sep 2007 17:33

Vidim to jako Yegon, spis je to takove vyjadreni frustrace. Kdyz ty penize mel, tak si je mohl dovolit prohrat, urcite je umel vydelat a vydela je zase. Ja se nedavno dival chvili na NL duel 10/20 a to jsou uz slusne poty i ve dvou. Nikdy jsem takhle vysoky stul nehral, nejvyssi co jsem hraval byl stul NL 2/4 a i tam to litalo solidne.

Poker se sice hraje o penize, ale v techto pripadech asi daleko vice nastve zpusob, jak se o ne prijde, nez jejich samotna ztrata :-D
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

ano presne tak

Odoslaťod FeroJ 12 Sep 2007 01:46

frustrace jak hovado, lebo som si isiel do tych kasin zahrat reakreacne len tak na vikend. A nasralo ma to ze som musel odist naspat domov ani nie po polhodine. Som v Kanade a v casinach som tu vzdy vyhraval, ale dva dni po sebe prehra na takychto kartach tak to ma uplne znechutilo. Poker je len o nahode. Preto je moja volba nabuduce ruleta. Tam sa mi zatial vzdy darilo. Ale to je ina story...
FeroJ

Re: ano presne tak

Odoslaťod VooDooMaster 12 Sep 2007 13:11

No o nahode to je take. Tak hraj On-line , tam to v nekterych hernach o nahode dle meho nazoru neni :-)) . Zkousel jsem to s kamosem v nejmenovane herne na Heads-up. Vzdy po urcite dobe , kdyz se jeden z nas dostal do shortstacku, tak tomu druhemu zacla herna nadrzovat, aby se co nejdrive uvolnilo misto v systemu a mohli zacit dalsi. Napr jsem mel 3,4
kamos AA , co si myslite , ze dorazilo na flop A,2,6 dale K a 5 :-))) tak to slo porad dokola . Proste ShorStacka nalakat a pak to ukoncit :-(( . Nerikam , ze to plati vsude, ale cim vice hracu za urcitej okamzik zaplati vstupni poplatek do turnaje tim lepe :-))
VooDooMaster

Založený: Mar 2007

re VooDooMaster

Odoslaťod KLH 12 Sep 2007 18:14

"Vzdy po urcite dobe , kdyz se jeden z nas dostal do shortstacku, tak tomu druhemu zacla herna nadrzovat, aby se co nejdrive uvolnilo misto v systemu a mohli zacit dalsi." - ja sa asi povalam po zemi od smiechu :D
KLH

Založený: Apr 2007

Rulata vs Poker

Odoslaťod Andrej 13 Sep 2007 20:29

Ruleta = nahoda (z kratkodobeho hladiska mozes vyhrat ale z dlhodobehu budes vzdy prehravat) - takze nakoniec prehrac aj gate

Poker = nahoda + umenie (ak si dobry tak z dohodobeho hladiska vyhravas)
Andrej

Re: Rulata vs Poker

Odoslaťod keso26 13 Sep 2007 20:33

trochu sa mylis, prave naopak dlhodobe hranie rulety po stanoveni si prisnych pravidiel, z ktorych nesmies vybocit ani o kusok, mozes byt ziskovy ;) ..pretoze je to mozne a da sa porazit matematicka vyhoda rulety :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!