Slanina
Re: roy
prosim ta nechce ma to regnut do tej slaniny
depozit tam mam $20
moj nick : tapka14
TTR 54611202
please:(
depozit tam mam $20
moj nick : tapka14
TTR 54611202
please:(
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Re: Re: roy
hm, poslali sme nicky aj tvoj...
ono to funguje tak, ze sa to na restricted list zaraduje automaticky, ale to potrebuje urcity cas 24-48 hod...ak su nejake problemy, manager sa na to pozrie a nahodi to "rucne"...problemy sa vyskytli asi s 5 ludmi....
kazdopadne zaslali sme aj tvoj nick ako problemovy /cize nech ta zaradia manualne/, ale ako to dopadne netusime...
my to bohuzial nevieme ovplyvnit...upozornovali sme na to uz pred dvoma tyzdnami, ze to bude problem ak sa podmienky splnia az v den freerollu...
u dusandd, AC acka a pod by nemal nastat problem a dnes by sa im pre turnajom malo podarit regnut...
Snad sa tam dostanes aj ty, nech nas je co najviac...
ono to funguje tak, ze sa to na restricted list zaraduje automaticky, ale to potrebuje urcity cas 24-48 hod...ak su nejake problemy, manager sa na to pozrie a nahodi to "rucne"...problemy sa vyskytli asi s 5 ludmi....
kazdopadne zaslali sme aj tvoj nick ako problemovy /cize nech ta zaradia manualne/, ale ako to dopadne netusime...
my to bohuzial nevieme ovplyvnit...upozornovali sme na to uz pred dvoma tyzdnami, ze to bude problem ak sa podmienky splnia az v den freerollu...
u dusandd, AC acka a pod by nemal nastat problem a dnes by sa im pre turnajom malo podarit regnut...
Snad sa tam dostanes aj ty, nech nas je co najviac...
- roy016
Re: Re: roy
tak dik:(
-
Re: Re: Re: roy
Diky za nadeji, budu doufat do posledni chvile :-) Zatim se registrace nedari, ale jeste do startu casu dost...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: AC
mozno ta upokoji ze ja mam podobny problem a tak budeme dufat spolu :-D
- roy016
Re: Re: Re: roy
keby to nevislo tak idem na ten $6000 garant.
pridate sa ? buy-in $10
pridate sa ? buy-in $10
-
uz...
... som tam dik , vsetkym co sa o to pricinili a umoznili mi si zahrat slaninu .
TY
gus*THUMBS UP*
TY
gus*THUMBS UP*
-
da sa znova zareg. do Titan?
Ja uz som davnejsie reg.na titan p.,ale nepusti ma na dnesny freeroll slanina.Da sa nejako odregistrovat z herne,a znova zareg.?
- gol
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
roy
uz ta zareglo?
ak nie vyskusaj niekde vlozit cash (do neakeho sit n go, alebo cash game)
mne to tiez neslo a ked som odohral prvu sit n go tak to tam islo bez problemov ;-)
ak nie vyskusaj niekde vlozit cash (do neakeho sit n go, alebo cash game)
mne to tiez neslo a ked som odohral prvu sit n go tak to tam islo bez problemov ;-)
-
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.