RADA

Príspevky zo starej diskusie

RADA

Odoslaťod Rkc189 07 Feb 2007 21:10

Posledne tri dni mi prisli asi 3 krat AA a stale som prehral raz proti KK a tipkovi na flop prisiel K. Potom sme isli styria all in ja AA tipek vedla mna AA dalsi KK a posledny co siel J8 po flope to vyzeralo na vyhry nas dvoch z AA ale na turn prisiel za K a zas som vypadol z turnaja. Posledny krat zas AA tak somzrejmy all in a zas tipek JJ a prisiel mu J. A to iste sa mi stava ked mam QQ vs JJ a pod. Casto idem all in a za posledne 3 dni som proti papierovo slabsim kartam skoncil na turanji az prilis casto. Preto ,ze ja som mozno nespravil chybu ked som daval all iny pretoze som mal silne kombinacie chcem odporucit ostatnym ak mate vela chipov a ostatny v hre maju menej chipov neriskujte stratu mnozstva chipov all inom skuste check a ak odhadujete ineho hraca na silnu kombinaciu a pride daco silne odporucam fold. Nebat sa zahodi QQ po flope AJ5 a pod. Viem je to niekedy dost tazke samozrejme pri nizkom pocte chipov na tieto kombi jednoznacny all in ved co ine spasi. A este jedna rada ak ide do hry vela hracov a je raise nasledny reraise ale stale to nie je prilis vela a v hre je dost hracov ktory mozu mat AK AQ AJ A10 a podobne kombinacie skuste docall s 89 910 alebo 67 je celko slusna sanca ze pride nieco do straightu abo trojica. Mne osobne aspon tietio karty prinesu dost chipov. Takze tak. Upozornujem je to moj nazor a snazim sa pomoct. Takze prijmam krituku ale prosim objektivnu:)
Rkc189

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 4 krát/5 krát

No na AA mam taky nazor

Odoslaťod vlade 07 Feb 2007 21:27

Ze stale allin, nezaujima ma v tom pripade nic, samozrejme allin preflop. Ak hra strasne vela hracov, aj tak allin :). A ze ti to 3x po sebe nevyslo, tak to je smola, ale ja by som sa tejto strategie nevzdaval.

Na ruku ti predsa nemoze prist nic lepsie a neverim tomu ze by ma niekto prehovoril na fold rakiet pred flopom. To je moj nazor na AA.

Inac myslim ze akurat s tebou som raz vypadol na pokerportal expekt freerolle, ked som mal AA a ty QQ, prisla ti vtedy postupka >:o .

Potom sa tu aj strhla diskusia na tuto temu a su tam celkom rozumne prispevky.

Co sa tyka QQ flop A J 5 napriklad, tak tam som opatrnejsi a neraz som to QQ aj zahodil, s tym nemam problem. Slabina mojej hry je (myslim si) niekde inde, ale to je na inu temu...

Niekedy ked mam fakt vela chips a ide 6 ludi do vyssich stavok, tak vyskusam aj s 67, 89, 9 10 vo farbe, niekedy sa zadari. Samozrejme ked to po flope nevyzera dobre tak bez problemov fold...
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Mas pravdu

Odoslaťod Rkc189 07 Feb 2007 21:31

Ano bolo to tak vtedy to bol velky bad beat na river. Ale niekedy sa tomu da predist podla mna ak pockas na flop mozes usetri alebo zarobit vela chipov ak pride na flop QQ2 tak je dost mozne ze sa zachranis od prehry na AA ,ale to je samozrejme moj nazor. To zalezi od hracovej strategie a zalezi len od daneho hraca ako sa rozhodne.
Rkc189

flop pri AA

Odoslaťod vlade 07 Feb 2007 21:35

Ono s tym flopom je to horsie, lebo ak neodplasis dobrodruhov typu 8 5 offsuited, tak prave takym pridu 2P, trojica, alebo postupka, ked nahodou nie, tak ked niekto drzi na ruke JJ a pride J 8 2, ty si myslis ze si zahojeny, ale ked sa otocia karty on vytiahne JJ a je po srande :( Proste ja sa pri AA bojim haluzarov a radsej to risknem preflop, nech to stoji co to stoji.

