RADA
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Zle som hral
Na turnaji som dopadol velmi zle, ani to nema cenu rozoberat, hral som ako nejaky totalny looser.
Beriem to ako zbieranie skusenosti :)
Beriem to ako zbieranie skusenosti :)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
:) vlade
ja ked som hral prvy krat na P****Stars milion guaranteed, urobil som presne to co ty... so strednym parom som hral proti o stupen vyssiemu, po flope malych kariet...
asi preto este stale musime chodit do roboty :)
asi preto este stale musime chodit do roboty :)
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
a je to
taky tradicny turnaj,
drzal som sa nieco pod stredom na hlavnom turnaji na Pacificu...zostalo nas z 1100 asi 200, ked blufer 2-krat po sebe na mojom BB navysil pri BB600 o 2400, vzdy som mu chcel dat allin / s A-J a 8-8/, no spravil to hrac na buttone a blufer zahodil...
potom K-K, pri BB800 raise na 2500 hrac allin, ja call.... mal A-Q karty , nic-nic-nic-nic-A
tak som zas ako vzdy vypadol na riveri
takze zajtra zas do tej *** roboty :)
drzal som sa nieco pod stredom na hlavnom turnaji na Pacificu...zostalo nas z 1100 asi 200, ked blufer 2-krat po sebe na mojom BB navysil pri BB600 o 2400, vzdy som mu chcel dat allin / s A-J a 8-8/, no spravil to hrac na buttone a blufer zahodil...
potom K-K, pri BB800 raise na 2500 hrac allin, ja call.... mal A-Q karty , nic-nic-nic-nic-A
tak som zas ako vzdy vypadol na riveri
takze zajtra zas do tej *** roboty :)
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
:o)
dneska jsem hrál na pokerroomu,fešák pokaždé před flopem o dost přihodil. Foldoval jsem AQ A10 JJ.... chodily na flop malé karty. Šel all-in nějakých 45.000 chipu na AA já ho dorovnal s 46 na flop 4 4 6 turn 2 river 5 někdy mi opravdu připadá že to není jen náhoda. Nesčetně krát jsem šel all-in před flopem s AK QQ JJ a prohrál.
- EIKON
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
AA vs A5
Já dneska zažil něco podobnýho, musím podotknout že na freerollu, kterej beru jako nácvik allování před flopem, což dělám jen v některých situacích, ale velice málo při jiných hrách. Mimochodem AK QQ JJ all před fopem není vždy výhra. Zkrátka blufer zase all před flopem, což mi už nedalo, chtěl jsem se konečně podívat s čím to dělá i za cenu, že z free v začáteční fázi vyletím. Dorovnal jsem s A5 ukázal svoje AA, spadla mi čelist, ale flop 34 a thurn 2 to rozhodl :-)
- Giro
X
Eikon: A nescetne si taky vyhral s dobrymi kartami ne? Odporucal by som Vam precitat si nejaku studiu o tom ake vnemy a udalosti si lud. mozog viac pamata. Alebo je tu druha moznost kdyz to "neni jen nahoda"
1.Nehrat poker
2.Zalozit si vlastnu online poker hernu (prezaciatok by som odporucal min. 500,000 eur kapital)
Ako som si vsimol tato stranka sa hned zaradila medzi spicku a o malu chvilku si myslim, ze v navstevnosti prekona aj sportingbet/poker24 hlavne asi koli tymu, ktori sa o tuto stranku stara a vidim, ze vie ako na to. Ale uroven diskusii na tejto stranke je povedzme ""mierne"" nizka :-))
1.Nehrat poker
2.Zalozit si vlastnu online poker hernu (prezaciatok by som odporucal min. 500,000 eur kapital)
Ako som si vsimol tato stranka sa hned zaradila medzi spicku a o malu chvilku si myslim, ze v navstevnosti prekona aj sportingbet/poker24 hlavne asi koli tymu, ktori sa o tuto stranku stara a vidim, ze vie ako na to. Ale uroven diskusii na tejto stranke je povedzme ""mierne"" nizka :-))
- cstrike22
To cstrike22
Nevím co myslíš poslední větou. Asi srovnáváš něco s nesrovnatelným, nebo nás lákáš jinam? Na poker 24, kde se diskutuje minimálně? Myslím si, že tyto stránky co do množství diskutujících (příspěvků) a nejen tohoto ukazatele, nemají v CZ a SK poměrech konkurenci. Když si uvědomíš, že spousta z nás hraje poker hlavně pro potěsení a relativně krátkou dobu, s radostí i třeba z pár dolarové výhry a tato spousta lidí žije v různých společenských vrstvách, tak se nad tímto nebudeš pozastavovat. Jsme tady všichni svobodně, bezplatně, bez rozdílu rasy, vyznání, vzdělání, pokerových zkušeností, proto možná pro tebe "mierne" nizka uroveň. Ale myslím si, že jsi to asi bral z pozice profesionálního hráče pokeru :-) Je ale možné, že narážíš na způsoby diskutování některých, malicherné hádání se a podobně, potom v tomto případě sdílím tvůj názor.
- Giro
x
neblazni poker24 je hrozna stranka. Len som pisal ze momentalne ma urcite najvatsiu navstevnost koli mega propagacii zo strany managmentu ale hracom moc toho neda. Ja som narazal na to, ze drviva vatsina ludi na tejto stranke sa bavi o tom ake neuveritelne karty to chodia, ake su herne zmanipulovane apod.. Tato stranka inak dobra asi najlepsia v Cze-Sk pre zacinajuceho-mierne pokrocileho hraca-prebrate zezlo od svetpokeru ktory upada. Zas uz pre skusenejsich hracov je jednoznacne najlepsia Cze-Svk stranka pokergamers. Proste naco narazam je, ze nedokazem celkom dobre pochopit preco si stale ludia myslia, generatory kariet su zmanipulovane a ked prehra s AA neni to nahoda a pod, miesto toho aby sa diskutovalo o tom ako spravne zahrat JJ a pod. Ale stym stranka nic nema spolocne nato musia prist ludia, ktori tu diskutuju sami. A este jedna vec na zaver. Kto sa nedokaze vysporiadat s Bad Beats nikdy sa nikam nedostane. Proste su dni ked hrate uplne super a skoncite v brutalnom minuse a nespravite ani jednu chybu, stym sa treba naucit hrat. Easy end, no more :-)
- cstrike22
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.