Radsej prehram takto, ako keby nejakemu xichtovi prisli 2P na spominanu kombinaciu 8 5.
vlade

...

Odoslaťod Rkc189 07 Feb 2007 21:38

No to je pravda raise na odplasenie urcite jednoznacne ale ak ostanu aj tak hraci ktori nepojdu do all in ale vies ze hraju len na good karty tak mozes predist prehre. To je moj nazor vies bo dost ma to v poslednej dobe nastvalo taketo vypadnutia:(
Rkc189

jasne

Odoslaťod vlade 07 Feb 2007 21:43

chapem, vyskusaj teda hrat inak a daj vediet ci to stalo za to, ak ano, mozno prehodnotim svoju AA tvrdohlavost :)
vlade

vlade

Odoslaťod Rkc189 07 Feb 2007 21:45

Jasne vies snazim sa obmedzit aj veci ktore nie su povazovane za chyby a odstranit co najcviac slabin z hry a co najviac vylucit stastenu z hry hoci uplne to mozne nikdy nie je ale aspon na co najvyssiu dosiahnutelnu mieru. Samozrejme je dobre prediskutovat to s inymi hracmi a bavit sa o tychto veciach ,pretoze o tom by toto forum asi malo byt. A bude to prospesne pre vsetkych:)
Rkc189

AA

Odoslaťod pavjan 07 Feb 2007 23:18

takze k AA. strategia, ktoru pouzivam bezne a napriklad sa mi vyplatila aj v nitre na turnaji... ked pride na ruku AA. Ja davam velmi agresivny rais. Priklad v nitre: slepa 40/80 moj stack 1400. Rais 600(rais by mal byt podla stackov u ostatnych hracov aby co najviac hracov zastrasil a zaroven teba nepripravil o vsetko). Riadim sa tym, ze radsej malo na 100percent ako vela na 70iat. Tym sa dostavas do pozicie kedy so statisticky extremne silnou rukou este stale mozes foldovat po flope(lebo haluzaci vacsinou vzdy callnu, ked raisnu musis ist allin). Vseobecne sa snazim v turnajoch davat minimum all inov a ked uz mam ist do all inu tak chcem prebijat inu stavku alebo callovat. V tejto popisanej situaci si vytvoris dobru preflop poziciu na diktovanie dalsieho tempa hry a zaroven poziciu na kalkulovanie s kartami na flope. Silne agresivny rais sa z hovadinami nedorovnava (dokial nehras free roll) a ked tam pride napriklad J tak dalsim raisom mozes este stale otestovat hraca pred pripadnym all inom alebo foldom. Tiez sa snazim hrat takto aj preto lebo ked ma potom dotycny rozbije tak nemozem nadavat na chalana, ze mu na flop prisla karta do trojice, ale na seba ako nahovno som precital hru.
pavjan

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Kvalifikacia

Odoslaťod vlade 11 Feb 2007 10:45

Hral som vcera kvalifikaciu na dnesny $200 000 garantovanych, nakoniec som postupil, ale musim uznat, ze keby mi prislo AA v case ked stacilo pockat na vypadnutie 5 hracov, tak by som to AA zahodil, kedze som mal priemer chipsov a nebolo potrebne aby som dalej riskoval.

No ale dnes na turnaji im to nedarujem a ked AA pride tak to zasa pekne osolim :)))
vlade

vlade

Odoslaťod Rkc189 11 Feb 2007 23:00

Myslim si jednoznacne ucel svati prostriedky. Vzdy zalezi od toho co chces dolariky abo ukazat superom ze mas AA. A pokial je vyhra rovnaka a pre vsetky miest a mas dost chipov a vies ze staci cakat naco pokusat. Takze myslim ze si postupil tak GL na turnaji a aspon takych 1000$ vyhraj:)
Rkc189

Ďalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!